Пътен ад: Двегодишно дете и мъж загинаха край Попово

Причината за катастрофата - скорост, неправилно изпреварване
Обновена: 27 яну 2018 16:42 | 27 яну 2018 16:40, Веселина Йорданова
23
Пътен ад: Двегодишно дете и мъж загинаха край Попово

Двегодишно дете и мъж на 39 години загинаха при тежка катастрофа край Попово. Пътният инцидент е станал по обяд днес, недалеч от село Светлен, съобщават от Областната дирекция на МВР в Търговище.

39-годишният Ш.А. от Търговище управлявал лек автомобил "Форд Фокус" в посока Попово.

На хоризонтална правa при управление с несъобразена скорост и извършвайки неправилно изпреварване на "Рено Клио" с водач И.К. на 68 г. от Търговище, е изгубил контрол над управлението. Автомобилът излязъл извън пътното платно и се е блъснал в мантинелата.

Двегодишното дете, возило се на задна седалка в детско столче, е починало. Шофьорът и придружаващата го във "Форд"-а 35-годишна жена от Търговище са откарани в болницата в областния град.

По-късно водачът на "Форд"-а също е починал.

На шофьора на другия автомобил е взета проба за алкохол, която е отрицателна. Случаят се разследва в досъдебно производство.

По време на огледа на местопроизшествието движението в участъка бе временно преустановено и се извършваше по обходен маршрут. Движението вече е възстановено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То щото по света са все професори зад волана, нали гледам как карат приятели и познати, аз поне нямам кола та и да искам не правя изпълнения.Първото упражнение като си купят кола е да идат на най-близката права и да видят колко вдига, че да се хвалят и преувеличават след това
17
7
 
23
 
! Отговори
Шабан преди 6 години
До 14-ти:Казвам се Шабан. С една бакалавърска и две магистърски дипломи съм. Две от тези три дипломи са с успех над 5,50. Говоря 5 езика, завършил съм езикова гимназия също с над 5,50. В потока по дисциплината "Езикова култура" имах еднолично най-висока оценка, "шабановците" бяхме 4/5 от около 120 човека, останалите бяха "георги-ивановци". С моя труд съм допринесъл за създаване на над 1500 работни места в родината България. Та така.., казвам се Шабан...
16
5
 
3
 
! Отговори
:( преди 6 години
Герб и бойко борисов са виновни :(
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На форда не му се е получил фокуса, какво мрънкате.Аз що като си возя жената и детето карам спокойно? Щото имам повече мозък от маруля. Пък ако вън услвията са лоши гледам въобще да не ги карам, щото колкото и спокойно да карам, винаги може да ме нацепи някой.Тъй че тоя сам си е виновен. Добре, че не е отнесъл невинни хора, а само собствената си рода.
14
2
 
17
 
! Отговори
врата в полето преди 6 години
Уж има Конвенция за пътна безопасност..... Да я ратифицират отново- ако трябва и трети път- но таз ужасия по пътищата ще ни затрие........ вЕрвайте ми ! ! !
13
2
 
23
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Анонимен 14 Водача трябва да преценява дали е почистено и опесъчено.Иначе преценява Господ.
12
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Статистиката? А на бас, че преди година в големия сняг бяха по малко, защото не можеше да се кара!
11
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали е било почистено, опесъчено?***.А иначе плащаме скъпи винетки да дебелее на Боко търбуха и на Дебелата Лиляна лакомия партизански пърдялник.
10
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докога да повтарям че през зимата не се кара както през лятото? Винаги може да бъдат изненадани от лед на пътя. И добре да е почестен снега и да се вижда асвалта винаги има опасност от останали ледени корички които се виждат като черен асвалт. Ако си с нормална скорост около 65 км този черен лед няма да ви навреди колкото и да поднесе автомобила защото с отпускането на газта ще овладеете автомобила. Но ако с те с по висока скорост това няма да ви спаси защото няма да имате време за реакция!
9
13
 
10
 
! Отговори
Жана Луденторф преди 6 години
Да направим есперимент! Една година по пътищата да се движат само жени и ще видите резултата - положителен!
8
2
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Почти всики нарушения и катастрофи в България са пряко следстви от липсата на контрол по пътищата - какво във всяка друга държава по света. Неразбирайки това, байганьовците твърдят, че другите са Бай ***, който не можел да спазва правилата и т.н. Навсякъде по света, където няма контрол за спазването на правилата, правилата не се спазват. Едни и същи шофьори, щшофират по един нчин в България и по съвсем друг начин там, където има контрол. Чужденците са най-опасните шофьори в България, но ...
7
7
 
20
 
! Отговори
бааа го преди 6 години
Шукри Алиев от Търговище управлявал Форд Фокус и се помислил за фокусник!
6
2
 
45
 
! Отговори
Мияч на чинии преди 6 години
Две елементарни неща не можа да научи ***: да спазва правилата за движение по пътищата и да НЕ хвърля пари през терасата!?
5
13
 
9
 
! Отговори
Pik преди 6 години
От мъж шофьор не става. Трябва да им се забрани да взимат книжки.
4
2
 
10
 
! Отговори
агент007 преди 6 години
До cinikЗа Кърджали нещо доста грешиш, процента на катастрофи е малък.
3
16
 
24
 
! Отговори
cinik преди 6 години
Защо ли най-тежките катастрофи стават все с шофьори от районите Търговище и Кърджали ? Може би защото там има най-много купени книжки ? Защото като не знаят български , как ли познават отговорите на теста ? Много късметлии, много рушвети, много убити на пътя...,но на кой му пука в тая пародия на държава?
2
12
 
14
 
! Отговори
агент007 преди 6 години
До 1много си зле, честно... фаровете вика...
1
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да ги прости!А фаровете светеха ли?