Да си купиш дом в България: Скъпото ходене по мъките!

Какви жилища се търсят у нас?
21 яну 2018 20:08,
136


Цените на имотите продължават да растат. Повишава се и броят на сключените сделки за покупко-продажба. На какво се дължи тенденцията и какви жилища се търсят у нас?

Последните дни Радослав прекарва в търсене на имот. Иска да закупи такъв с цел инвестиция. Надява се да получава поне 300 евро на месец от наем.

Покупката на жилище обаче може да се окаже дълъг и мъчителен процес, ако търсещите са си поставили нереалистични цели.

В София например най-много апартаменти са продадени на цени между 50 и 70 хил. евро.

Вижте още в репортажа на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
8
 
54
 
! Отговори
Имотен балон част 2 преди 6 години
От 2015 година,вече четвърта година се надува имотния балон.Банките ,имотните агенции и строителите надуха цените до невиждани стойности.В София пазара е балон отвсякъде,извратени ,нереални цени на жилищата.Европейската комисия официално доклад направи за България и за балона който се надува ,дори БНБ предупреди банките преди дни да внимават с ипотечните кредити,защото цените са изкуствено завишени..не купувайте нищо !!!!
4
2
 
24
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Стига бе ***,тази телевизия ли е собственост на сайта. Ако е така още утре прекратявам договора. Да си гледат простотиите сами.
3
5
 
82
 
! Отговори
Daniboy преди 6 години
Хаха изкрено ме разсмяхте този път. Първо господинът с папиона, който ни посъветва, че "средно купувачът до месец ТРЯБВАЛО да купи"..хах защо ще свършат ли, господине? А вие дали за месец ги продавате, щото гледам едни и същи обяви циркулират с месеци. После другия, който ни съветва за тристайните..хаха. явно там съвсем е спряла работата. Мутрите пак набиха всичко в бетон. Едно предстоящо повишение на лихвите и пак ще има фалити. 10 години от 2008, и 20 от 98, точно като по часовник. Алчност.
2
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Схематици и балъци .Кой е по-по -най ?!
1
3
 
46
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
И аз какво да направя Радослав като иска да купи жилище? Скоро не съм чел по-*** статия.