Времето утре: Слънчево, тихо и с малко облачета

Максималните температури – леко надолу, до 11 градуса
30 яну 2018 14:10, Анисия Иванова
1
Времето утре: Слънчево, тихо и с малко облачета
Архив: Булфото

През нощта ще преобладава ясно, утре - слънчево време с временни увеличения на облачността. Вятърът ще отслабне, в много райони и ще стихне. Дневните температури слабо ще се понижат. Минималните ще са предимно между минус 2 и 3 градуса, по Черноморието до 4 - 6 градуса, максималните между 9 и 14 градуса.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб югозападен вятър. Според прогнозата на НИМХ максималните температури ще са 8-11 градуса. Температурата на морската вода е 6-7 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за януари.

В планините ще е предимно слънчево. Вятърът ще е слаб до умерен от западната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 7 градуса, на 2000 метра - около 0 градуса.

Февруари ще започне с предимно слънчево и доста по-топло време от обичайното, особено в Източна България и северно от планините, където ще духа умерен югозападен вятър. В петък ще се заоблачи, но само на отделни места ще превали слаб дъжд.

Минималните температури ще са между 0 и 5 градуса, максимални - между 12 и 17 градуса, в западните райони на Горнотракийската низина, където е възможно да има мъгла, ще остават по-ниски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: НИМХпрогнозавреме
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
АБВ преди 6 години
Ще има ли зелен билет?