52-годишен джигит кара в насрещното на "Хемус", хванаха го

Оказало се, че нарушителят има и неплатени глоби
Обновена: 8 дек 2017 18:55 | 8 дек 2017 18:55, Веселина Йорданова
20
52-годишен джигит кара в насрещното на "Хемус", хванаха го
Снимка: архив, БулФото

Установен и задържан е шофьор, извършил нарушение на АМ "Хемус". 52-годишният мъж е от врачанското село Три кладенци.

Издирването му започна веднага, след като в социалните мрежи бе разпространен клип, показващ управление на лек автомобил "Ауди 80" в лентата за насрещно движение в района на 44-46 км. Това съобщиха от пресцентъра на МВР

В хода на проверката е установено, че нарушителят има и неплатени глоби в размер на 130 лева. По тази причина има и издадена заповед за отнемане на книжката.

От полицията призовават хората, които станат свидетели на подобни нарушения, да подават своевременни сигнали.

Важно е те да съдържат информация за мястото на нарушението, както и забелязани детайли, които биха помогнали за бързото идентифициране на превозното средство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
До 6 преди 6 години
До АнонименДа знайш, че знаците са виновни 50 км.да се движиш в насрещното на магистрала. Имаше и бензиностанция, и една камара други места да коригира движението си. През мантинелата явно се вижда посоката на движение в другото платно. А този път често го минавам. Също смятам, че на места маркировката и знаците се предпоставка за инциденти. Но там няма такива предпоставки. Нямам и идея как се озовал там, ако е идвал от Враца. Алкохола, наркотиците и простотията нищо не ги спира.
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако този човек беше глобяван за по-дребни нарушения, ефективно всеки път му бяха събирани парите, нямаше да се стигне до тук. Със затвор и глоба от хиляди след свършен факт, какво от това. Защо в Европа камерите са навсякъде по пътищата, а глобите прилични. В Германия до 20 км. 20 Е. Но там няма бонус ако платиш в срок, като в БГ, а ако не я платиш в срок глобата прогресивно жестоко расте, за всичко. Просто ти пускат писма.
13
1
 
17
 
! Отговори
до управляващите преди 6 години
За такъв терорист където кара в насрещното движение, дори и колата да му конфискуват и 10000 лева да го глобят, пак ще си е същият безмозъчен човек. Терористите се наказват за дълго време в затвора при строг режим. Спазването на законите са гаранция за сигурността на хората и държавата. За целта трябва не корумпирани хора да прилагат законите.
12
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видяхте ли го, рус, висок, синеок и интелигентен. Жив маймюн. И ако беше ударил и убил някой съвсем невинен, колко щеше да получи? Защи не му се конфискува бараката, и забрана да кара една година? Защо не се привери, дали може да чете? Тогава щеше да се разбере кога си е купил книжката.
11
0
 
19
 
! Отговори
Ууууу брееее преди 6 години
Тоя требе у затвора а не 130 лв глоби. В УСА при връчване на глоба пише дословно: избира ЗАПЛАЩАНЕ или избира ЗАТВОР. И тука требе да е така та трафико да намалее яко у големите градове. Щото га глобата стане 1000 лв тоя нема да мое си плати и отива у централнио. После че се замисли дали да кара пак у насрещното да го е**
10
0
 
23
 
! Отговори
Георги преди 6 години
Ами ако беше ударил някой?? За такива затвор........
9
7
 
16
 
! Отговори
БХК преди 6 години
Това е чиста дискриминация на евроромът от с. Три кладенци! Видеоклипът не е доказателство в съда. Дори да приемем хипотезата, че е шофирал в насрещното движение на магистралата, то няма възбикнали вредни последици. Също така човекът е тежко болен, гледа деца, внуци и правнуци и е бързал да се прибере при болен роднина. Глобата е непосилна за него и трябва да бъде отменена.
8
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По нова тв. го дадоха бе хора .Чистокръвен ариец на помощи
7
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свалят номерата и МПС-то става незаконно! Никакви 12 часа и свободен избор по пътищата! Да си вика евакуатор (за своя сметка) и да си го вози личното МПС, до "където си поиска" (за лична сметка)!ЗА тези 12 часа, в психологически афект, престъпникът (нарушителаят на закона) може и да убие човек (хора) с исползване на личното си МПС!
6
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да е млад не е млад. Книжката я е взел при бай Тошово. Знае правилника и закона. Къде е проблема за да навлезне в насрещното? Проблема е в липсващи указателни знаци. Затова никой не говори. От 30 години съм по пътищата на европа и на бг. Коренна разлика има в европейските пътища и в бг пътищата. По европейските пътища указателните занаци са през няколко километра докато в мутрестания няма никакви или ако има са зад храсти и дървета. Няма никаква организация на движението пълна 28 г. селяния!
5
2
 
7
 
! Отговори
эээ преди 6 години
До Верно лиВсе по-често ще виждаме автомобили без табели. При това , съмсем законно движещи се по пътищата. Дори при изтекла книжка, като ти свалят номарата имаш право до 12 часа от съставянето на акта да придвижиш колата до място, където да я поставиш докато ти ги върнат. Твой е избора от къде да минеш за тези 12 часа
4
1
 
9
 
! Отговори
vlado преди 6 години
Все по-често ще виждаме автомобили без табели. При това , съмсем законно движещи се по пътищата. Дори при изтекла книжка, като ти свалят номарата имаш право до 12 часа от съставянето на акта да придвижиш колата до място, където да я поставиш докато ти ги върнат. Твой е избора от къде да минеш за тези 12 часа
3
1
 
22
 
! Отговори
anon преди 6 години
враца баце!
2
0
 
54
 
! Отговори
Верно ли преди 6 години
След като подадох сигнал за автомобил в София, който се движи без никакви регистрационни табели, като след 3-тото ми обаждане на 112 им съобщих къде е паркирал автомобила. Чаках 1 час и 40 минути да дойде полиция. Не дойдоха. Така, че не ми обяснявайте как е важно да подаваме сигнали своевременно!...
1
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво като са го хванали да не би да спре да кара ха-ха блажени са верующите.