Две катастрофи в Пловдивско, ранен е 17-годишен

74-годишен пешеходец загина на пътя край Бенковски
10 дек 2017 11:11,
4
Две катастрофи в Пловдивско, ранен е 17-годишен
Снимка: архив Bulphoto

74-годишен мъж е загинал, след като е бил блъснат от автомобил на пътя между селата Бенковски и Войсил, съобщи  говорителят на Областната дирекция на МВР пред "Фокус".

Инцидентът е станал около 19.00 часа снощи. Според подадената информация, лек автомобил „Фолксваген“, с 41-годишен водач от Съединение, е блъснал 74-годишния пешеходец от Стамболийски, който е загинал.

Шофьорът на колата е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни. Наложена му е 24-часова полицейска мярка за задържане.

Причините за инцидента се изясняват, уведомена е прокуратурата.

При друг инцидент в Пловдивско 17-годишно момче беше тежко ранени след инцидент на пътя между селата Червен и Горнослав.

Около 22.30 часа снощи е получен сигнал за обърнат по таван лек автомобил „Опел“ извън пътното платно между двете населени места.

В автомобила са пътували 18-годишната шофьорка с тримесечен стаж, 17-годишен пътник на предната седалка и две момичета, на 16 и 12 години.

В тежко състояние е момчето. Останалите са под лекарско наблюдение, без сериозни травми. Няма данни за употреба на алкохол и наркотични вещества.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да го прости починалия!
3
0
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Искаш предложения ли. Ето ти едно - на такива като теб със закон да се забрани да дават предложения. Никъде по света строгите наказания не са дали ефект. Много по-безопасно е шофирането извън населено място за младите шофьори и по принцип за всички шофьори, в сравнение с шофирането в населено място. Как се шофира и дали се правят нарушения, зависи само от контрола на държавата, т.е. от КАТ.
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ ТОВА ДЕТЕ С 3 МЕСЕЧЕН СТАЖ ДА Е С ВЪЗРАСТЕН ПРИДРУЖИТЕЛ ДА ГО НАПЪТСТВА И ДА ГО НАУЧИ КАК СЕ КАРА ПРИ ЗИМНИ УСЛОВИЯ? ДОКАГО НА ДЕЦА ЩЕ СЕ ИЗДАВАТ КНИЖКИ? КОЙ Е ТОЗИ АКЪЛИЯ ДЕТО И Е ДАЛ АВТОМОБИЛ?
1
2
 
9
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 6 години
На нови шофьори трябва да се забрани да излизат от рамките на населеното им място за срок от 3 години , такива с повече от 5 провинения на пътя трябва да се отнемат книжки и коли за същият срок- това за начало-дайте и други предложения , но от някъде трябва да се почне , защото ми омръзна да чета и слушам за убийства на пътя!!