Пастир бе прегазен и загина край Гоце Делчев

Автомобилът бил управляван от 20-годишен младеж
17 дек 2017 12:11, Александър Попов
16
Пастир бе прегазен и загина край Гоце Делчев
Снимка: Булфото, архив

39-годишен мъж загина, след като бе прегазен от автомобил на пътя Гоце Делчев-ГКПП Илинден-Ексохи. Тежкият инцидент е станал към 19.00 часа вчера при разклона за с. Мосомище, на 2 км след Гоце Делчев, съобщава Дарик.

Загиналият се прибирал към дома в края на деня с животни след паша.

Автомобилът е бил управляван от 20-годишен младеж от град Хаджидимово. Мъжът е бил влачен от колата няколко метра и е загинал на място.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
13
 
3
 
! Отговори
възмутен преди 6 години
Тези съдии които дават минимални присъди за убийците по пътя, или умишлено забавят и отлагат делото, ще бъде добре някои водач да убие на пътя някои най близък техен човек. Само по този начин ще оценят цената на човешкия живот и ще разберат че алчността е много лош порок.
6
1
 
17
 
! Отговори
Шаран-БГ преди 6 години
Жалко за човечеца !!Животните му са много капризни. Те се прибират от паша само по асфалтов път. По "черно" сигурно буксуват. А той е вървял навътре в платното за движение, за да пази животните, да не излязат пред някоя кола.След 16,30 часа вече настъпва нощ. И колоездачи, и пешеходци, и пастири трябва задължително да намятат светлоотразителни жилетки, щом са на път , по който бръмчат коли. Дори на "къси" да е автомобила, тази жилетка свети от около 100-150 метра и се вижда !!
5
12
 
4
 
! Отговори
гост преди 6 години
Докато съдът в България не започне да осъжда убийците по пътищата за над 20 години затвор, то терорът от убийци водачи няма да спира. Освен това корумпираните съдии трябва да бъдат осъдени заедно с престъпниците. Защото всички богати престъпници са на свобода, или ги пускат да избягат от правосъдието в чужбина. Такава държава се превръща в територия за престъпници.
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки път когато минавам край Котел и на завоите слвд града /в посока Омуртаг/ има коне на платното. Всеки път! Съвсем наскоро пък през главният път София-Варна след Микре си минаваха по две по три овчици. Половината стадо от едната страна, другата половина от другата. Пасат си кротко, а пастир никъде не се виждаше. Добре, че ги видях отдалеч.
3
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То да не ти е центърът на софия, че да не могат да се разминат- някъде из прованса , ама нали тря'а да настъпим 30 годишния котурник да видим с колко върви на газ и без спирачки.Право казва Василев-"даева сел*яните про3ти"
2
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
лека му пръст на човека,ама напоследък по шосетата - овце, крави,кози...колите не могат да се разминат от животни.шофьорите къде да карат - през поляните ли?
1
11
 
10
 
! Отговори
Това е преди 6 години
Те затова на младежи до 40 годишна възрастне трябва да се дават книжки.