18 200 допълнителни места за празниците от БДЖ

При билети отиване и връщане могат да се ползват до 30% отстъпка
22 дек 2017 17:15, Анисия Иванова
3
18 200 допълнителни места за празниците от БДЖ
Архив: Булфото

"БДЖ – Пътнически превози" ЕООД ще осигури 18 200 допълнителни места за предстоящите празници, съобщиха от холдинга.

С допълнителни вагони ще бъдат увеличени съставите на някои влакове, които пътуват по основните направления в страната. По този начин националният железопътен превозвач цели да гарантира удобното придвижване на своите клиенти по време на почивните дни по повод Коледа и Нова година.

От днес, 22 декември, до 2 януари включително, с увеличени състави ще пътуват влаковете по най-натоварените маршрути в страната:

• София – Варна – София;
• София – Бургас – София;
• София – Пловдив – София;
• София – Плевен – София;
• София – Горна Оряховица – София;
• София – Русе – София;
• София – Лом – София;
• София – Видин – София;
• София – Петрич – София.

"БДЖ – Пътнически превози" ЕООД напомня на своите клиенти, че при закупуване на билети за отиване и връщане, могат да ползват от 10% до 30% намаление от редовната цена в зависимост от различните търговски оферти на дружеството.

Клиентите на националния железопътен превозвач могат да получат подробна информация за разписанията на влаковете от служителите на гишетата "Информация" и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната или на националния информационен телефон 0700 10 200.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
7
 
! Отговори
До 1-ви преди 6 години
Всичко което си ползвал от преди 40 години, каквото е оцеляло е същото ;)само някоя друга мотриса ако са купили втора ръка да сложат това е обновяването за този период.
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БДЖ-то отдавна е в моргата. Спомням си преди 40 години как се движеха влаковете. Отиваш на гарата купуваш си билет и след половин час пътуваш. По всички направления имаше влакове на половин до един час. Влаковите композиции бяха по най малко 7 вагона. Сега ако случайно набараш някой влак то той е идеално мръсен и студен. Вагоните са от преди 35 години а за локомотивите само ще кажа че отдавна трябваше да са на скрап. На тези вагони никога няма да се кача защото не се знае дали ще пристигнеш!