Велосипедист загина, пометен от камион край Разград

Шофьорът не видял мъжа с колелото и го бутнал
28 яну 2018 10:43,
13
Велосипедист загина, пометен от камион край Разград
Снимка: архив "Булфото"

Велосипедист стана поредната жертва на войната на пътя.

61-годишен мъж загина след като бе блъснат от товарен автомобил на пътя Разград – Исперих в района на село Йонково.

Това съобщиха от полицията в Разград, цитирани от "Фокус".

Трагедията се е разиграла в петък следобед. Сигналът за катастрофата е получен около 16.00 часа.

Товарен автомобил "Фиат Дукато", шофиран от 29-годишен мъж от Разград, застигнал бутащия велосипеда си жител на село Йонково.

Шофьорът на видял велосипедиста и го блъснал. Възрастният мъж е починал на място.

Трупът е откаран за аутопсия в МБАЛ - Разград. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
36
 
! Отговори
очевидец преди 6 години
Видях трупа, минахме покрай него и вече всичко беше приключило, но ми направи впечатление ,че на мястото на трагедията нямаше екип на бърза помощ.А дали е бил пешеходец или велосипедист няма никакво значение, мястото е такова че и от двете страни има мантинела и като видял баира от велосипедист станал пешеходец но не това е важното.Човек е бил.Лека му пръст
12
2
 
31
 
! Отговори
алек до жо 2 преди 6 години
ти си отвратителен
11
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"61-годишен мъж" - "Възрастният мъж е починал на място." Как въсрастен бе? Та той е можел да работи поне още 20 години за да пълни бездънната каца наречена Здравна каса както и пенсионния фонд за да може онези за 20те заплати да си ги вземат без проблем.
10
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимно 9Разбираш ли си какво си надраскало бе***
9
15
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kakvo sna4e schifiora ne vidal abe v bg mnogo koravi *** prostazi. Kakvo pravi pravitelstvoto na gerb debilite sabogatjavat debelejat tashojdat se po 4ujbina zel pregratki smeschni kukli na eu konzi ste junker se rasbolja ot zeluvkite v bg gorkia edvam hodi rasbola se stareza ot zel na boku gerbera
8
6
 
33
 
! Отговори
от Русе преди 6 години
по радиото казаха че няма пострадали хора
7
0
 
53
 
! Отговори
Камион преди 6 години
Видите ли камион, независимо пешеходец, велосипедист, шофьор, бъдете крайно внимателни!Така на "Гешов" пукната кола нямаше, само ние в крайно дясна лента и камион идващ отляво ни удари. Добре че бяхме с ниска скорост. Шофьорът на камиона излезе с червени очи и сподели, че 2 дена не е спал, не беше пил.Така че камиони и тирове са крайно опасни за всички на пътя!
6
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези велосепедисти е крайно време да се определят пешеходци ли са или участници в движението.Пълно е с изскачащи на пешеходни пътеки със скорост от тротоара,каращи по самият тротоар,редовно пресичащи/с оглеждане/ на червено,описващи,,браунови движения по най невралгични места.Пледират за дисциплина на водачите на МПС,а те са най недисциплинираните и непредсказуеми участници.Всекидневно примери бол!
5
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
просто сгазен пешеходец,...........браво,бе, ама и ти се изказа ! а ако беше баща ти ?
4
10
 
44
 
! Отговори
дидо преди 6 години
Щом го е бутал не е велосипедист в този момент, просто сгазен пешеходец, подобни статии настройват още-повече шофьори срещу велосипедисти.
3
5
 
52
 
! Отговори
Жо преди 6 години
АКО този човечец, бутайки велосипеда, беше се придвижвал по банкета на пътя срещу превозните средства, сега щеше да е жив. Както пише в статията, камионът е ЗАСТИГНАЛ бутащия велосипеда си жител на с. Йонково.
2
6
 
70
 
! Отговори
Жо преди 6 години
БУТАНЕТО на велосипед те прави пешеходец. На път, извън населено място и когато няма тротоар, пешеходците трябва да се движат вляво по пътния банкет, срещу движещите се превозни средства. Толкова е просто- за да могат да ги виждат, когато приближават срещу тях и евентуално да се отдръпнат встрани.И друго- кога ще започнат да глобяват велосипедистите за движение без светлоотразителна жилетка и каска?Кога ще ги глобяват да преминаване по пешеходна пътека, без да слизат от велосипеда?.
1
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И къде я видя тази война? То бива бива магистралки ама явно ги избират по празноглавие.Къде се е случило - в селото или извън селото? От кога човек бутащ нещо е велосипедист? Верче Верче. Хем цял живот на околовръстното си изкарваш парите хем не ти е ясно нищо за движението по пътищата. Само гръмки думи без капчица съдържание. Какъв е смисъла изобщо от писане на нещо като е невярно и неточно и само създава дезинформация. Защо се хабиш изобщо ?