Дупка! Пълнят я и пак: Бетон се рони над "Тракия"

Проверка: Новоположеният асфалт може да се изгребе с шепи
12 яну 2018 11:50,
24
Дупка! Пълнят я и пак: Бетон се рони над "Тракия"
Снимка: архив "Булфото"

Една неголяма дупка на надлез над магистрала "Тракия" създаде работа на АПИ. И след намесата на пътната агенция обаче над аутобана продължават да се ронят бетон и асфалт.

Опасният участък се намира в района на пазарджишкото село Черногорово. Агенция "Пътна инфраструктура" пълни дупката спешно заради сигнал.

Човекът, подал сигнала, обяснил, че от надлеза над магистралата край Черногорово се ронят асфалт и бетон, които падали на "Тракия", когато по надлеза минават тежкотоварни автомобили. Това създавало реална опасност за тежък инцидент на магистралата, информира bTV.

"Ако пропадне, ще попилееш гума например. Не е голяма, но е дълбока", обясни още тогава Иван Ласев, който е жител на Черногорово.

Няколко часа по-късно АПИ скоростно попълват дупката и уточняват, че са взели мерки, въпреки че съоръжението е собственост на община Пазарджик.

И след обезопасяването обаче опасният участък остава опасен, показва нова проверка на мястото. Положеният асфалт се разпада и може да бъде изгребан с шепа само часове след полагането му.

"Това означава, че не е асфалт. Или е намалено количеството битум или както там се казва. Иначе как ще се рони", категоричен е Ласев.

От община Пазарджик потвърдиха, че надлезът над магистралата е тяхна грижа, но тъй като дупката вече била запълнена от АПИ, отказаха да коментират ще запълнят ли дупката наново.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
Пипи преди 6 години
До АнонименФирмите са свързани с ГЕРБ, а не с коя да е партия.
19
1
 
10
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
българска работа...
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
API E ZAPALNILA DUPKATA,A OBSHTINATA E OSCETOVODILA RABOTATA.
17
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 17когато Станишев им разправяше че се работи с *** те му се смеехаами ще му се смеят я - по негово време един тротоар няма направен, а Батко и Братко само крадяха.
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де, това се случва вече за n-ти път. Толкова ли не можаха да им турят едни яки глоби за фалшивия асфалт и да се свърши с тези герберски фирми? Аман.
15
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време фирмите, чиийто пътища се чупят по този начин, да не бъдат допускани до следващите обществени поръчки. Проблрмът е, че са навързани като свински черва с опредлени партии и това едва ли някога ще се случи.
14
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоест и 150тия подизпълнител, който изпълнява поръчката си краде...
13
2
 
26
 
! Отговори
До 11 преди 6 години
Ааа моля моля бай ни тошо като учеше сегашното министър председател не го научи на нищо и го напраи един *** гавазин! А бай ти тошо мое да се каже като "наш" човек напраи бая повече магистрали от ученика си! Дето се вика той бай ни тошо ги започна и бая време издържаха след него а сега тоз уж ги довършва, *** ич не му се отдава! Пък то той ги прай пък те след него минават колите и ги развалят!
12
3
 
41
 
! Отговори
Ха,ха, преди 6 години
Та те цялата държава превърнаха в голяма черна дупка...... А,пътищата построени през соца още се използват,за сведение на отричащите.
11
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ...По вашите магистрали построени от Станишев и Орешарски не минават никакви коли и камиони, защото просто такива магистрали построени от вас не съществуват!
10
19
 
5
 
! Отговори
червен каскет преди 6 години
Ясно е, че "дупката" е изкъртена умишлено след намесата на червени каскети от БСП. Не са смеели да изронят самата магистрала, а надлеза и после да викнат журналисти.Аналогичен беше случаят с изкъртените павета в София.
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Debelata partisanska vnu4ka pavlova da varne 50 mil ndk edna sala remont trbi4ka i plo4ki v4era besche kato raspireditelka ne kato minister zeluva se mn prost protokol rasnahva raze nagore nadolu nikakva tejest na ministerka kolko komisiona e vsela i sabogatja boiko i pomaga buta ja na pred a sekenkata schefkata nc mnogo elementarna
8
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това се знае и то 2-годишно дете.Само да попитам автора дали прави разлика "Магистрала" и "Аутобан". Питам АЗ, а отговор може да не получа!
7
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Суджука ще я запълни лично.Комунистите прават дупки,герберите ги запълват.
6
0
 
17
 
! Отговори
... преди 6 години
Значи не знам защо но ми премахнаха думата ж..урна---ли!!!сти от коментар номер 5! Явно е нецензурна! Еми да ви кажа верно е прави сте ... много е нецензурна думата ж!!==урн@@@алист по тия територии наричани държава България!
5
1
 
34
 
! Отговори
... преди 6 години
Значи баце тия *** така и не разбраха основното в и при построяването на магистрали при управлението на ББ! Сега ше ви го кажа за N-ти път! Основното при строежа на магистрали пътища и проция при управлението на ББ никога не е било да минават коли камиони реисове и приче по тия магистрали! Основното е да се усвоят едни пари! И колкото повече пари се усвоят толкова по-добре за управника ББ! Това е основата гръбнака и прочие при строенето на магистрали и прочие при управлението на ББ!
4
1
 
29
 
! Отговори
Бате Бойковата преди 6 години
Гордост !!! Споко няма да има санкции - всичките ремонти ги прави "негов" човек !!!! Яко гепят двамката !!!
3
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази магистрала беше ремонтирана от Сланина Павлова, може би Орешарски е виновен ??
2
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Излагате се пред чужденците ! Я се съвземете малко !
1
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами ако някой скъп евродепутат се претрепе по некачествените Тиквени магистрали, тогава какво ще каже Тиквата.Че е саботаж от страна на комунистите, може би.