Пищова тъжи за убития Христов: Даде ми 200 бона!

Много плаках, беше ми като баща, съжалява шоуменът
18 яну 2018 22:00, Красимир Ангелов
56
Пищова тъжи за убития Христов: Даде ми 200 бона!
Снимка: Булфото

"Любимецът на народа" Димитър Маринов – Пищова тъжи истински за убития преди 10 дни бизнесмен Петър Христов.

Още по темата

"Петър Христов ми даде 200 000 лв. за болници, лекарства. Купи ми къща в Арбанаси, обзаведе ми апартамент и чаках да ми подари друг във Велико Търново. Беше ми като баща, обичах го повече от родителите ми“, сподели Пищова пред "България Днес".

Колоритният търновец уточни, че близо 27 години е бил близък приятел със застреляния бизнесмен. Маринов присъства и на поклонението на Христов във Велико Търново.

"Плаках като дете три дни като разбрах за убийството. За последно ми даде 500 лв. за лекарства на 4 януари. Писах му есемес за Нова година и го помолих, той веднага се отзова. Останах без най-добрия си приятел. На ковчега му казах - Петре, ти трябваше да ме погребеш, не аз тебе", продължи с откровената си изповед Пищова.

Той признава, че няма идея кой би искал смъртта на Петър Христов. "Петър с никой не се е карал, нямаше врагове", отчита Пищова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
3
 
14
 
! Отговори
Йордан преди 6 години
За да даде 200 бона на този *** явно е откраднал милиарди!не случайно не е между живите вече!!!!
45
5
 
10
 
! Отговори
шоп преди 6 години
тю, язък, не знаех, че тоя раздава апартаменти, та да се наредя и аз.
44
1
 
16
 
! Отговори
умник преди 6 години
Абе тоя има ли на някой в тая държавица,да не е давал пари..
43
4
 
23
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Строителен инженер в България - 500-750 евро - сервитьорка в Германия 1500-2000 евро.Проститутките - 1500 евро в България.Да Ви е честито! Държавата на "богопомазаните" - 0,5% от населението, подмазвачи и *** (бушоните) - 5%, и мишки 94,5%!
42
3
 
4
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
До СпироМного ли ти се виждат!?
41
2
 
7
 
! Отговори
Спиро преди 6 години
До Гошо6000 еуро са 1000 лв./мес. колега.
40
3
 
12
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Н'якви тарикати мятат пачки на ляво и на дясно..... а за заплати все няма, ако взимаш по 6000 евро на ГОДИНА, ееее добре си... се "уредил". По два бона на месец .... ехе направо си върха. Само, че цените са си като в страните, където Социалните са по толкова! Наредби, директиви, глоби ... дребния и среден бизнес го дебнат от всякъде, чиновници, едрата конкуренция.... Така за 28 години не направихме една стачка (национална) за мизерните заплати, за 5 дневна седмица по 8 часа на ден!
39
2
 
19
 
! Отговори
От публиката преди 6 години
Пищова е спечелил от "държавна лотария".
38
4
 
35
 
! Отговори
Болярин преди 6 години
Стига сте писали глупости!Никой на никого нищо не е давал.Митко от едно време си беше клоун на мутрите.Като го викнеха на някой запой и му хвърлят някой стотинка,почваше да говори такива глупости.А Петър Христов беше измамник на високо ниво,запои и гуляи не му бяха в репертоара.И затова няма как шишко да е получил нещо от него.Просто два различни свята.
37
7
 
30
 
! Отговори
Авера преди 6 години
За съжаление това е Европейска България представена от НДК със хиляди целувки и ръкопляскания. За съжаление голямата вина е в Нас че си избираме такива ръководители и най-вече че ги търпи е още. Пълен ЦИРК в който на клоуните раздават по 200 хиляди лева, а на болните деца за които говорят че са бъдещето на България ще чакат на СМС-и по 1лев.
36
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мислех , че жените са по-хитри една прегръдка,и едно ч.....така де, да се вживееш в ролята и да ти дадат хиляди левове!Опитен познавач си пищов.
35
1
 
29
 
! Отговори
Мая преди 6 години
Предполагам,че всеки с подарени 200 бонки и апартамент щеше да плаче,що не каза че му е искал,а той не му е дал и тогава да плаче...Мъжка к...ва,като тия,които влачи по конкурси и която живее от хорските подаяния,за да има с какво да се пречи пред дечурлигата по бански.Последната му роля със заплахата за самоубийство беше за Оскар направо.***,та чак вдлъбнат....и той тръгнал мнение да изказва....
34
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ги е давал парите Петър Христов, давали са му от мафията СИК където служеше и Борисов.
33
5
 
25
 
! Отговори
123 преди 6 години
Казват, че Баце, Цецо *** и тоя имали общо 5 мозъчни клетки и 4 били на тоя. С'а Баце к'во ще прави, да се чудиш, да се маеш.
32
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами да гръмнат и него, че да си правят компания.
31
2
 
21
 
! Отговори
Банкерът преди 6 години
От къде тези бонове за раздаване като в държавата има доста хора с кредити и много фирми за бързи кредити.За 1000 лева куп документи проучвания а този взел кошницата на улицата и раздава или е дал бърз кредит само с лична карта
30
6
 
24
 
! Отговори
Само мнение преди 6 години
Сигурно,приживе му е дал и парите за венеца,дето е понесъл на снимката?!?Абе тоя,не беше ли кандидат за президент,от партията ГЕРБ???
29
8
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само тая панаирджийска мечка може да конкуренция на ТИквата.
28
1
 
64
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Ще си позволя да цитирам Йордан Йовков -- Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!
27
7
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Митьо може и да му се смеете днес,но ако не си беше отишъл комунизмът,Митьо щеше да взима пенсия на Подполковник.Много са като него където милеят да се върне старото време,верни до гроб.Но и в по-нови времена както виждаме Партията се грижи за тях.Апартаменти,безвъздмезни траншове от по 200 000,безплатни лечения ..и пр.