Вандалщина: Потрошени пейки в Морската във Варна

Преди около 2 години общината сложи над 450 нови пейки
19 яну 2018 19:00,
15

Снимка: Булфото

Едва преди около две години, Община Варна постави над 450 нови пейки в приморския парк на Варна.

Сега обаче много от пейките са потрошени от вандали.

В общинския бюджет на Варна бяха заделени над 3,5 млн. лева за ремонти в Морската градина, но ако продължават вандалщините, тези пари едва ли ще стигнат, отбелязва "Булфото".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
buba преди 6 години
Тъпите ви деца, на които позволявате да се мотаят по улиците, пият, пушат и слушат *** метал и чалга, щото не ви се занимава да ги запишете на спорт или някой курс да им запълни времето. Български манталитет.
11
1
 
0
 
! Отговори
морски преди 6 години
Защото няма възпитание много е просто. Няма и кой знае какъв контрол. На тия пейки седят или метълите или скейтърите и те си ги местят като се събитат. Ама седи чичо полицай на пост до Хоризонт и спира случайните минувачи, отиващи на разходка. Ама не ходи по по-скатаните места. Тия пейки повечето не са на главните алеи. Защо аджеба има толкова много безделници не знам. Не знам и защо има толкова много руснаци и най-вече рускини търсещи си бг мъже. Обществено полезен труд трябва да се въведе
10
1
 
15
 
! Отговори
oпетков преди 6 години
Освен трошенето, забелязва се постепенно намаляване на броя на пейките. Неизвестно кой ги краде цели или на части. А вандалщината е от "златната" ни младеж, която безконтролно вилнее по тъмните части на денонощието. Една полицейска кола минава по главната алея от време на време, но полза от това няма. За сетен път се убеждавам, че липсата на контрол (разбирай МВР беждейства) е основната причина за хала ни.
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм на мнение, че наемат хора да ги трошат и целта е после сменят пейките с нови. Така печели фирмата която сменя пейките.
8
3
 
7
 
! Отговори
:-) преди 6 години
Гущер, Като те чета колко си "умен" не ти вярвам, че си богат, пък и колко да си гущер?
7
2
 
14
 
! Отговори
Тези пейки са преди 6 години
изпочупени от силови "спортисти" ММА, таекуондо и не знам какви си.. пробват се какво МОГАТ да разбият..А понякога- и хора..И не е от сега; помня- по соцвреме на старите гробища- до Автогарата- бяха начупени всички паметници по една алея: служители от гробишата казаваха, че това са спортисти, които тренират в спортна зала в горния край, но минават за по'пряко през гробищата- и "безплатно ЗА ТЯХ трениране колко са силни...
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Одеве показваха 3 млади общински съветници как със собствени средства и труд ремонтират детски площадки.Ще им съсипят труда вандалите и ще се изгаврят с техния хубав жест.
5
27
 
6
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 6 години
Нормално,Варна-мизерия,смрад и див путинизъм.И това в най-русофилския град в страната.Така или иначе варненските чайки оскотяват от липса на кекс и трошат наред. Осигурете им безплатни п.роститутки за 1 път седмично сеанс
4
1
 
11
 
! Отговори
Калев преди 6 години
Манталитет братче !
3
1
 
13
 
! Отговори
емигрант преди 6 години
държавата бездейства !
2
1
 
14
 
! Отговори
:):) преди 6 години
а се сърдихте за 80 %
1
2
 
23
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Варна морето крими новини,в Морската градина дяволски игри.Да действа МВР-то от здрач до зори,тези пишлемета здраво да глоби.