Мъж загина при тежка катастрофа в Старозагорско

Вероятната причина - неправилно изпреварване
16 дек 2017 11:37, Петя Славова
3
Мъж загина при тежка катастрофа в Старозагорско
Снимка: архив, Булфото

Един човек загина при тежка катастрофа в Старозагорско. Сигнал за челен удар между две коли край село Могила е подаден малко след 09:00 ч.

Отсечката е рискова и има множество знаци за ограничение на скоростта, съобщава Дарик. Вероятната причина е неправилно изпреварване, извършва се оглед на мястото на произшествието.

Шофьорът на единия автомобил е загинал, пътник е тежко ранен и е транспортиран в болницата в Стара Загора.

Вчера отново при челен удар, но между кола и камион, загина шофьор на пътя Стара Загора-Казанлък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Ричарт преди 6 години
Властите трябва да си вземат поука какво правят нормалните държави където има най малко ПТП. На най натоварените кръстовища вместо светофари от които става задръстване и се отделят много вредни газове които замърсяват, правят на няколко нива транспортни надлези без да има на тях светофари. Такава глупост върху надлеза да има светофар се прави само в България. Ако е необходимо повече нива да се направят на надлеза но да няма светофар, защото няма да са ефективни. Да не се оправдават че няма пари.
2
1
 
1
 
! Отговори
гост преди 6 години
Дори и тези които нямат осми клас трябва да знаят правилника за движение задължително. В противен случай се превръщат в убийци на пътя или са опасни за движението. Неграмотни деца карат каруци и не спазват правилника. Но трябва да знаят че нощно време не се кара каруца по пътищата. По изключение ако е наложително трябва да има на каруцата светещ фенер. Други които са овчари или пасът *** трябва да избягват да ги прекарват през пътищата.
1
1
 
1
 
! Отговори
възмутен преди 6 години
Виновниците за катастрофите са депутатите. Защото вместо да решат задължително в училищата да се изучава закон и правилник за движение по пътищата, те изопачиха историята и децата учат много ненужни неща. Но за сметка на това ходят с много тежки чанти. Половината депутати са излишни и ако ги съкратят, много сирачета и социално слаби хора ще бъдат подпомогнати с техните приходи.