Нов скандал в детска градина! Възпитателки бутат и тормозят деца

Бургаският кмет категоричен: Уволнения ще има още днес!
285

Нов скандал с агресия към деца в детска градина избухна този път в Бургас. Възмутени родители разкриха за брутално отношение на възпитателки към техните деца от група "Мики Маус" на детска градина "Брезичка".

Едната възпитателка вече е уволнена, предстои същото да се случи и с другата, съобщава "Дарик".

От кадри, разпространени във Facebook става ясно, че двете учителки крещят и обиждат петгодишните деца, а освен това и ги блъскат.

Директорът на детска градина "Брезичка" Събка Недева научила за издевателствата от видеото, след като се завърнала от тридневен отпуск. Тя обяви, че е шокирана от видяното, а едната учителка е уволнена още тази сутрин.

Кметът на Бургас Димитър Николов също изрази позицията си по случая с пост в социалната мрежа Фейсбук:

"Ужасяващите кадри, които видях от детска градина "Брезичка", нямат нужда от проверка! Всичко е ясно - категорична физическа и психическа агресия над децата! Уволненията ще са факт още днес. Но както въпросната “учителка”, така и колежките й, които гледат безучастно агресията, трябва да носят наказателна отговорност.

Сезирали сме прокуратурата и Агенцията за закрила на детето. Въпросната учителка дори ми е била предложена за награждаване от ръководството на детската градина! Няма да има безнаказаност, уверявам ви! Изпитвам не по- малък гняв от вас!", написа кметът на морския град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ква синя кръв, кви 5 лева. Тука много проЗди и злобни хора....Краслкото смемейство....леле колко комплекси....Логиката- който не е със синя кръв - да яде бой :)Болни хора
231
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквото исках да кажа - го казах, Няма нужда да го повтаряш. Каква е връзката с ин- витро-то? Толкова ли изпада? Жалко несретно създание
230
8
 
19
 
! Отговори
nina преди 6 години
работата в българия с деца е нзключително трудна .Само за година излизащ развалина
229
12
 
9
 
! Отговори
Д0 239 преди 6 години
Добра логика - който не е със синя кръв, да яде бой?Ти да не си от поостарелия пролетариат? Откъде знаеш кой как се държи? На клипа има нормални деца и ненормална учителка. Ама си злобно и оскотяло човече и се чудиш кой да обвиниш за собствената си нищожност.
228
10
 
5
 
! Отговори
до 238 преди 6 години
Да, не са добри и послушни, като твоите, възпитани с бой. Абе това твоето дори не е простотия, това е наследствена мисловна импотентност
227
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ти би ги набил/а, а?
226
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук коментират само комплексирани псевдо-учителки, роднини и болни хора, които бият децата си. Поне последните няколко коментара. Баси обществото...щом това се приема за нормално...жалки хора
225
12
 
8
 
! Отговори
Ели преди 6 години
Кметът явно е пич. Обикновено всички защитават лелите-насилнички.
224
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
231, АЗ СИ ХАРЕСАХ РАЗМЕРА, ФИКСИРАХ СЕ СВОБОДНО ВЪРХУ НЕГО И НЕ СИ ГО ДАВАМ, ПИЙ ХАПЧЕТА, ХОДИ НА ПСИХИАТЪР, ПРОЕКТИРАЙ ВЪРХУ ПРОИЗВОЛНИ ПОСТОВА СОБСТВЕНИ КОМПЛЕКСИ- МОЖЕ И ДА ТИ ПОМОГНЕ- ПО МАЛКО ЗЛОБА- ПОВЕЧЕ МИСЪЛ- ИНАЧЕ ЯЗВА, Я НЕЩО ДРУГО.
223
5
 
5
 
! Отговори
До 228 преди 6 години
Като начало намали размера на буквите - те не увеличават нито тезата ти, нито капацитета ти. Нито пък това да повтаряш едни и същи глупости през равни интервали.Проектираш собствените си комплекси и жажда за внимание върху мен - неумело. Айде спри се и потърси помощ.
222
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защо на камерата пише 01 01 1970
221
1
 
