Младежи пребиха шофьор на градски автобус в Сливен

Причината - забележка да хвърлят камъни и сняг по стъклата
18 яну 2018 15:20,
49
Младежи пребиха шофьор на градски автобус в Сливен
Снимка: архив, Булфото

Четирима младежи са нанесли побой на автобусен шофьор в Сливен.

Инцидентът е станал на 17 януари, на последната спирка на линия №4, в кв. "Кольо Фичето", съобщи за "Дарик"  Тодор Наков от "Пътнически превози".

По думите на шофьора, момчетата са замеряли стъклата на автобуса със снежни топки и камъни

При забележка на шофьора те го нападат с ритници в областта на главата и ръцете, обясни Наков.

Четиримата са задържани в полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До Анонимен33дей, дали си гледал "Свада" с Чък Норис неколко пъти, а?
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типично, идва една групичка правят се на интересни и като им кажеш нещо и ти налитат на бой. Последният път ката ми се направиха на мъже една групичка - още преди да ме заобградят му разбих носа на единия и един в та-ша-ц*те на втория и си плюх на петите.
31
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откъде знаете, че са шведи?В статията не пише такова нещо.
30
1
 
22
 
! Отговори
До До 24 преди 6 години
Нали вече половин век се опитваме да ги опитомим с добро?Допреди 28 г. контролът беше жесток, но тези от етноса пак си знаеха тяхното. Пердашеха ги, когато ги хванат, но и това не помагаше.След промените, поради толерантност, ни се качиха на главите.Затова мисля, че мерките спрямо тях трябва да бъдат съобразени с нивото им. Комуто не харесва, има избор - Индия официално е обявила, че ги приема. Там има възможност да живеят по различни начини - и първобитно, и свръхмодерно, кой както заслужи.
29
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бързо производство > затвор... А в затвора ще им дадат право сами да изберат социалната си роля.
28
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Сливен щведите с *** венци са с особена защита и права, карат си каруците по центърра, защото административния съд им разреши, да могат да гласуват за гербаджийското влечуго Радев.Превърна Сливен в клоака.
27
2
 
8
 
! Отговори
до 24 преди 6 години
Вярно е, че предписаното от теб ще има незабавен ефект, но ако го напрамив по ккъкво ще се различаваме от Средните векове. Прогресът в света не е свързан с повече наказания над един етнос, група по интереси, привърженици на нещо, а с повече свобода и КОНТРОЛ. В БГ липсва контрола, защото управляващите не искат да се лишат от гласоподаватели. За тези ...прояви прозира единствено БГ мафията. Тя не иска да има интеграция, повишаване на образоването и изобщо цивилизоването на този етнос.
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До #24: Напълно си прав,но не забравяй едно много важно обстоятелство - така нарече ните "ромеи",са оръжие на властта,чрез която тя се самопроизвежда и чрез която се тероризира така нареченото "българско население",онази оФФча маса,кото се самоопределя като "българи".Това,което казваш, в крайна сметка зависи, от посочената оФФФча маса!!!
25
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 25,Те съдийте, които трябва да ги исъдят са неграмотни и не могат едни мотиви да напишат правилно, ти за авторката на статията си се притеснил ;)
24
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Авторката , Би следвало да постави едно НЕ в изречението си"Причината - забележка да хвърлят камъни и сняг по стъклата". Не случайно България е на 109 място в света по свобода на словото. В никоя друга област не сме чак толкова зле.
23
0
 
29
 
! Отговори
Разумното решение преди 6 години
И без да ни обясняват, етносът е ясен.Като се имат предвид порядките в тяхната общност, при подобни хулигански деяния трябва да се приложат два вида мерки: наказание на тартора на махалата, защото те уважават само неговата дума; спиране за известно време на помощите за цялата махала.Ако това се направи, може да се счита гарантирано, че занапред ром хулиганска постъпка няма да извърши. Защото собствената му общност ще го накаже така жестоко, както никой писан закон не може да го направи!
22
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бой бе, бой! Той боя, не е да разгражда, той изгражда!
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стефан Радев кмет на Сливен.
20
2
 
20
 
! Отговори
чичо Санчо преди 6 години
Не само шведския етнос прави такива неща. В квартал Младост в София съм виждал българчета да замярат със снежни топки автобус и преминаващи хора. Щяха да набият един дедка че им направи забележка, но един минувач го спаси. А пък един автобусен шофьор слезе от автобуса и ги подгони. Е шведите мятат и камъни освен сняг това е разликата, което не е малко.
19
3
 
1
 
! Отговори
Петър преди 6 години
До 26 Уточни се за кой Радев ти е мисълта.
18
0
 
44
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
По мое време щяха да са в Трудови войски...
17
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не се учудвам тази вандалщина е присъща на определен етнос то е в кръвта им
16
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преживял съм инцидент с хвърлен камък по влака - строши прозореца на купето и влетя вътре. Камъкът не удари никого , но от прозореца десетки малки люспици ни засипаха навсякъде.Беше лято - това ръце , лица - всичко бе в рани и кървеше буквално отвсякъде... Влакът преминаваше през Пирдоп / сещате се покрай коя махала и кои са извършителите/...Инцидента не бе отразен никъде...
15
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 12, не са се изнежили, просто нямат гръб. Само да го погледнеш рома на криво и те глобяват за расъзам, а не дай си боже каже, че си го бил изхвърчаш от работа.
14
1
 
53
 
! Отговори
стефчо преди 6 години
въпросните "момчета' по Тошово време щяха да бъдат въведени в трудов лагер,и до година нямаше да има и помен от тях. Но в "демокрация" такива думи са мръсни,права имат само бандитите....