Засилен трафик се очаква! Спират камионите следобед

През Владая от 10 ч. до 20 ч. ще има две ленти към София
27 дек 2017 10:08, Елка Василева
26
Засилен трафик се очаква! Спират камионите следобед
Снимка: архив, Булфото

Заради очаквания засилен трафик днес от 14.00 ч. до 20.00 ч. ще бъде спряно движението на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътища. Това информират от АПИ.

Целта е повишаване на безопасността при пътуване и увеличаване на пропускателната способност на инфраструктурата в края на почивните дни за Коледа.

Шофьорите трябва да тръгват на път с автомобили, подготвени за зимни условия, да карат внимателно и със съобразена скорост, да не предприемат резки маневри и да спазват въведените ограничения, пътната сигнализация и указанията на "Пътна полиция", която следи и предприема необходимите действия за организацията на движението.

Забраната не важи за автомобили, превозващи бързоразвалящи се хранителни продукти и товари на температурен режим, живи животни и опасни товари.

През Владая от 10.00 ч. до 20.00 ч. ще има две ленти за прибиращите се към София.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: Владаякамионитрафик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Do 22 преди 6 години
Исторически софия си е софия не софия област! Може да сакаш да си софиянец но не вървиш !
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До номер 16Исторически София се състои от градът София и всички села около нея. Като скачени съдове сте. Моля провинциалистите да се упражняват на тема какви сме били преди те да дойдат. Нямате си идея от историята ни, предците ни, къде са им били нивите, къщите и тн. Гледайте си вашата история, от вашия си край. Нека всеки да си уважава родния край!
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да четете повече Алеко Константинов, ***. Я да ви питам - вие почитатели ли сте на Тодор Живков, как ви учат в провинцията?
18
4
 
2
 
! Отговори
Goliam shef преди 6 години
Po- dobre strategista na sir Alex, dobri, obrazovani, rabotlivi momcheta ot selo, shte ti praviat mangizi, stolichanite sa shibaniaci, az sum edin ot tiax
17
0
 
5
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Те само ония дето се блокираха вчера с колите на Витоша ако успеят днес да се отпадат и приберат и задръстванията са готови :).
16
9
 
2
 
! Отговори
Селяндур ама Шевче преди 6 години
Само някой да се опита да каже нещо за месторождението ми и директно го волня ,ако е столичанин бой ,ако е столичанка секс. Направо ги карам да хъркат. Столичани хахаха
15
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кои са тия две фабрики в София? Дай име, адрес, документ, че ги е имало. Защото просто си измисляш, знае се какво пропаднало село е било София, преди да го заселим ние, родените в Подбалкана. Умни, будни и предприемчиви хора, които са вдигнали на крака родината си след Освобождението и след войните.
14
0
 
3
 
! Отговори
Ким преди 6 години
Няма ли кой да ме подкрепи,тая пудра Гавазова от БТВ- то да я разкарат,че пометна котката.
13
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе отстрани погледнато такъв конфликт не трябва да има (между местни и проходящи), но има. Една шепа народ, с тенденция на намаляване се е настроил едни срещу други. Е това нормално ли е? Прави ли сме в голямото и важното? Не сме! Добре поне че темата не е набрала жега с много плюене и обиди.
12
6
 
12
 
! Отговори
Галя преди 6 години
Селинжърите не се вихрят под новината, няма обхват на село или са зад волана :p
11
5
 
16
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 6 години
Идвам с две щайги буркани, домашната ракия, кората с яйца и туршията в софето и никой не може да ме спре. Аз съм щастлив, а пък вие си плюйте колкото искате и си живейте в собствения свят обгърнати в омраза.
10
0
 
25
 
! Отговори
Див селянин преди 6 години
Гръмнааме cвинята, натварих туршия, джумерки, ланска мас, мясо, ракия, вино, кисели краставички, пaча, и си идвам пак у Софето да посрещам Нова година като столичанин! И пиратки ша мятам, да знайти!
9
3
 
15
 
! Отговори
Евлоги преди 6 години
Буркани ще летят навсякъде.Тез биха прасето и пристигат. И лекичко, лекичко и без клаксони и тихичко. Селяни подивяни.
8
5
 
11
 
! Отговори
До Златьо преди 6 години
Дядо ти като е развил фабриките, защо не ти е помогнал да се развиеш умствено и ти?
7
12
 
7
 
! Отговори
Златарев преди 6 години
Кога дядо ти е пасал овцете, моят е развивал две фабрики в София, не сепбяснявай, потомствен козар тръгнал да разяснява кое как стои в София, първо поколение с обувки ***.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УжасТ!
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мдааа, не е лек животът в София...
4
11
 
7
 
! Отговори
Златарев преди 6 години
Провинционален скакалец, ти си към терминала, *** по-евтиния, щот нямаш пари, ходи в Англия да береш ягоди и да слугуваш там на възвишените великобританци, парцалът и лопатата те чакат, ратай нискочел.
3
16
 
15
 
! Отговори
Златарев, София преди 6 години
Не сте желани тук, провинционални диваци, говорещи на диалект, незачитащи правилата, работещи за трицифрени заплатки! Армия от неквалифицирани келнери, зидаро-мазачи, хамали, чистачи, продавачи, кофражисти, телефонисти! Вън от китна София, аграри, няма място за вас тук, препълнено е!
2
1
 
9
 
! Отговори
Манджия преди 6 години
Засиленият трафик ще е след нова година, сега плашите само гаргите.