Черна Коледа: Четирима загинаха на пътя за Борован

Тежката катастрофа е станала между Девене и Борован
25 дек 2017 13:30, Александър Попов
43
Черна Коледа: Четирима загинаха на пътя за Борован
Снимка: Булфото, архив

Четирима души са загинали при тежка катастрофа на пътя между селата Девене и Борован, съобщи МВР, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Причината за пътния инцидент е загуба на управление над единия автомобил. Катастрофата е станала към 11:40 часа на прав участък между врачанските села Девене и Борован.

Шофьор на лек автомобил е изгубил управлението, колата му е застанала перпендикулярно на пътя и в нея се е ударил друг автомобил. По първоначални данни, трима са загиналите от първия автомобил и един – от втория. На мястото се извършва оглед.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
Tъpanarino преди 6 години
До Анонимен 37:Ако си грамотен и можеш да четеш и пишеш,щеше да разбереш,че тук говорим за безопасност на движението,а не за политика?!?!?!Лично аз,не съм си внасял или изнасял парите от КТБ,и тая тема и проблема изобщо,ама изобщо не ме интерисува,вълнува или интригува,а и не мисля,че е лъжица за твоите уста или тема за твоята глава?!?!?!А и начина по-който реагираш ме навежда на мисълта,че и ти си най-вероятно от оня,по-тъмният етнос,за които важат само правата,но не и задълженията!?!?!?
34
0
 
0
 
! Отговори
Скорост до 24 преди 6 години
Кико,ти явно никога не си мърдал от БГ.......не искам да те убеждавам,но там глобите са убийствени за превишена скорост,на всяко кръстовище има камери,в централните части на градовете е 30км,на магистралите е 110.......в Франция
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 30Ние не скачахме пазвантина на правешкия каскет да ни управлява, нито сина на шафера на ДС...И нас ни излъгаха, но и тебе - също!
32
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Редовно пътувамДокога глу.па.ци като тебе ще делят жертвите по етнос?А кажи , уважаеми другарю, от кой етнос обраха 5 милиарда от КТБ, и от кой етно загробиха 3 милиарда в гьола Белене?А?Мнооооооого ми е интересно от кой етнос бяха?
31
3
 
4
 
! Отговори
до 34 преди 6 години
До Редовно пътувам,за щастие не са от тоя етнос дето предполагаш,по-хубаво е,врачани са,има им имената в съседната статия,тия неандерталци са срам за човешката цивилизация
30
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много молим Некомпетентни и Неосведомени хора да не коментират. Уважете болката на близките, нито сте били там нито ги познавате. Спестете си коментарите
29
5
 
5
 
! Отговори
Редовно пътувам преди 6 години
по-това направление.И след Кнежа през Бяла Слатина,Борован и Девене до Криводол,съм с удвоено и утроено внимание,с усещането,че гледам американски уестърн за дивият запад на живо?!И специално на този прав участък Борован-Девене,с този нов асфалт,защото съм пътувал и по-старият път,преди ремонта,трябва да си много,ама много *** за да катастрофираш?!Тук,най-вероятно става на въпрос за един друг етнос,с по-тъмен цвят на кожата,с купени книжки,абсолютно неграмотни и невежи,ама нагли и нахални!?!
28
1
 
8
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Всеки нормален човек знае, че по пътищата на всяка държава се шофира така, както налага или разрешава контролният орган на тази държава. В България всички знаете, че КАТ не работи и може сами да си направите извода, кой разрешава на шофьорите непрекъснато да правят нарушения, а от там и катастрофи. Едни и същи шофьори, българи и чужденци, в България нарушават масово правилата, а като шофират в държава, където контролният орган работи, са най-примерните шофьори. Защо ли е така? Може би манталитет
27
8
 
5
 
! Отговори
Коледна песничка преди 6 години
Суджук пред камина седеше.Червено вино пиеше.Тлъсто месо нагъваше.И той и цялата му крадлива рода.
26
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 30Какво общо има демокрацията с тази трагедия на пътя?Сигурно пак демокрацията ти е виновна за земетресенията, тайфуните, слънчевите изригвания, а също и за това, че си имал акне през пубертета?Кажи Бог да ги прости горките хорица и мирясай!
25
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едни се снимат със суджуци пред камината по Коледа, други гинат като мухи по пътищата.Така е при капитализма и демокрацията. Не може всички да са равни.Нали затова скачахте с двата пръста по площадите.
24
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Качил се всеки селчо на ламаринена 20-годишна каручка и се мисли за безсмъртен.Добре че не са убили някой невинен пешеходец.
23
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Милиционерите отдавна са се превърнали в пълначи на държавната хазна, правейки фишчета на идеални участъци с безумни ограничения.Не се гледа да има безопасност и наказуемост, гледа се да се отчетат повече глоби и да се покрият нормативите, да не хръкне нечия глава по високите етажи в МВР.
22
4
 
9
 
! Отговори
dk преди 6 години
да знаете как боли само при невинно загиналите и всеки си мисли ,че до него няма да стигне и особено политиците,но рано или късно и те ще се опарят и ще си погледнат нескопосаните закониистината е в контрола и правосъдиетовсички останали вопли по сайтовете са излишни,защото те не са четящисамо тояга здрава
21
4
 
12
 
! Отговори
dgd преди 6 години
До АнонименБСП -Герб -ОП -ДПС = БКП
20
9
 
9
 
! Отговори
Кико преди 6 години
До Скорост: Франция?! Там само за 2016г. над 2000 католически църкви бяха превърнати в джамии! Само Франция - новия Халифат недей за приеме да ни даваш, моля те! И да се пазиш, че ако не си приел вече сюнeта току виж и на тебе ти пуснали кръвчицата!
19
5
 
29
 
! Отговори
Скорост преди 6 години
В Франция- 10км превишение-90евро,20км-180, 30км-350,над 31км отнемане на книжката и наказателна отговорност.........нищо лично,там живея
18
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От ГЕРБ никога за нищо не са виновни.Виновни са Орешарски и комунистите.
17
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези междуселски пътища най лъжат водачите да развият висока скорост. Виждаш права отсечка мислиш че пътя е равен но когато вече си с 80 км разбираш че пътя е на дунавски вълни. Точно тези дувански вълни те изхвърлят от пътя поради нестабилноста на автомобила който започва да подскача и люлее като лодка при високо вълнение. Точно в този момент водачите трябва да отпуснат газта и да свалят скороста до 60 км по този начин ще спасят и себе си и останалите които се движат срещу тях.
16
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първата версия за трагичния инцидент във Врачанско, при когото загинаха 5 души, вече е налице. Най-вероятно причината е поредният некачествен ремонт на отсечката между Девене и Борован, за която само при последният ремонт бяха похарчени 6 млн лв.Разбира се виновни няма. Все пак сме в България.