Садет убила Дамла, заключила входната врата и... на работа

Прокуратурата не потвърждава, но и не отрича тази информация
Обновена: 19 дек 2017 10:52 | 19 дек 2017 10:00,
122
Садет убила Дамла, заключила входната врата и... на работа
Снимка: Facebook

Полицейската мярка на майката на Дамла – Садет Муса е удължена в прокурорска, което идва да подскаже, че срещу 40-годишната жена са повдигнати обвинения, вероятно за убийството на 7-годишната си дъщеричка.

От Окръжната прокуратура в Кърджали отказват да потвърдят тази информация, но не я отричат.

Събират се доказателства за версията, че майката е убила рожбата си, заключила е апартамента и е отишла на работа. На сутринта, след като се върнала, извикала спешните медици, твърдят разследващи пред bTV.


Междувременно жителите на Момчилград излязоха на протест с настояването да разберат кой е убиецът на 7-годишната Дамла.

"Психопатията е състояние, а не заболяване, при която хората са несъгласни да се съобразяват с правилата на обществото, егоистични са и са готови на всичко, за да постигнат целите си. Навсякъде има психопати – по улицата, в затворите... навсякъде. Но психопатията се възпитава от ранна възраст, а за това са виновни родителите", обясни директорът на Специализираната болница по психиатрия д-р Цветеслава Гълъбова.

Още по темата

"Родителите, които дават всичко на децата си и не ги ограничават за нищо, възпитават, че те не бива да се съобразяват с каквото и да е. А това предразполага към развитието на психопатия", допълни тя в студиото на "България сутрин".

Според психолога, ако възрастният няма психопатия или душевно разстройство, то той намира начин да се справи с проблемното си дете без насилие.

"Не знам какви може да са тези емоции, за да посегнеш на невинен живот. Явно за убиеца човешкият живот няма стойност. Това е безобразно изродско деяние. Ако бъде заловен човекът, който е убил Дамла, то той със сигурност ще бъде освидетелстван", категорична бе д-р Гълъбова пред Bulgaria ON AIR.

Медикът отбеляза, че в последно време все повече хора подхождат сериозно към психичното си здраве и се обръщат към професионалист за помощ.

"В нашата народопсихология е заложено това, че приятелите вършат чудесна работа в справянето с емоционалните или психичните проблеми, но професионалистите са далеч по-подготвени. Когато става дума за сериозни проблеми, една консултация няма да промени нищо", подчерта гостът и посочи, че у нас липсва системата, която на обгрижва психично болните извън институциите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
11
 
18
 
! Отговори
до до членска карта преди 6 години
абе х.й костов живее в къщата която си е построил , най- обикновена къща на ул. крушова градина 54 в драгалевци , *** и виж , едната му дъщеря живее при него , а другата си направи къща на два етажа на тяхна земя , костов кара 11 годишно волво , *** и виж в нов български уневерситет, престанете да лъжете бе червени ***.
63
26
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до членска картаЖан Виденов беше ***, а не герой.Не искаше да приватизира, после целият народ плати за идьотизма му с 3000 лева за долар. Това не е човек, който мисли с главата си, а с Г3.
62
1
 
22
 
! Отговори
65 преди 6 години
До мозъка на костите си се страхувам,като чета това.Но срещу какво излиза Момчилград на протест?
61
17
 
33
 
! Отговори
до членска карта преди 6 години
Костов - предподавателят по Политикономия беше удобна пионка, която беше употребена и изхвърлена!За жалост плодовете от неговата пагубна политика ги виждаме и днес - цялата индустрия на България, подарена за 3 милиарда лева...Повече струва дори само Лукойл в момента...Жан Виденов не искаше да приватизира - скроиха му шапка!Жан Виденов живее в палелка и кара Опел!Дъщерите на Костов тънат в лукс, той кара Рейндж Ровър и живее в имение!Молодец!
60
2
 
