Виене и плач се носели от къщата на ужасите в Свищов, но...

Съседите питали за заключените жени, майка им казвала, че са в София
Обновена: 17 яну 2018 09:04 | 17 яну 2018 07:00, Камелия Цветанова
58
Виене и плач се носели от къщата на ужасите в Свищов, но...
Снимка: Bulgaria ON AIR

"Не съм виждала двете момичета от много години. Майка им казва, че са били по София. Никога не ни е давала телефон, въпреки че сме искали. Моите деца искаха да се свържат с тях, понеже заедно са отраснали!“. Това сподели Цветана Вълкова, съседка на жената, която държала заключени двете си дъщери в къщата на ул."Георги Тишев“ в Свищов пред "Труд".

Още по темата

Вълкова разказа още, че помни дъщерите, които днес са на 33 и 34 г. като добри деца.

"Много умни бяха и двете. Едната, Стефка, пишеше стихове и рисуваше. Анжела пък с пълно отличие завърши. Изобщо много умни и добри деца!", реди Цветанка Вълкова.

С майката на Анжела и Стефка обаче Вълкова се виждала често в квартала.

"С нея се срещаме, ако не всеки ден, поне два пъти в седмицата… Питала съм я за децата, моите деца когато са ми гостували, са я питали за тях, но тя е казваше, че са в София", сподели още Вълкова.

По случая от работи и Районната прокуратура в Свищов. Според наблюдаващия прокурор Блага Георгиева, тепърва ще се назначават медицински експертизи, които да уточняват психичното състояние на трите жени, както и това дали двете са с атрофирали мускули или двигателно активни.

Ще бъдат разпитвани и други съседи, и близки на трите жени.

Комшии обаче твърдят, че често са чували виене и плач от зловещото жилище.
 


58
Още от
Напиши коментар Коментари
53
1
 
1
 
! Отговори
някой си преди 3 месеца
Много жалко за двете висшистки - дъщери на изкукуригала, манипулативна, нагла простакеса, която ги е инвалидизирала поради тъпотата си! Майката продължава да лъже за "работливите софиянки", защото единствено я е интересувало и я интересува какво ще кажат хората. БНТ я хванаха в лъжа за това и онова!Майката вече е подала заявления за социални помощи от тяхно име!Защо продължава да действа от тяхно име, а те продължават да бездействат, потънали в *** и свинщина? Има много бедни хора в страната, които живеят в мизерия, но в такава *** кочина дори и клошарите не живеят! Майката вместо да ги
52
1
 
2
 
! Отговори
дъртата е тарикатка преди 4 месеца
Аз така и никъде не видях видео с интервю от уж добрите, кротки и много интелигентни отдавна пълнолетни дъщери-висшистки. Навсякъде само откачената властна майка плямпа от тяхно име, а БНТ я разкри в лъжи и измислици. Дъртата е за лудницата, социалните материални помощи няма да й решат проблема. Ако всичко е нормално с дъщерите, защо самите момичета не излязат пред медиите и не кажат по човешки: "Ей хора, благодарим на загрижения ни за нас съсед, подал сигнала, но така и така стоят нещата."
51
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И защо да излизат навън? В БГ не е за жени — колко са убити от приятелите и съпрузите си ? И обществото ги осъжда, те били виновни, защото те си го търсели. Жените са подложени на геноцид: работа и препитание няма за тях. После плюете — меркантилни били, златотърсачки, . Е тези не са. Стоят си вкъщи и си живеят достойно в мизерия. Вие какво искате да излязат навън и да срещнат Минко, 47 годишен, ерген ?! В такава държава най-добре е да живееш в изолация.
50
1
 
7
 
! Отговори
до 45 Маларт преди 4 месеца
И защо са им лични карти щом не излизат от вкъщи?! Ще пътуват в чужбина или ще теглят пари от банката? Така или иначе имат българско ЕГН и фигурират в базата данни на паспортната служба. И старите лични карти с изтекъл срок могат да служат за идентификация на самоличността.
49
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До маларт 45

Личните карти са със срок на давност по 10 години, но когато изтекът, просто ти пращат едно писмо на адреса и до там ...
48
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен

