Бедственото положение в община Баните е отменено

Тепърва ще се изчисляват нанесените щети от вятъра в четвъртък
20 яну 2018 18:15,
6
Бедственото положение в община Баните е отменено
Снимка: архив, БТА

Възстановено е електрозахранването във всички населени места в община Баните след ураганния вятър. Със заповед на кмета Милен Белчев бедственото положение в общината е отменено, съобщи БНР.

Още по темата
Тепърва ще се изчисляват нанесените щети от вятъра в четвъртък, който събори повече от 10 електрически стълба в горите на планинската област, отнесе покриви на административни сгради и разруши частично покриви на къщи в района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази снимка не е от с. Баните! Това прилича повече на Карлови вари. От 6 месеца центърът е разкопан , дърветата изсечени и ще се прави нов площад !Дано не го оакат , като много други примери с евросусидии!
4
0
 
3
 
! Отговори
Дидо преди 6 години
Забрави да споменеш, че има и минерална вода, санаториум със СПА-процедури, както и няколко басейна в селото и района. Супер местенце! Местните са само от един етнос - 100% чисти българи, някои от тях мюсюлмани, но българи. През лятото има много почиващи турци от Кърджалийско и от Турция. Но те не са местните хора.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Село Баните е м/у Ардино и Смолян в Родопите. Намира се в долина и е нещо като курортно село-приятни хора от всички родопски етноси. Има хотели, почивни станции и т.н. Най-хубаво е късно лято и есен, за 5-7 дена макс
2
0
 
5
 
! Отговори
Ураний преди 6 години
Незнам къде са Баните, ама снимката е от центъра на Хасково.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бедственото положение в Сибир и Чукотка- кога?