Вторникът и срядата: Слънчеви! От четвъртък – облаци

Максималните температури ще са между 9 и 14 градуса
25 дек 2017 14:00,
0
Вторникът и срядата: Слънчеви! От четвъртък – облаци
Снимка: flckr

През нощта ще бъде ясно и почти тихо. Минималните температури ще са между минус 2 и 3 градуса.

Сутринта на места в низините и котловините ще се образува мъгла или ниска слоеста облачност и там дневните температури ще останат по-ниски. Над останалата част от страната ще бъде слънчево и топло за края на годината. Максималните температури ще са предимно между 9 и 14 градуса.

По Черноморието ще бъде слънчево и почти тихо. Максимални температури на въздуха: 10 -12 градуса. Температурата на морската вода е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

В планините ще бъде слънчево. Ще духа умерен, по билата и силен вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 9, на 2000 метра - около 4 градуса.

В сряда покрай Дунав и на места в Горнотракийската низина ще има мъгла или ниска облачност и там дневните температури ще остават по-ниски. В припланинските райони ще е слънчево и отново по-топло. Ще се появи вятър от юг-югозапад, по-късно през деня и през нощта срещу четвъртък ще се усили, повече в Източна България и на места, северно от планините. От запад ще се заоблачи.

В четвъртък облачността ще бъде предимно значителна. В източните райони вятърът ще е все още от юг и температурите ще са високи. На отделни места в страната, с по-голяма вероятност в Южна България, ще превали слаб дъжд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари