След смърт на пациент – побой за лекаря! Задържани – няма!

Пребитият доктор е сигнализирал в полицията за опасността
28 яну 2018 12:14,
164
След смърт на пациент – побой за лекаря! Задържани – няма!
Снимка: Reuters

Лекарят в болницата в Свищов д-р Иво Караджов е повален с юмрук от близки на загинал пациент. Все още няма задържани за побоя.

Както Dnes.bg писа снощи докторът от общинската болница в крайдунавския град е бил пребит. Нападението станало около 19:40 ч., малко преди специалистът по вътрешни болести да застъпи за нощна смяна в болницата.

Д-р Караджов е минавал през източния вход на болницата, когато качвайки се по стъпалата, неизвестно лице го удря с юмрук, той пада и губи съзнание, съобщи bTV.

Още по темата

След смъртта на пациент в лечебното заведение са започнали разпри между неговите близки и лекаря. Преди побоя е имало инцидент, при който са нарязани гумите на автомобила на д-р Караджов, каза кметът на Свищов Генчо Генчев, който временно представлява болницата поради липса на управител.

Тогава докторът се е обърнал се към полицията, подаден е и сигнал.

За снощния побой вече се води досъдебно производство, уведомена е Районната прокуратура.

Кметът разказа, че малко преди да застъпи на смяна снощи, пострадалият лекар се е засякъл в магазин с близка на починалия. "Д-р Караджов не е разпознал извършителя, но е младеж, който го е съборил на земята", каза още Генчо Генчев.

Д-р Караджов е настанен в отделението по неврология в болницата и здравословното му състояние е стабилно, заяви началникът на отделението д-р Хака Сарачев.

Трудно се работи в такива условия, посегателствата станаха почти ежедневие. Такива лица трябва да бъдат наказвани, категоричен беше той.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Орджан бир тупалката стоян ников бивша охрана в славяни черния тайсън ей ще ви цепа като шкенбе у довар черния тайсън съм с тяло на аполон
41
2
 
32
 
! Отговори
Преминал презВМА преди 6 години
Ели ,Ели явно не си влизала в болница и не ти го пожелавам.Имаме и в момента стахотни лекари на средна възраст.Ако не дай боже ти се наложи сама ще го установиш
40
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Орджан бир тупалката стоян ников бивша охрана в славяни черния тайсън ей ще ви цепа като шкенбе у довар черния тайсън съм
39
8
 
35
 
! Отговори
Ели преди 6 години
Като си отиде старата генерация лекари и край! Родените след 46 постепенно намалиха професионализма във всички сфери. Другите избягаха от БГ. Върнаха се доносници от ДС и пишман бизнесмени. Те и преди и сега са добре - перат пари.Да се благодарим на фондациите на Людмила Живкова, която изпрати хиляди хора на специализация и лично покани Чирков в БГ, лекари в чужбина, но никой от учениците му не е като него.Фондация Живкова и Дянков го специализира, а той некадърник.Страх ме е от новите лекар
38
3
 
32
 
! Отговори
До 32 преди 6 години
А такива като теб,с такава нагласа са точно побойниците. Ако ти се спука апендицита с магданоз ли ще се лекуваш? Аман от *** с мисълта,,На мен не може нищо да ми се случи" Ами ти мислиш ли че си заслужаваш лечението и евентуално спасението.Не дърпай дявола за опашката пубере.Болниците са препълнени от такива уплашени ,,философи"
37
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички желаещи да си отмъщават на лекарите колко са некадърни ги съветвам да си лекуват близките вкъщи. Така е най-добре за всички - за вас, лекарите и нас нормалните хора...Кой ви знае и вас какви сте професионалисти във вашата област, ако изобщо работите де...
36
3
 
57
 
! Отговори
До 30 преди 6 години
Ти имал ли си нужда от животоспасяваща операция бе човече.Мен ме върнаха от оня свят точно истински лекари.Не обобщавай.Както има хора нормални,така има и ***.а.ци.Не всички са такива нали.Като излезеш от реанимацията и видиш отново белия свят ,разбираш колко велико нещо един ИСТИНСКИ лекар.Дай боже да не ти се случва,но случи ли ти се съвсем друга песен ще запееш.Хората не са това което бяха мойто момче,всички са интернет разбирачи.
35
4
 
25
 
! Отговори
Дивото зове преди 6 години
Свиквайте
34
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Из тия региони се вихри такава нищета и мизерия, че е странно как още има ..ли хора там. Само братовчедите се множат. Сигурно доктора е пред пенсия. Има реална опасност всичко младо, образовано и кадърно да избяга до няколко години. Но това не е важно. Какво тук значи някаква си държава с 1300-годишна история?!
33
2
 
17
 
! Отговори
domino преди 6 години
podkrepiam 11 ,,,,,
32
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 33! По скоро лекарите да спрьт да обрьщат внимание на на пациентите които им дават парички доларчета еврочки под масата!
31
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Същите тия биячи след десетина година ще са 90% от населението. Точно заради благосклонното отношение на алчните и Наглите ни държавници към тази прослойка,която получава всичко наготово
30
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един читав политик трябва само, който да е на власт, да изпрати баретите за един час и овършеят из махалата, и ви гарантирам месеци спокойствие. А ранените при операцията да до търсят друга болница.
29
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ам те повечето рушветчии си го заслужават боя!
28
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боята не прощава
27
15
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докторите не са това, което бяха. Не им пука за пациентите, а за парите им. Но са винаги невинни пред българския съд, защото са мафия, която безрезервно се подкрепя.Побой - това е резултатът от липсата на справедливост. А този доктор е следствен, заради причинена смърт на пациент. Ами ако умрелият е българин и отмъстителите са българи? Или тук никой не вярва, че българин може да отмъщава и да действа?
26
1
 
23
 
! Отговори
аз дебила преди 6 години
Прочетете какво е написал 11,и мислете....
25
1
 
46
 
! Отговори
Виц преди 6 години
-Татко, какво е камикадзе ?-Човек останал да живее в България.-А мазохист ?-Човек, живял в чужбина и завърнал се отново тук.
24
3
 
29
 
! Отговори
няма невинни преди 6 години
Запомнете го и проумейте нищо случайно не се случва.
23
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От ГЕРБ още не са дали указания за случая.Все пак са електорат на ГЕРБ, и трябва да се бранят със зъби инокти.