Задържаха обирджии на бензиностанция във Видин

Двамата 27-годишни местни жители са криминално проявени
8 яну 2018 18:24,
7
Задържаха обирджии на бензиностанция във Видин
Снимка: Flickr

Видински полицаи са разкрили и задържали извършите на въоръжен грабеж от бензиностанция във Видин, станал на 31 декември в обект, намиращ се на изхода на града, съобщиха от Областна дирекция на МВР, предаде БТА.

Още по темата

На 6 януари криминално проявените видинчани (двама на 27-годишна възраст) са привлечени като обвиняеми и с постановление на Районен прокурор са задържани за 72 часа.

Двамата са били с маски, когато на 31 декември около 04:45 часа са влезли в бензиностанцията във Видин, а единият от тях заплашил с пистолет служителката.

От касата на обекта са взели пари в евро и лева на обща стойност 1495 лева, 6 седмични винетни стикери за товарни автомобили и 96 лотарийни билети на обща стойност 398 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
5
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
.Какъвто града, такива и престъпниците.
5
0
 
15
 
! Отговори
Цонко преди 6 години
Когато задържите тези дето откраднаха 4 милиарда от КТБ, тогава се похвалете. Кокошкарите знаем, че можете да ги хванете когато наистина имате желание (което не се случва често).
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе, какво става с този народ, съвсем превъртя. То всяка статия е криминална. Ако пък няма ни вадят от 1974г.
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 2Ами аз ще ти кажа - защото каквато тържавата такива и бандитите. Вместо да скрият парите и да мизерстват известно време а след като намалее напрежението да се преместят някъде където да си харчат парите, те още от третия ден го раздават ларж. В София може и да останат незабелязани, но в малките населени места един ден да нямаш а на другия да имаш не остава незабелязано
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как пък ги разпознаха като са били с маски? Или врачката им е казала? Сигурно бая бой са хапнали докато са си признали че са сукали и от майкя си мляко. Едно време милицията така правеше. Като ги мързи да търсят хващат някой от крими контингента и му дават готово написани признания и той се подписва. Пращат го в затвора но същите кражби се повтарят защото истинските айдуци са на свобода. Същото се случва и сега. Защото нищо не сее променило. По лошо става не по добре. С една дума. ЕВАЛО МАМАТА
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Румъния ще правите ли така..?