Пак капризи на времето: Днес е пролет, а в неделя ще е зима!

Следващата седмица обаче отново ще е топла и суха
8 дек 2017 13:15,
9
Пак капризи на времето: Днес е пролет, а в неделя ще е зима!
Снимка: Булфото

След последните почти пролетни дни през уикенда предстои ново застудяване. В събота ще завали дъжд, който в неделя ще премине в сняг, сочи краткосрочната прогноза за времето.

Още от утре времето ще започне да се променя и ще завали дъжд над почти цялата страна. Вятърът в Северна България ще се ориентира от север-северозапад и ще се усили.

В нощта срещу неделя на места дъждът ще преминава в сняг, най-вече по високите полета на Западна България и Предбалкана.

Температурите ще се понижат и в неделя вече ще са такива, каквито се очаква да са през декември, коментират синоптици пред "Дарик".

Според прогнозите обаче до края на неделния ден валежите ще спрат. И през следващата седмица времето отново ще е топло, а температурите ще са с 5-6 градуса над обичайните за декември.

Сутрешните температури в понеделник и вторник на запад ще бъдат около нулата, а дневните стойности ще достигат до 10-15 градуса.

В края на следващата седмица обаче се очаква нова промяна на времето. Над страната ни се очаква да премине средиземноморски циклон и температурите отново да паднат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Есен е до 22.12 след това е зима до 22,03
5
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ме дразни и депресира това слънце навън! :( Като ще е зима, да е студено и със сняг. А не подранила пролет. Така биологичният часовник се обърква жестоко. Ако на Коледа няма сняг, по - добре да не идва!
4
2
 
7
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Абе не е ти грешна първата дата, тогава си беше зима! Виж с втората, може и да не стане.
3
0
 
5
 
! Отговори
Празник Минчеков преди 6 години
печатна грешка - да се чете 21.12.2017
2
1
 
9
 
! Отговори
Празник Минчеков преди 6 години
Хм , не познахте ! Зимата няма да е в неделя , а идващият четвъртък - 21.02.2017 г в 12ч. и 44 минути ! А също и в следващите три месеца .
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много прилича на есенно време навън.