3 дни: Код опасни валежи над България

Най-много ще има в Югозападната част от страната и в софийско
4 дек 2017 10:07, Петя Славова
2

В следващите 3 дни районите в страната, в които се очакват най-много валежи са в Югозападна България, Софийска област, долните течения на реките Марица и Тунджа, също и при р. Арда.

Това показва картата на прогнозираните поройни дъждове за следващите 72 часа, която пред камерата на Bulgaria ON AIR Георги Посинчанов от Националния институт по метеорология и хидрология към БАН представи.

Изминалият уикенд премина в неспирни дъждове, речните корита се напълниха и, очаквано, дойде въпросът какво време да очакваме през тази седмица.

"В почивните дни най-значително повишение нивата на водните басейни бе във водосбора на реките Арда и Върбица - до около 400 см., което е обичайно, случвало се е и преди", информира повече за количествата паднал дъжд пред изминалите дни Посинчанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Които са прочели предсказанията за краят на тази година знаят че ще има много валежи и преливания на реки. На места ще има и потоп. Така че аз не се учудвам защото съм прочел предсказанията!
1
3
 
4
 
! Отговори
Поп Джейсън преди 6 години
Природата се кани да накаже бъгларите, които се самозабравиха - крадат, изневеряват, мамят, лъжат, далавери, канят се да легализират гей браковете... НИМА СИ МИСЛЕХТЕ, ЧЕ ЩЕ ВИ СЕ РАЗМИНЕ, АДЪТ ЩЕ СЕ СТОВАРИ НА ЗЕМЯТА, А ЖИВИТЕ ЩЕ ЗАВИЖДАТ НА МЪРТВИТЕ! Страшният съд предстои!Ако искате да се спасите от потопът и да бъдете пожалени от НЕГО, елате в ноевия ковчек и се молете за душите си, нашата църква ви очаква и ще ви приеме срещу скромно дарение под формата на имот, злато или кеш пара.