Айде, айде ... Тук не е мястото, за да си развиваш панелната проза !
47
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
То хубаво е да се информират нужните власти щом се е чувало ..виене ..плач..стонове...но реално всички вече вием от глад ..мизерия ..болести...така че няма кой да обърне внимание....Цялата държава е съсипан виещ двор...сякаш се е килнала и ще се сгромоляса върху главите ни...но нали вече сме безчуствени станали от цялата тежест на безизходицата ...така че ни е все едно дали се чува някъде музика или плач....Карай да върви...докъдето стигнем.
46
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Всички живеем в един филм на ужасите.
В какво превърнаха страната ни.
45
4
 
7
 
! Отговори
до маларт преди 4 месеца
Невиждащ ли , че у нас" куче влачи, диря няма" .Кой се интересува за лични карти и тем подобни.
44
5
 
9
 
! Отговори
маларт преди 4 месеца
Тези жени лични карти не са ли ходели да си издават у МВР-то. Или като Горския не са ги търсели
43
3
 
9
 
! Отговори
аз преди 4 месеца
Майката на двете момичета си е правила каквото си поиска с тях, безогледно нагло е лъжела и съседите си както си поиска. Отделете ги от майка им и ще се убедите, че тя-майката е лудата,и ги е направила и тях луди.
42
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
DEZATA SA NEINA SOBSTVENOST I MOGE DA SI GI PRAVI KAKVOTO SI POISKA.

CASTNATA SOBSTVENOST E NEPRIKOSNOVENNA.
41
1
 
4
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 месеца
До до 27 Що па да не е живял при соца? Точно така си беше. И добре че почина завинаги в световен мащаб.
40
5
 
10
 
! Отговори
да бе да преди 4 месеца
02Един дявол знае какво е правила майка им с тези щерки, в дъното ..на всичко е майката, лъжкинята психопатка. Съседите къде са бляли.И те са за еб...
39
1
 
10
 
! Отговори
Да добавя преди 4 месеца
До Анонимен 24 Да те подкрепя с виц. В едно село на пейка стоят три баби.Минава млада снаха от селото. Най младата: Вижте ма , ууу, снаата на Ванко Кодака ква е убава..Средната по възраст: Убаво ама пуши. Най старота7 Уууу , щом пуши , тя се и ибеее.
Та такима ми ти работи по селата...
38
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Животът понякога скроява капани,от които няма измъкване.
37
5
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 33 преди 4 месеца
До до 27
Съжалявам, поставих ти минус погрешка. Този Х-кремемент бото-1 ме подразни невероятно силно! Всъщност, изглежда такава е инструкцията, която са получили - да дразнят! Да знаят, че ако дойде Видовден, ще си платят за всичко! Сега нека си пазарува намибийско грозде, полски домати и ябълки, питахая, авокадо, маNго, папая, ЮАР-ски дини и пъпеши! Едно време продуктите бяха български и истински, без отрови и всякаква химия, киселото мляко се вкисваше на третия ден, а не траеше по 7 месеца!
36
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До boto1
Лъжеш, добиче! И кого лъжеш мен, дето съм се родил още в Царство България и съм минал през глад, купони и опашки! Нямало банани! Висша ценност, толкова много неща нямаше, но туй със сиренето си го изсмука от дзадника си! Имаше евтино и качетвено сирене, качествени колбаси, месо, хората излизаха от магазините с опънати като на гибони ръце с две-ри торби! Това, разбира се, след като преодоляхме следвоенния недоимък! А за бананите питай United Fruit! Нямаше полски домати, чилийски сливи,
35
3
 
5
 
! Отговори
boto1 преди 4 месеца
До до 27

Еми да ми обясниш как беше?
34
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 31 Бе
Аз разбрах за намеренията на моя позната,млада жена да сложи край на живота си. И се обадих на полицията. Те веднага са отишли на място и започнали да звънят. Звъняли са непрекъснато докато някой не е отворил и са блъскали по вратата също. Понякога полицията помага. Така че си струва да се подават сигнали и то настоятелни