Семейство се самонастани в къща, дете я запали

От инцидента е пострадало момче, няма опасност за живота му
16 яну 2018 12:35, Красимир Ангелов
20
Семейство се самонастани в къща, дете я запали
Снимка: Булфото

Дете пострада при пожар в частен дом в добричкото село Безмер, съобщават от Областната дирекция на МВР.

В понеделник в Районно управление на МВР-Тервел е съобщено за възникнал пожар в частен дом в селото.

Сигналът е посетен от служители полицията, като на място е установено, че в жилището, чиято собственост към момента не е установена, са се самонастанило семейство на мъж, като при него са били оставени и децата на племенника му – три деца под 14 години.

По предварителна информация пожарът е възникнал следствие на детска игра с огън. От пожара е пострадало едно момче, като то е транспортирано до болница във Варна и е настанено в Клиника по изгаряния.

Детето е в стабилно състояние, без опасност за живота, с леки обгаряния на крайниците. Образувано е досъдебно производство.

Уведомени са Дирекция "Социално подпомагане" към Община Тервел, отдел „Закрила на детето“ за пострадалото дете и са предприети действия с оглед правомощията им спрямо другите две деца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Семество ***, от любимците на партия ГРОБ, на които всичко им е простено и всичко им се дава безплатно?
13
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Навремето баба ми съжалила и пуснала една злобна пиянка в старата си къща, а той почнал да продава стр материали в двора които бяха подготвени за строежа на нова кооперация! Отишла и му казала да освободи къщата понеже ще я събарят, никакъв ефект, минаха седмици! Отишъл и чичо ми с братовчед ми, и тях не ги отразил! роднините ми се чудят как ще го изгонят тоя! Това стигна и до мен, отидох, тоя пробва и с мен да се държи като с другите, но удари греда, голяма греда!!! След седмица сам си тръгна!
12
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама много ви е страх да не ви обвинят в самоуправство бе, рая! Мен пък не ме е страх и се самоуправям! Страхливци!Проблема се решава доста бързо и без последици ако се подходи безцеремонно и твърдо, при такива нагляри - самонастанили се! евротолерастни лиготии не вървят, те разчитат на сила, и се гонят със сила, разбра ли рая послушна, не с ченгета а със сила!
11
0
 
23
 
! Отговори
Параграф 22 преди 6 години
До Анонимен 10За това си прав. Ако човек сам си свърши работата, без да намесва властите, може да има добър ефект.Ето там е бедата - ако постъпиш цивилизовано, като съзнателен гражданин, тези които получават заплата от твоите данъци няма да ти помогнат, защото законът им връзва ръцете. Законотворците също получават заплати от нашите данъци, но гласуват закони, които закрилят онези, които не плащат данъци. И съзнателният гражданин става смешен, жалък и безпомощен, а *** се хилят.
10
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бе да, няма да мога да ги изгоня! 130 кила съм, бивш охранител! няма да ги изгоня ли, само стой та гледай! Викам няколко по-стабилни като мен колеги и с по една тръба в ръката гледай как ще изгоня *** от моята собственост! Иначе ако някой чака ченгетата да му свършат работата, има да чака! От ченгета ползата е минимална, или никаква!
9
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...... ако сам изхвърли натрапника, това ще се счита за самоуправство и ще го съдят!Така рецидивистът в продължение на няколко години живял в имота и го съсипвал. През същия период собственикът Вл.Пенев за няколко месеца беше министър в служебно правителство, но не предприел нищо, за да не наруши закона.Едва след като рецидивистът бил хванат да краде извън тази вила и отишъл в ареста, Вл.Пенев могъл да влезе във вилата си и да си възстанови правото да я ползва.Такива закони имаме!
8
0
 
15
 
! Отговори
Ще ви припомня, че преди 6 години
не много отдавна актьорът Владимир Пенев чрез пресата благодари на двама млади полицаи, които успели да спипат рецидивист по време на кражба. Това помогнало на Вл.Пенев да успее да влезе във вилата си във Владая, в която от няколко години се бил самонастанил този рецидивист - изсякъл овошките, изкъртил част от дограмата, водопроводните тръби, ел.таблото, липсвали и водомерите. Полицията не се е намесила /нямали право!!!/, но предупредили Вл.Пенев, че ако той сам изхвърли натрапника,...........
7
0
 
17
 
! Отговори
До Честито! преди 6 години
Когато от етноса се самонастанят, дори собственикът не може да ги изгони.родителите на мой съсед пострадаха така, след като поради икономически съображения се преместиха при сина си в неговия апартамент, а собствената си едноетажна къща дадоха под наем. Когато наемателите излязоха, имаше нужда от малък ремонт, но беше зима и те решиха да изчакат, докато отмине големия студ. Съседи им се обадиха, че в къщата и по двора се мотаят роми. Вече няколко години не могат нищо да направят, МВР пасува.
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До анонимен 5Не само че няма да платят щетите, ами ще настояват и да им бъде осигурено общинско жилище, защото е посред зима, а те са с малки деца.Дори може да поискат и надбавките, които се полагат на приемно семейство, ако племенникът се е запилял някъде, а те гледат трите му малолетни деца.
5
0
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
сега кои ще плати кьщата
4
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече не само тухли и керемиди, ами започнаха и цели къщи да си "берат".
3
0
 
28
 
! Отговори
Честито! преди 6 години
Щом са се самонастанили, ясно от кое племе са. Само тяхното племе прави така. Но пък каквото търсили, това и намерили.
2
0
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
100% са тръгнали да берат желязо,явно са горили кабели
1
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
100% това семейство се интересува от търговията и цената на "бакър"