Жена е загинала при катастрофата край Хасково

Други две млади жени са в болница след удара
Обновена: 17 яну 2018 13:12 | 17 яну 2018 12:07, Красимир Ангелов
13

Снимка: Булфото

Жена е загинала при сблъсъка на два леки автомобила край Хасково тази сутрин, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът стана към 8:00 ч. в местността "Ходжова чешма" на път Е-80.

Още по темата

Загиналата е била зад волана на "Форд", който се ударил в "Мицубиши". Възрастта и самоличността й още не са установени.

Шофьорката на втория автомобил - на 21-годишна възраст, и спътничката й - на 20 години, са настанени в областната болница. Според пътни полицаи причина за катастрофата е несъобразена скорост в условията на гъста мъгла.

Заради продължаващите огледи на местопроизшествието, пътят ще остане затворен за движение до обяд днес. Движението се пренасочва през Хасково, уточниха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
1
 
! Отговори
Вояджър преди 6 години
Ако контрола на скоростта при такава ситуация бе под контрол ........
11
14
 
3
 
! Отговори
Пътник преди 6 години
Пътувам в половин Южна България по работа.Не случайно шофьорските възможности на хасковлии са всеизвестни. Видите ли кола с рег. Х или СН спазвайте дистанция и повишете вниманието си!!! В малките градове просто няма къде да практикуват за да се научат. И като се наложи да се ходи някъде извън "града" стават такива произшествия. За съжаление.....
10
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВМинетките не трябва ли да се вдигнат на 150 лв? Кои са тези дето подържат тези пътища? Незнаят ли че при мъгла през ноща асвалта замръзва и се получава лед? Ако бяха опесъчили тази трагедия нямаше да се случи. Чакаме някой да поеме отговорноста за смърта на жената и ранените! А не да ни казват дежурното клише несъобразена скорост. Това клише вече се изтърка. Вече трябва да се съобщават имената на подържащите фирми. Докога с тази анонимност и безотговорност? Няма ли затвор за тези фирми?
9
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1, виждам че и теб не са те учили в школата как се кара при мъгла. Ако изобщо съществува правило за скорост съобразена със спирачния път, то няма да е да спреш в областта на видимост, а в половината от областта на видимост. Все пак в последния момент няма да видиш скала, а друга кола, която също трябва да може да спре в половинката си. Абе друго е да се обижда на произход.
8
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Черният лед не прощава. Много от пишман шоферчетата изобщо си нямат напредстава какво означава това. Това е най коварното нещо което може да ви се случи. Гледате пътя че е чист до асвалт а в същото време това не е асвалта а черна коричка лед. Когато тръгнете да изпреварвате или да спирате тогава ще го усетите. Но ще е късно. Автомобила няма да се подчинява и тогава ще се случи ето това което се е случило с тези късметлиики. Настъпили са черен лед и не са могли да удържат управлението.
7
1
 
13
 
! Отговори
Гогош преди 6 години
Явно някакви надути шеферки без да имат никакъв усет и контрол върху колата и не се съобразяват с пътя .Ами по идентичен начин преди ако си спомняте студентки две от Хисаря при лед надули газта на колата за да стигнат по бързо до Пловдив и се забил в автобус като почнали да се пързалят с колата изводът е един пълен контрол върху поведението на колата при всякакви обстоятелства
6
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
PO-DOBRE CE MAG NE E ZAGINAL.
5
3
 
6
 
! Отговори
К преди 6 години
Оййй. Кой им даде книжка
4
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шоферcки *** мръсни, така ви се пада.
3
1
 
11
 
! Отговори
дааа преди 6 години
Всекидневие.
2
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отделяли са вредни емисии над допустимата норма!
1
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е като не ги учат в школите как се кара в мъгла! Забележете и двете водачки са жени! Дали някога са чували че в мъгла се кара така че да може да спрът в зоната на видимост? Това означава че ако видимоста е 50 метра трябва да съобрязат скороста с която може да спрът в тези 50 метра. Едва ли са знаели тази подробност! Щом има жертва и ранени скороста е била над 80 километра. Ех тея сеянки докога бе сеянки ще се избивате. Що не си седите вкъщи и не си пасете говедата както бабите ви.