Поморие протестира: Застрояват Яворовите скали – хотел с паркинг!?

Огромен хотел ще се издига около паметника на Яворов
29 яну 2018 09:15, Петя Славова
36

Десетки поморийци се събраха  в двора на манастира "Св. Георги Победоносец". Причината е, че общината забранила събиранията на открито заради грипната епидемия, съобщава Bulgaria ON AIR.

Поводът за протеста им са плановете за застрояването на Яворовите скали.

Според местните ще бъде построен огромен хотел, а градинката около паметника на Пейо Яворов ще бъде превърнат в паркинг за автомобили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
Мем преди 6 години
Господ забавя но не забравя!Нека си помислат добре и не само за това застрояване и за другите орезилени прородни красоти!
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СатаНАТОМного се стараеш! Ще си го получиш, не се бой! На този свят всичко се плаща.
31
0
 
5
 
! Отговори
ОНЯ СЪЩИЯ преди 6 години
ДО АНОНИМЕН 32ВАСИЛ БОЖКОВ.....ТОВА СТИГА ЛИ ТИ...?МОЖЕШЕ ДА НЕ УПОТРЕБЯВАШ ,,БАЛАМА"ЩОТО ЗА ПСУВНИ И ОБИДИ ВСЕКИ МОЖЕ ДА Е ЕРБАП И ОТВОРКО ЗАД КОМПЮТЪРА....
30
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЕДИН ОТ ПОМОРИЕА КОЙ е Божков и сие бе балама?
29
1
 
11
 
! Отговори
Рали преди 6 години
За има няма 30 години си съсипахме природата...
28
1
 
1
 
! Отговори
чарли преди 6 години
Нормално !
27
2
 
9
 
! Отговори
DO 21 преди 6 години
До АнонименА, ти къде си??!!!Еколозите са една шепа хора, които, все пак имат някаква смелост да се изправят срещу мафията.А, селяци като теб, само плюят по тях и чакат някой друг да се намеси...докато вия си стоите пред компютрите.Иначе...да тролите най-можете.
26
9
 
4
 
! Отговори
лифт преди 6 години
Ще дойдат еколозите- спасители на природата само ако туристите ги спускат в морето от покрива с въжен лифт!
25
1
 
20
 
! Отговори
ЕДИН ОТ ПОМОРИЕ преди 6 години
НЯМА ДА СТРОЯТ РУСНАЦИ А БОЖКОВ И С-ИЕВСИЧКО Е ЗАТЪНАЛО В КОРУПЦИЯ И КОРУПЦИЯТА ЩЕ НИ УНИЩОЖИ КАТО НАЦИЯ,,И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СА МАСКАРИ"ЩАСТЛИВЕЦА ГО Е КАЗАЛ ПРЕДИ 100 ГОДИНИ ..И ТАКА ПРОДЪЛЖАВА...
24
2
 
16
 
! Отговори
:( преди 6 години
Много жалко. Това място е един малък оазис сред морето от кич и мутро-барок. И естествено, мутрите искат да го променят по свое подобие. Крете.ни!
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименКъде са еколозите? На тебе всичко други ли са длъжни да ти вършат .Един депутат се нави и деца да прави на жените ви.Каво е еколог ?Не ги слушай думите кабелджията -властелина на тоалетните те са за амеби като тебе.
22
1
 
6
 
! Отговори
Герберите преди 6 години
Така я рабират
21
4
 
21
 
! Отговори
Обобщение преди 6 години
От Балчик до Созопол е едно бетонно гето.Почивка между тези две точки е = непрестанна диярия,чалга от всякъде ,сергиин с китайски ментета,намусен персонал от далечни земи,бетон и мръсотия .Вечер след 21ч акитата се пускат в морето и аромата е възбуждащ-възбужда рефлекса за драйфане.
20
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде са сега платените еколози и профи протестърчета?Май няма пица и бира на корем за тея продажни амеби и затова и няма протести!
19
2
 
14
 
! Отговори
Софакъл преди 6 години
То Поморие и Несебър са вече руски .Но не туристи ,а собственици и си одават те под наем за местните само вятъра и по едно ауди 2 ра ръка от продажбата на дедовата нивичка.
18
0
 
18
 
! Отговори
Ве Це -Вице преди 6 години
О чудо местните да са против бетонирането явно и те се усетиха ,че си превръщат курорта в обикновен бетонен квартал ,където освен пияни ,социално и умствено слаби "туристи" друг никой няма да идва.
17
9
 
5
 
! Отговори
пак руснаци!! преди 6 години
Явно Путин им раздава пари, за да заселват Черноморието, та да може по-лесно да обяви, когато му кефне, че Черноморието е "исконная русская территория"И говорителите веднага ще потвърдят.. Престъпления, заселване, хибридната война- с всякакви средства!
16
4
 
16
 
! Отговори
Ot Pomorie преди 6 години
Кметът е от коалиция ГРОБ-КОй, съветът е пълен с мутри и пехливани(може да проверите). Инвеститорите имаха роднина юрист в общината, който задейства схемата. Фокус-мокус - от брегоукрепване в дворно място Хахахахаха !Никакви руснаци, никакви китайци... Всичко живо бяга от Поморие!!!
15
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тия, както и банскалии ще получат само развитие на куризма!
14
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали всички по черноморието, по примера на съселяните си от Банско искаха развитие на туризма.Ето ви сега едно развитие.Бетон, кал...презастрояване.Иначе..си продадохте нивичките на село, до морето, нали?!Купихте си по една колица и загладихте косъма. Алчни селяни сте всички.