Нова агресия: Пребиха лекар в болницата в Свищов

Пострадалият медик е с контузии по лицето и комоцио
28 яну 2018 07:58,
104
Нова агресия: Пребиха лекар в болницата в Свищов
Снимка: архив "Булфото"

Лекар в общинската болница в Свищов е бил нападнат и пребит снощи малко преди да застъпи за нощно дежурство.

Д-р Иво Караджов е специалист "Вътрешни болести" в лечебното заведение. Инцидентът е  станал около 19 ч., когато лекарят се готвел да поеме нощната смяна във вътрешното отделение на болницата, съобщи bTV.

По първоначална информация медикът бил нападнат от разгневени близки на пациент. Пострадалият лекар е с контузии по лицето и с комоцио.

Колегите му са подали сигнал в полицията.

По случая се води разследване под наблюдението на Районната прокуратура в Свищов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти на колко годинки си бре.Какви 10 години Помниш ли 90те.Помниш ли Арлин Антонов и пажарджишкото гето- Юни 1992-баретите и големият бой.Правата на човека ли? Кой ги създаде тия гета и от кога?Столипиново,Факултето,Филиповци,Пазарджик,Сливен и т.н. са язви от десетки години и растат прогресивно.
21
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
остави,че никой от *** не плаща здравни осигуровки, ама претенциите им големи. кога ще ги научат,че на лекар не се посяга,защото на него разчитат,.............нито на полицай - защото ако не отиде полицията,ще се изпотрепят с колове и брадви.................нито на нормален човек,защото този човек работи и плаща данъци,за да могат те да не плащат ток и вода............
20
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защитаващите ГЕРБ нима сте съгласни със слуващото се с лекари?Хайде пак да зададем въпроса, кой управлява през последните 10 год.?Трети мандат на ГЕРБ, и никакви адекватни мерки срещу ширещата се ромска престъпност.
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бухалкаджия, пръв активист срещу насилието!!!
18
2
 
35
 
! Отговори
Да се приеме преди 6 години
закон за лишаване от детски, социалини и принудителен ТРУД за шведите.Държат се като терористи! Няма наказание за тях- най-мнгото- да да влязат в затвор и да ги ХРАНИМ!!!
17
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато ГЕРБ са на власт, побоищата над лекари и пенсионери ще продължават.
16
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е при демокрацията! Просто трябва да се свиква. А може и доктора по навик да е поискал пари от "хора" свикнали само да получават. Но пак казвам - статистически погледнато, това са демоктатичните норми на обществото. При соца, за такова нещо, в маалата щяха да са влезли 10 патрулки и 2 рейса милиция и да цивилизоват поголовно тая био маса.
15
2
 
38
 
! Отговори
До 18 преди 6 години
Премери си температурата. При ***, а те нямаха нищо общо с комунизма, това чудо наречено сега ром, не смееше да шукне. Чичко милиционер здраво ги възпитаваше, а имаше КЕЧ, СВойски, учеха занаят. Пример, когато Чочоолу вдигна полка заради убийство и жестоко изнадилване, 7 /СЕДЕМ ГОДИНИ/ нямаше престъпление от тях. Сега герберастите ги пазаруват, гласуват им и се крепят на власт, за сметка на работещите българи.
14
5
 
34
 
! Отговори
Коце кмета преди 6 години
Шведите на *** паша пак са вилнели. Съвсем друг е въпроса че докторите са същата cгaн. Ама докато са на власт ГРОБ, така ще е. Много е интересно как държава на 1300 години, оцеляла от какво ли не, се заличи за 10 години от едно тиквено селско недоразумение???
13
4
 
20
 
! Отговори
До 14 преди 6 години
Прав си приятел, за катастрофите е. И по този повод, катастрофите, тяхното безмислие и възможност да намалеят поносимо, се ядосвам. Комплекса за малоценност и Андрешковското мислене, липсата на възпитание и въздържаност, моралния упадък са причините. А за нападението над лекаря съм сигурен, джоревци са, защото Цецо Пипоня като ги купува им казва, ние сме зад вас, имате права. Освен, че им дават големи помощи. Далеч от България, Терминал 2. С Тиквата е това.
12
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Биещите които и без това са на социални помощи са електорат на герб!
11
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Своеволията на ромите, и чувството им за безнаказаност ще се увеличава.Докато ГЕРБ са на власт, тези неща в уж Европейска държава ще продължават.
10
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В цял свят стават катастрофи, това не може да се избегне! Важното е да са по-малко!!! Важното е, при привеждане на обучението да се вменява опасността от идиотското каране, агресията и комплекса за малоценност. Колкото и да е мощна колата, във фаталните случаи грешката е на водача, колкото и да е добър. У нас моралния упадък, незачитането на чуждия живот, корупцията, самозабравянето на властващите, особено на *** Паша, увеличават процента на катастрофите. А при Б 1 продаде над 200 000 книжки
9
2
 
22
 
! Отговори
вицове бг преди 6 години
-Пак набили лекар, независимо, че лекари няма.Новият министър как гледа на неката?- Отвисоко.
8
1
 
29
 
! Отговори
Служител преди 6 години
Дали са тъмнички? На бас ....
7
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Държавата в лицето на ГЕРБ, отново ще си замълчи и нищо няма да направи.Три мандата на ГЕРБ, и никакви адекватни мерки да се ограничи ромската престъпност, а защо не и популация.
6
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Свищов не им е нужна болница. Да ходят в Румъния на личение.Да видим дали там ще бият или тях ще ги бият и ще си плащат за панаира
5
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Междуетнически войни епизод пет: Шведите отвръщат на удара.
4
0
 
47
 
! Отговори
SS преди 6 години
Разгневени близки на пациент .. някак ми звучи шведско.
3
9
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са гласоподавателите на ГЕРБ, които могат да ни убиват, бият, обират но остават безнаказани.Докакато са на власт ГЕРБ, никога няма да повдигнат въпроса с **** проблем.ГЕРБ убива България, време е да ги изхвърлим.