2
 
! Отговори
До Нейко преди 6 години
Нейко, нейкооо....
59
20
 
15
 
! Отговори
Нейко преди 6 години
Бетер турска му работа! Първични турци ще ни учели на морал и права вяра!
58
11
 
5
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
до 57Кажете го направо, Костов го уби и само по едната случайност не успя да го изяде...
57
16
 
21
 
! Отговори
ВЪРНЕТЕ СМЪРТНОТО преди 6 години
Значи при престъпление (кражба , убийство )българите сме здрави и отиват право в затвора ?*** СА БОЛНИЧКИ И НЕ ОСЪЗНАВАТ КВО ПРАВЯТ-АЙДЕ НА ПСИХИАТЪР!Какви турци ? В България такъв етнос няма, ЧИСТИ ШВЕДИ са тези! Защо въобще българския съд се меси в особеностите на етноса ,традициите им .Имала дете ,убила го ,ново ще направи и бат Бойко пак ще й даде помощи . А на една българи които са бедни или на самотна майка НИЩО .
56
1
 
11
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
до 62Нищо не маже да те убеди, щом не искаш да повярваш... За да накривите шапката на Костов, извикахте Цар да ви управлява... Та, едно убийство ли няма да изопачите!
55
4
 
13
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
До ГробокопачМного си зле(за да ме плашиш с падането на Бойко и да ми лепиш етикет герберче)!Жалкото е, че обръщате всяка трагедия в политически лакардии.... Разбирам тези, които го правят на на шега, но ти си се взел много на сериозно...
54
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типично пом..ки драми.
53
4
 
8
 
! Отговори
до 59 преди 6 години
Има много информация в нета, прочети я и тогава обясни на всички как и какво са доказали...Как се носи тригодишно дете в плик през половин София и как ще го остави в Южния парк, без никой да забележи...Първото веществено доказателство е черно найлоново чувалче 74 на 50.5 см. Детето е високо 1 метър и тежи 18 кг. Било е облечен в грейка, обуто е с маратонки...
52
7
 
10
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До Членска карта 7Бойко пада, герберче. Не умееш да виждаш симптомите, не умееш да четеш знаците. Стабилността на Бойко пшоразява, не само психиката на индивида, но както се вижда пълзи и към държавната администрация. Само ГЕРБПейтриътс са се хванализ а Стабилността като Панацея, но тя е Панацея за тях, за управлението и кръговете, които трябва да обслужат чрез това управление. А тези "кръгове" не ги е еня за хората, само за парите.
51
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НекъфВсъщност почти всички "български" имена са гръцки или еврейски.
50
8
 
10
 
! Отговори
До 57 преди 6 години
Няма такова нещо. Всичко доказаха в случаят с Даниела. А и мъжът и, който толкова я защитаваше, скоро след това я напусна и отиде в Лондон и повече нищо не коментира оттогава и не се върна.
49
13
 
8
 
! Отговори
Некъф преди 6 години
Хайде сега всички със небългарски имена да отиват в психиатриите.
48
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, но в случая с Даниела Терзийска никой не доказа как е възможно чисто практически и времево тя да е убила сина си...Бащата на момченцето също заяви, че майката не е убила сина си и един ден истината ще излезе наяве...Бяха размирни години, никой нямаше да допусне Иванчо Драгалевския да падне от власт, имаше много предприятия за подаряване...Същата работа и със сестрите Белнейски...Лазар Колев убил едното момиче, пък се върнал да убие и другото...
47
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Безнадеждността до която ни докараха уби детето !
46
0
 
21
 
! Отговори
До Терсенето. преди 6 години
Мистър бийн е хиляда пъти по-забавен от Слави.Просто няма смисъл да ги сравняваме двамата.Славито вече отдавна се изтърка неговия сценарий и стана банален и дразнещ.
45
3
 
9
 
! Отговори
От Анонимен 15. преди 6 години
дидо,точно за този случай говорих в предишния ми коментар.Страшното е,че майката е освидетелствана,като невменяема и сега е на свобода и си ходи сред обществото необезпокоявано.https://24chasa.bg/Article/1573478