Времето днес: Студена сутрин, слънце през деня

Максималните температури ще са от 3 до 5 градуса
25 яну 2018 07:49, Петя Славова
1
Времето днес: Студена сутрин, слънце през деня
Снимка: Reuters

През денонощието на много места в равнинната част от страната ще има инверсионна облачност или мъгла. В часовете около обяд облачността ще се разкъсва и намалява, а видимостта ще се подобрява.

В планинските райони през нощта ще бе ясно, а днес се очаква да е слънчево. Почти тихо. Сутринта ще е студено, с минимални температури между минус 11 и минус 6 градуса, а по Черноморието ще е от минус 4 до минус 1 градуса. Максималните температури ще са предимно между минус 1 и 4 градуса, пише БТА.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен север-североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са от 3 до 5 градуса. Температурата на морската вода ще е 6-7 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще слънчево. По билата ще духа умерен север-североизточен вятър. Температурите ще се повишат, максималната на височина 1200 метра ще е около 1 градуса, а на 2000 метра - около минус 4 градуса.
Атмосферното налягане ще се понижава, но ще остава по-високо от средното за месеца.

В петък, 26 януари, и в събота, 27 януари, в планините и планинските райони ще бъде слънчево и там бавно ще се затопля. В равнинната част от страната ще има условия за образуване на мъгла или на инверсионна облачност, които по Черноморието и на места в Горнотракийската низина ще се задържат по-дълго.

Повече слънце ще има след обяд. Сутрин ще е студено, с минимални температури в много райони на Северна България около и под минус 10 градуса, в Южна България - между минус 7 и минус 2 градуса. Максималните температури ще са предимно между 0 и 5 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Българин 1 преди 6 години
Не монопола Здравната каса трябва да се премахне,това докторите да бъдат на държавна и частна практика също не трябва да го има.