До края на януари: Сутрините мразовити, после градусите скачат

В края на седмицата ще се затопли осезателно
23 яну 2018 19:00,
6
До края на януари: Сутрините мразовити, после градусите скачат
Снимка: архив "Булфото"

До края на януари температури ще се покачват, но сутрините ще останат мразовити – точно какъвто се очертава днешният ден.

От утре градусите бавно ще се повишават и към края на седмицата затоплянето ще се усети осезаемо. Това сочи краткосрочната прогноза за времето, цитирана от "Дарик".

Според синоптичните модели следващата седмица на места в страната температурите ще прехвърлят дори 10 градуса. Снежната покривка, натрупала при последните валежи, бързо ще се топи и изчезва.

Малък Сечко обаче ще върне дъжда и снега.

Около 4-5 февруари се очаква мощен средиземноморски циклон, който ако засегне нашата страна, отново ще създаде типична зимна обстановка с много студ и сняг.

През деня ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър,а максималните температури ще достигнат 0 до 5 градуса.

Над планините ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места ще прехвърчи сняг. По Черноморието ще има временни увеличения на облачността, но без валежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 4Аве, гледайки сметките е повече от миналата!
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази зима бе всичко друго но не и зима.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименЩе се моля ден и нощ да ти замръзне пак и да се утрепеш
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най хубавото на тази зима е че не се повториха студовете от януари миналата година. Тогава ми зъмръзна горивото в нафтовата помпа въпреки че в резервояра бях сипал бензин и уж добавка за нафта и въпреки това замръзна. Когато я запалих сутринта при минус 12 заработи на два цилиндъра и докато се усетя да я изгася хвърли ангренажният ремък и срита буталата и клапаните! И в нафтата вода и в бензина вода а и добавката беше мутренска. Абе изобщо *** плаче грамофон свири е у таа ***.
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СУПЕР