Садет убила Дамла, заключила входната врата и... на работа

Прокуратурата не потвърждава, но и не отрича тази информация
Обновена: 19 дек 2017 10:52 | 19 дек 2017 10:00,
122
Садет убила Дамла, заключила входната врата и... на работа
Снимка: Facebook

Полицейската мярка на майката на Дамла – Садет Муса е удължена в прокурорска, което идва да подскаже, че срещу 40-годишната жена са повдигнати обвинения, вероятно за убийството на 7-годишната си дъщеричка.

От Окръжната прокуратура в Кърджали отказват да потвърдят тази информация, но не я отричат.

Събират се доказателства за версията, че майката е убила рожбата си, заключила е апартамента и е отишла на работа. На сутринта, след като се върнала, извикала спешните медици, твърдят разследващи пред bTV.


Междувременно жителите на Момчилград излязоха на протест с настояването да разберат кой е убиецът на 7-годишната Дамла.

"Психопатията е състояние, а не заболяване, при която хората са несъгласни да се съобразяват с правилата на обществото, егоистични са и са готови на всичко, за да постигнат целите си. Навсякъде има психопати – по улицата, в затворите... навсякъде. Но психопатията се възпитава от ранна възраст, а за това са виновни родителите", обясни директорът на Специализираната болница по психиатрия д-р Цветеслава Гълъбова.

Още по темата

"Родителите, които дават всичко на децата си и не ги ограничават за нищо, възпитават, че те не бива да се съобразяват с каквото и да е. А това предразполага към развитието на психопатия", допълни тя в студиото на "България сутрин".

Според психолога, ако възрастният няма психопатия или душевно разстройство, то той намира начин да се справи с проблемното си дете без насилие.

"Не знам какви може да са тези емоции, за да посегнеш на невинен живот. Явно за убиеца човешкият живот няма стойност. Това е безобразно изродско деяние. Ако бъде заловен човекът, който е убил Дамла, то той със сигурност ще бъде освидетелстван", категорична бе д-р Гълъбова пред Bulgaria ON AIR.

Медикът отбеляза, че в последно време все повече хора подхождат сериозно към психичното си здраве и се обръщат към професионалист за помощ.

"В нашата народопсихология е заложено това, че приятелите вършат чудесна работа в справянето с емоционалните или психичните проблеми, но професионалистите са далеч по-подготвени. Когато става дума за сериозни проблеми, една консултация няма да промени нищо", подчерта гостът и посочи, че у нас липсва системата, която на обгрижва психично болните извън институциите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
12
 
4
 
! Отговори
Феликс преди 6 години
Защо не показват очите на детето на снимката?Или това е снимка на случайно дете?
23
6
 
31
 
! Отговори
Трактор преди 6 години
Бог да прости детето! /или Аллах, Йехова, Буда или който там е на смяна/
22
6
 
22
 
! Отговори
дидо преди 6 години
Преди години една българка не уби ли сина си Пепи, имаше нещо такова нали? Никой не е застрахован от "откачане".
21
5
 
10
 
! Отговори
annybody преди 6 години
До АнонименОт туркини - не, но от .... - определено. А дали са от турчеещи се .... - ной-вече от подобна ***.
20
6
 
0
 
! Отговори
Do do 17 преди 6 години
Kaji kade si
19
18
 
0
 
! Отговори
ina преди 6 години
kakvo samo ni zanimavate s sleski psihopatikatomegipriemat vpsihiatriqta e taka
18
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не се случва само в бг случва се по целият свят. А за да се случва си има причини. Но тези причини изобщо не са изследвани и нямат обяснение. В тези тежки времена в които съществуваме психиката на много от индивидите не издържа на напънана и изключва. С такава психика са над 70 % от народа. Всичко се дължи на лошият живот й стреса които отключват такива действия. Никой не е застрахован че и на него няма да му се случи да изключи и да превключи на необяснима скорост.
17
1
 
24
 
! Отговори
Даааа! преди 6 години
Синдрома на Медея! Имало е тежка причина!
16
40
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По бай тошово време такива случа и нямаше, имашв само два опита за убийство и едно убийство не деца и трите бяха от българки, не от туркини.
15
11
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още по бай тошово време- последната жена с изпълнена смъртна присъда беше туркиня, убила и подпалила двете си деца.Мъжът и бил лекар, и много я тормозел, обслужвала цялото му семейство.Нещо й прищракало и намушкала децата, после ги запалила.Ама тогава нямаше болна била, ще я лекуваме- смъртните присъди се изпълняваха.
14
28
 
60
 
! Отговори
кж преди 6 години
По кърджалийските села мъжете масово са на гурбет. Жените гледат децата, животните и тютюна. По тази причина половината деца приличат на кмета, другата половина на ходжата, тук таме някое на кварталния. Нямате си предства зад булото на ислямския морал, каква содомия се вихри.
13
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди доста години имаше случай,дето майка уби 3-годишното си момченце,но отне доста време докато се установи това-всъщност след няколко седмици майката сама си признала за злодеянието в полицията.Така че не е изключено и майката да и е прищракало нещо и сама да си е убила детето.
12
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
17, много турски филми гледаш.
11
52
 
16
 
! Отговори
sinodalen преди 6 години
Нинова докара хората до пълно отчаяние - да посягат на най-слабите и най-беззащитните.
10
0
 
42
 
! Отговори
ужас преди 6 години
Страшно е! Ако е така - много зловещо и безчовечно! Майката е откачила явно! Детето е като ангелче!
9
1
 
55
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Аз също съм родител и не мога да си представя ,че нормален човек ще убие собственото си дете.Това е твоя плът и кръв.Що за безумие?Ако пък е тя(майкта),оставам без коментар.
8
36
 
18
 
! Отговори
socialen преди 6 години
Борисов докара хората до пълно отчаяние - да посягат на най-слабите и най-беззащитните.
7
21
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Туркините, особенно в малките населени места живеят разкъсвани между семейните традиции от 19-ти век и изкушенията на 21-ви век. Обикновенно ги женят на сила. Отношението към тях в семейството е като към ***. Това често отключва механизми за компенсация стигащи до крайни извращения.
6
18
 
21
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
До Анонимен5Преди години в София една откачена беше убила детето си. И се стигна до искане на оставката на Костов с таксиджиите пред парламента. Та и тука нещо такова. Виновни са комунистите!
5
18
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е симптом на тежкото заболяване на обществото, това е България при евроатлантизма и демокрациаята. Убиецът ще бъде намерен и наказан, но това не променя нищо, така до следващото убито дете.