Братовчед на издирвания Росен Ангелов: Тиха вода беше!

Росен Ангелов напуска родното си Змеево още като младеж
Обновена: 6 яну 2018 07:07 | 5 яну 2018 18:11,
28
Братовчед на издирвания Росен Ангелов: Тиха вода беше!
Издирваният Росен Ангелов; Снимка: МВР

"Тиха вода беше" – така братовчед на издирвания за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов описа своя роднина.

Когато вижда снимката на братовчед си по телевизията, Иван Георгиев изпада в шок.

Още по темата
"Замръзна ми хапката. Още като чух първото име", казва той.

"Те такива, които вършат такива престъпления, са тиха вода. Те не събират хора тука да пийнат, да се повеселят", споделя още пред bTV Георгиев.

Росен Ангелов напуска родното си Змеево още като младеж, но преди това се забърква в неприятности. Местни хора разказват, че е участвал в кражби.

През последните дни в селото има засилено полицейско присъствие. Местните се притесняват, че Росен може да е някъде наоколо. През последните два дни хората от селото почти не излизат от къщите си.

Междувременно стана известно, че полицаи са открили тяло на мъж във водите на река Искър, в района на село Владо Тричков.

Намерили са го полицаи, които участват в издирването на обвинения за шесторното убийство Росен Ангелов, но към момента самоличността на намерения е неясна.

Предстои това да бъде установено в кратки срокове. В района има засилено полицейско присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
3
 
! Отговори
Бай Оня преди 6 години
До АнонименНе е слюнка а тънка брадичка! Почвам да се съмнявам, че той е убиеца, май търсят да набедят някой за да имитират работа. Колкото откриха убиеца на сестрите Белнейски, жалка и изродена държавица сме, и жалък народец.
22
0
 
1
 
! Отговори
Сестри Белнейски? преди 6 години
Някой да си спомня за сестри Белнейски? Колкото разкриха тяхното убийство, толкова ще разкрият и това.Понякога ме е срам,че съм българин.
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МИЛИЦИЯТА ИМИТИРА РАБОТА ;;;; КАКТО ДЪРЖАВАТА ИМИТИРА ЗАЕМ НИКОЙ НЕ И ДАВА ЗАЕМ НО ТЕ КРАДЪТ С ПЪЛНИ ШЕПИ;;;;; ЗА КАКВО МИЛИЦИОНЕРИТЕ ВЗИМАТ ЗАПЛАТИ ПЕНСИИ,, ПРЕМИИ,, ОРЪЖИЕ,, ДРЕХИ ДОРИ И С СТАРА ДАТА ,, БЕНЗИН И ТО В ОГРОМНИ КОЛИЧЕСТВА,, СЛУЖЕБНИ АВТОМОБИЛИ???????,,,,,,,ИСТИНАТА Е ХОРАТА ДА СЕ ИЗНАСЯТ НА ЗАПАД ДА СИ ОСТАНАТ САМИ,,,,,,,,
20
6
 
7
 
! Отговори
sid преди 6 години
Намирисва на бързо свършена и стъкмена работа.Ясно е, че отгоре искат бързи резултати,но как така един толкова саможив човек,който живее в гората е имал връзка с Кети?Струва ми се абсурден този личен мотив да се избият цялата фамилия.Нещата тук са много по-сериозни.Много хора живеят в планините самотно като "горски хора",но мисля,че изровиха това име от този регион като най-опасно.Истинския злодей пак няма да бъде хванат.
19
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо толкова се тръби, че търсят този сериен убиец?Колко мокри поръчки е имало до сега а медиите са си мълчали За разследването не бива да се допуска кой и кого търсят докато не го хванатМисля,че полицията е безсилна и за това опират до медиите и зацапват нещата обикновения гражданин да е спокоен,че убиеца вече се знае кой е
18
4
 
6
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Абе убийства трупове в реки сепаратизъмБоко що го няма.Не е ли редно прайма да вземе отношение.Дека се е покрил
17
1
 
6
 
! Отговори
Че Гевара преди 6 години
Теха вода беше! Защо "беше " ?
16
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Екскомандос пред Фрог: Дадена е директива Росен да не се хваща жив"Колко удобно.Тоя го осъдиха на смърт без някой да го е видял, чул, попитал нещо.Нема такава държава.
15
7
 
12
 
! Отговори
казах. преди 6 години
сега е момента който го чака боко умния да се види докъде я докара той и пак той неграмотен политик мислещ само за собствената си мутра
14
2
 
16
 
! Отговори
'..,' преди 6 години
точно така е тиха вода не знаеш какво е а тия дето мнооого говорят са по опасни и от тихите води.виж.последните 30 год.само министри за да крадат и няма нито един осъден за кражба за толкова години.а това мвр да се закрие нямаме нужда от хрантутници, а и от министерски съвет .решенията се вземат другаде .това са шаика крадци и мошенници които доограбват и крадат евросредства,М А Ф И Я..
13
11
 
8
 
! Отговори
Rock of ages преди 6 години
Дано не убие още хора... Щом не се е предал значи е виновен. Защо да се крие иначе? Много трагична история.... Жалко за жертвите и семействата им...
12
2
 
14
 
! Отговори
е преди 6 години
Тоз като Доган само дето оня е в Сарая и не го гонят за убийствата .
11
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А каква е тая слюнка под устата му, да не се е нааакал?
10
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Росен вече и дякон ли стана? Кога се е замонашил?
9
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой е бащата на убитата Нанси?-интервю с него.Коя е и къде е майката на убития Георги?-интервю с нея.Кой е бащата на Кети,колко деца от различни жени има?Кои са останалите роднини на Кети-братя сестри от други връзки на баща и.____ А джурналистите изкопаха някакъв брат'чед на предполагаемия убиец.
8
1
 
8
 
! Отговори
оно преди 6 години
До тодали са му някой лев да се показва и да викат после журналята, че "само при тях и за пръв път" :)))
7
5
 
16
 
! Отговори
Некъф преди 6 години
До Анонимен: 5Май искаш да останеш без глава фесляк кирлив. Не обиждай Дякона
6
2
 
35
 
! Отговори
то преди 6 години
Иван Георгиев не е виждал братовчед си цели 36 години,а какъв е бил Росен на 20 години няма никакво значение,много вода е изтекла оттогава.
5
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брей, тоя Росен като Левски. Сега спомени и от наследници и роднини. Пък и гроба му не се знай. Направо за герой е готов.
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убавец