Петима ранени при катастрофа край Полски Тръмбеш

Движението се пренасочва по пътя Велико Търново - Русе
Обновена: 2 яну 2018 18:34 | 2 яну 2018 18:34, Петя Славова
10
Петима ранени при катастрофа край Полски Тръмбеш
Снимка: архив, Булфото

Пътен инцидент временно е затворил пътя Велико Търново - Русе, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР във Велико Търново.
Произшествието е станало около 16,00 ч., между двата изхода на Полски Тръмбеш, пише БТА.

По първоначална информация челно са се ударили лек автомобил с румънска регистрация и бус с българска регистрация. Пострадали са петима души

Причините са в процес на изясняване. Движението на автомобилите се пренасочва от екипи на полицията през Полски Тръмбеш.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
20-30 минути преди катастрофата минавах Хаинбоаз и ме изпревариха две румънски коли по най-безмозъчен начин , още там можеше да стане катастрофа. Малко преди завой, без никаква видимост, разминаха се на косъм с насрещната кола. Казах си тези господ ги пази, ама явно не за дълго.... 99% съм сигурен, че са същите *** и те са виновни
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ежедневно съм на път в страната и извън нея. Нагледал съм се на най различни чудесии. Въпреки че съм професионален шофьор от 35 години вече ме хваща страх от убиици по пътищата. Толкова неадекватни водачи има че просто се чудя как са им дали книжки? То са изпреварвания в забранените платна то са неспазване на ограничения на скороста то са каране като състезатели с една дума всеки си кара както си знае. Лошото е че страдат тези които спазват правилата заради едни дето нямат никой в главите!
4
0
 
3
 
! Отговори
SOMEBODYYY преди 6 години
Старата песен на нов глас..
3
1
 
3
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Това отдавна не е новина. Статистика е, свиквайте!
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коя поред е тази катастрофа за днес? Броите ли ги сеянчета от парламата? Или вие сте заети да си броите 13-тата заплатка? Е бройте си я па си и преберойте милиончетата от веиитата водните централи фотоволтаиците и тем подобните благинки. Бройте докато можете че в най скоро време ние ще ви бройкаме.
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чужденците шофират като полудели в България. Най-вероятно те са предизивкали катастрофата. Българските шофьори са доста по-възпитани и културни от шофьорите чужденци. Манталитетът ни е такъв.