Нов скандал в детска градина! Възпитателки бутат и тормозят деца

Бургаският кмет категоричен: Уволнения ще има още днес!
285

Нов скандал с агресия към деца в детска градина избухна този път в Бургас. Възмутени родители разкриха за брутално отношение на възпитателки към техните деца от група "Мики Маус" на детска градина "Брезичка".

Едната възпитателка вече е уволнена, предстои същото да се случи и с другата, съобщава "Дарик".

От кадри, разпространени във Facebook става ясно, че двете учителки крещят и обиждат петгодишните деца, а освен това и ги блъскат.

Директорът на детска градина "Брезичка" Събка Недева научила за издевателствата от видеото, след като се завърнала от тридневен отпуск. Тя обяви, че е шокирана от видяното, а едната учителка е уволнена още тази сутрин.

Кметът на Бургас Димитър Николов също изрази позицията си по случая с пост в социалната мрежа Фейсбук:

"Ужасяващите кадри, които видях от детска градина "Брезичка", нямат нужда от проверка! Всичко е ясно - категорична физическа и психическа агресия над децата! Уволненията ще са факт още днес. Но както въпросната “учителка”, така и колежките й, които гледат безучастно агресията, трябва да носят наказателна отговорност.

Сезирали сме прокуратурата и Агенцията за закрила на детето. Въпросната учителка дори ми е била предложена за награждаване от ръководството на детската градина! Няма да има безнаказаност, уверявам ви! Изпитвам не по- малък гняв от вас!", написа кметът на морския град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
12
 
31
 
! Отговори
111 преди 6 години
Е за това видео наблюдение във всяка ясла и детска градина!!!! Да ги видим големите "професионалисти", дето само реват, че дацата им много, че заплатите им малки! Само като и' чуйте речника!!! После от къде децата научават груби изрази! Как крещи, обижда!
11
28
 
32
 
! Отговори
Край преди 6 години
Аз съм сигурен че децата си харесват учителките - тези жени ги учат и възпитават като свой деца. Ядосват им се по някога - може и да ги постръскат ама никакво насилие над децата въсщонст няма. Това не пречи на майките и бащите на най-лигавите и невъзпитаните деца да искат с техните някой да се отнася като с принц Чарлз.За 60-80 лева ви гледат и хранят децата на топло и даже ги и възпитават. Това ако чуете някъде по света да го има - елате се похвалете.
10
13
 
27
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Да дойдат сега онези ненормалници и да оправдават и защитават подобни "педагози", обяснявайки как родителите не си вършели работата, плащало им се било малко и извънземните как не ги уважавали!Не спирам да повтарям: коли и какви ли не стоки хората си пазят с камери. За най-ценното обаче - нашите деца - не може! И допускаме такива безобразия! Срам!!
9
11
 
26
 
! Отговори
зверски селинджър преди 6 години
"Млакниети бие, млакниети". А аз се чудя защо вечер дъщеря ми ме гони от стаята с "Марш навън" и ми вика "Млакни"?
8
31
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде видяхте насилие?? Даже не я видях да зашлеви шамар, а идиотчетата през цялото време се кискаха.
7
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само бой и бпц е за насилието по слабия не трябва да бъде защитен
6
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еее ми така е без конвенция, откъде да знаят учителките, че не трябва да тормозят децата.
5
11
 
47
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Брей то в концлагерите не е имало такова юркане.Директорката да не се прави на улава че не знае.Тези крясъци на незадоволената учителка са се чували и на улицата
4
12
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
казвам ви че детските градини се ползват за супермаркет ама вие ми слагатеминуси всеки ден гьрми скандал което говори че тези хора нямат нищо общо спедагогиката и човещината а са временно и докогато ги тьрпят това е труднаработа и не е за всеки
3
9
 
37
 
! Отговори
1212121 преди 6 години
Адска ***. Тази жена уволнението и е най-малко. И това е човек, който най-вероятно има собствени деца или поне ще има в един момент.
2
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рано или късно няма да остане кой да върши тази работа тук и хората ще трябва да избират семейство или кариера и нещата лека- полека ще си дойдат по местата!
1
12
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В почти всяка детска градина и училище е така - учителите и възпитателите упражняват физическо и/или вербално насилие над децата, но тъй като са хора на директори, остават ненаказани.