В работен ден №1 за годината - следпразничен трафик

От КАТ очакват потокът от автомобили да не секва и днес
2 яну 2018 07:21,
6
В работен ден №1 за годината - следпразничен трафик
Снимка: архив "Булфото"

Интензивен следпразничен трафик се очаква и в първия работен ден за годината. От КАТ очакват засилено движение по пътищата и днес.

Според информацията на МВР само в понеделник в София са влезли около 300 000 автомобила, информира "Нова телевизия".

След коледните и новогодишните празници по входните артерии на столицата, по магистралите и на граничните пунктове "Кулата” и "Калотина” се образуваха задръствания.

От "Пътна полиция" предупреждават, че е възможно засиленото движение да продължи. Остават в сила препоръките за внимателно шофиране и спазване на дистанция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Задръствания има в три скучая:- има катастрофа или някакво друго препятствие- пътят е тесен- разрешената скорост е нискаВ случая има комбинация от два фактора - тесен път и ниска разрешена скорост. В София всекидневните задръствания до голяма степен се дължат на същото - стеснени улици и булеварди и много ниска разрешена скорост и към това трябва да се прибави и изключително влошената в последните години организация на движението и паркирането.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера задръствания се получавали и там, където е имало патрул на КАТ. Шофьорите започват да карат с по-ниска скорост, т.е. с скорост не превишаваща максимално разрешената скорост и веднага се образували задръствания. Не случайно максимално разрешената скорост на магистралите се вдигна първо от 120 на 130 км/час, а после и на 140 км/час - целта явно беше да се намалят задръстванията с тези тесни магистрали. ГЕРБ бързаха да режат лентички,а не да направят магистралите както трябва с още една лента
2
2
 
3
 
! Отговори
Трол Горянин хахаха преди 6 години
Алоооу , той трафикът не е спирал, по празниците има най-голямо търсене, но заразлика от работните дни , когато е край училищата, сега е предимно в увеселителните заведения :-) яко трафик , чак дилъра остана без стока.
1
2
 
8
 
! Отговори
Ко?Не! преди 6 години
Последно, днес работи ли се или не?