Нов пътен ад: 57-годишен загина край Йоаким Груево

Сблъскали са се челно два автомобила
30 дек 2017 11:10,
23
Нов пътен ад: 57-годишен загина край Йоаким Груево
Снимка: Dnes.bg

Нова жертва на пътя Пловдив-Пещера. При тежка катастрофа рано тази сутрин в района на село Йоаким Груево загина 57-годишен мъж.

Инцидентът става на същата отсечка, където на Бъдни вечер в друга катастрофа животът си загубиха 37-годишната заместник-кметица на Община Кричим и двете й деца.

Сигналът за днешния инцидент е подаден в 5,30 сутринта.

До него се е стигнало след челен сблъсък на два автомобила. На място загива 57-годишният водач на едната кола, а в болница с различни наранявания е настанен 21-годишният шофьор на другия лек автомобил.

Няколко часа полицията отбиваше движението по обходен маршрут. Причините за инцидента се изясняват.

В същото време стана ясно, че жестоката катастрофа на Бъдни вечер е запечатана на запис от охранителна камера. На кадрите се вижда как товарен камион навлиза в лентата за насрещно движение. Лекият автомобил, управляван от съпруга на заместник-кмета на Община Кричим, не е успял да отбие вдясно заради ограда и така настъпва челен удар. Очаква се и автотехническата експертиза ще потвърди механизма на катастрофата.

Заради трагедията в Кричим беше обявен ден на траур.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Не се изненадвам единия на 21,другия на 57 г. Пак някъде на междуселски път и защо ...? Защото от КАТ не си вършат работата,няма елементарно възпитание у младите селянчета и си мислят че всичко им е разрешено и на тях нищо няма да им се случи.А когато им се случи се вайкат родителите ,които трябва да ги възпитават как да карат,същите тези ,които им купуват мощни коли и ги учат да са нагли и да не зачитат никой на пътя.Жалко на жертвите на безумните "шофьори"...
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На 57 години, т.е. роден е през 1960 и през 1989-та, когато стана преврата, е бил на 27 години, т.е. пенсионер отвсякъде ... според предишния
14
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви са тези квалификации "пътем ад"????Защо смърта на някакъв селянин изобщо е новина???на кой му пука за някакъв празноглав провинциалист???????????
13
11
 
9
 
! Отговори
haha преди 6 години
Е, тя и държавата се бори с войната по пътищата. Ето например, взимаме факта, че именно държавата е взела мъдрото решение да остави цял един народ да кара пиян на 1-ви януари, вместо да дадат и 2-ри почивен вместо 27 декември.
12
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 13Другарю злобен червен *** , понеже при Комунистите се чакаше по 10 години за кола , сега хората бързат да наваксат , но с трошки . Така е с всички стоки , които липсваха при твоя идол правешкия овчар Тодор Живков.
11
2
 
6
 
! Отговори
Пончо преди 6 години
Сега по нова година кво ще е, като фойерверки ще пукат из пътищата, от спешното нема видят почивка 😂
10
2
 
5
 
! Отговори
До 6 преди 6 години
В България всеки ден се правят средно по около 200 милиона нарушения на Закона за движение по пътищата. От тях примерно 194 милиона са пряко следствие на липсата на контрол, най-вече от страна на КАТ. Още 3,2 милиона са следствие на лошите пътища. Около 2,75 милиона са следствие на лошата организация на движението и паркирането, вкл. знаци и маркировки неотговарящи на пътните условия и около 50 хиляди са заради това, което пишеш ти и номер 7.
9
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Времената няча да се върнат!необходима е адекватна пътна инфраструктура.Стига вече по горски пътечки да се движим и все с дупки и ограничена видимост,без знаци и маркировки.80%от катастрофите ще бъдат избегнати но не с празни думи и неясни обещания.толкова много данъци къде ги пилеят?
8
2
 
8
 
! Отговори
До 6 преди 6 години
Причините за нарушенията и катастрофите са хиляди, но имат различна тежест. Има една основна причина, заради която са примерно 90% или 95% от нарушенията и катастрофите и това е липсата на контрол за спазването на закона за движение по пътищата. Така е навсякъде по света и където има контрол, нарушенията са малко, а където няма, както е в България, нарушенията са десетки и стотици милиони на ден. Едни и същи шофьори има едно "обучение/култура", когаро шофират в страни, където има контрол и друг
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опростащената чалга нация взима своя дан. Когато нямаш обноски и култура в обществото се получават подобни инциденти.
6
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Катастрофите никога няма да спрът! Причините са повече от ясни. Всички ги виждаме само тези дето се правят на управляващи не ги виждат! А причините са няколко. Не добре подготвените водачи лошите пътища и чувството за безсмъртие в някои индивиди! Ако пътищата бяха като в белите държави тези катастрофи щяха да намалеят поне с 50 %. Подготовката на водачите в школите е под всякаква критика. В тези школи ги учат да включват на скорост и да потеглят без да им изгасне колата.
5
6
 
5
 
! Отговори
До 4 преди 6 години
Твоята спирка е ясна - там, където ти дават хапчетата.
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Надявам се, че използвате това устойчиво словосъчетание"пътен ад" нонстоп, понеже отнякъде имате информация, че следващата спирка на гнусните шоферски прасета наистина е адът.
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това или високо кръвно, или диабет. В пет сабахлен така или иначе се кара на фарове, явно не е заради тях.
2
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Карайте нормално бе хора!Не разбрахте ли че тесните пътища в българия не са за скорости над 80км
1
8
 
25
 
! Отговори
Тиква преди 6 години
Използвах момента дигнах им глобите и пак умират бе, ефект няма. Трябва пак да им дигна глобите и да ида да нагъвам суджук, какво иска тоз матерял не мога да ги разбера.