30
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
До анонимен 223Аз и не оправдавам раздаването на шамари, но с уволнението на един, десет или 100 учители проблемът ще си остане, само свободните места за учители ще се увеличат. Янка Такева го каза -" До 7 години 35000 учителя недостиг"Системата се нуждае от промяна! Недопустимо е да се гледа на учителите и директорите в ДГ като на бушони, с които МОН и инспекторатите само си измиват ръцете!
220
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
226, СТРАДАШ ОТ КОМПЛЕКСИ ЗА МАЛОЦЕННОСТ, ЗА ДА КОМПЕНСИРАШ ПОЛЗВАШ ДУМИ, ЧИЕТО СЪДЪРЖАНИЕ НЕ РАЗБИРАШ, НО ИЗПОЛЗВАШ ЗА ДА СЕ ЧУВСТВАШ ПО ЗНАЧИМ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ОЧИ- ИНТЕРНЕТ НЯМА ДА ТИ ПОМОГНЕ- НЕ СИ ЛЮБОЗНАТЕЛЕН А ГОНИШ ИЗЯВИ НА ВСЯКА ЦЕНА- ПОТЪРСИ ПСИХОЛОГ, А ЗА ЛЕКАРСТВАТА- МОЖЕ ДА ОПИТАШ, АЗ СЪМ В КОНДИЦИЯ.
219
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мен ми е трудно да проумея защо има толкова много хора, които защитават учителката и оправдават действията й, описвайки децата като "зверове" и подобни....Или всички те са безкрайно ощетени, също като подзащитната си, или са й роднини и приятели със сходно на нейното ниво
218
12
 
3
 
! Отговори
До 224 преди 6 години
Стана 17 часа - пий си хапчетата вече.Теза ти не е фискирана още, но с медикаменти ще се калибрираш.Останалите - обърнете внимание на какъв материал поверчваме децата си - този от клипа и останалите защитници с подобно ниво.
217
12
 
2
 
! Отговори
Tr преди 6 години
Uvolnenie ne e dostatachno. Tezi sa za zatvora...N9 tay kato samo ovce ostanaha v bg ste im.se razmine
216
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УВАЖАЕМИ ДЕТСКИ УЧИТЕЛКИ- НИКАКВО БУТАНЕ НА ДЕЦАТА- ПРИЕМАТЕ ДЕЦАТА СУТРИН, СЯДАТ НА СТОЛЧЕТАТА И ТАКА ДОКАТО ГИ ВЗЕМАТ- НИКАКВО БУТАНЕ- ИМА ОПАСНОСТ ДА СЕ НАРАНЯТ, ДА СЕ УДАРЯТ, ДА СЕ НАСТЪПЯТ, ДА УХАПЯТ НЯКОГО- А ТАКА ПРЕДАЛ, ПРИЕЛ, НИКАКВО БУТАНЕ- СХВАНАХТЕ ЛИ МИ ТЕЗАТА- ИДВАТ НА 8 МИ МАРТ ВЛИЗАТ БАБИ, ДЯДОВЦИ, ТЕТКИ, ЧИНКИ, ДЕЦАТА МЪЛЧАТ ЗА ДА НЕ НАРУШАТ ХАРМОНИЯТА НА МЪЛЧАНИЕТО, МОГАТ ДА СЕ УДАРЯТ НАРАНЯТ ИЛИ НЕДАЙ СЕ БОЖЕ НЕЩО ДРУГО- ТУК ЕДИН ТВЪРДЕШЕ ЧЕ МИ Е СХВАНАЛ ТЕЗАТА- И СЕГА ЛИ?
215
11
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
До П.ПетровИ въпреки всичко казано от Вас - това не им дава абсолютно никакво право да бие децата или да ги тормози по този ужасен начин. Тези деца са невинни и с крехка психика и с нищо не заслужават такова отношение от една истерична и психясала педагожка.
214
10
 
2
 
! Отговори
До ГНТ преди 6 години
ДА ви имам примитивната логика.Само нискоинтелигентни родители се възмущават на бой в детската градина? Интелигентните родители, които не си хокат децата (според вас такива навярно не съществуат) са ОК с това да се бият деца?Баси плиткоумието.
213
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕЗАБАВНИ ПРОВЕРКИ ЗА НАРУШЕНИЯ НА НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ- БРОЙ ДЕЦА В ГРУПИ- ДА ВЛЕЗЕ ПРОКУРАТУРАТА ЗА ДА ВИДИ КАК ВЪРХУ ДВЕ НЕЩАСТНИЦИ СЕ ИЗСИПВАТ 35 ДЕЦА И ОЩЕ ТОЛКОВА АГРЕСИВНИ РОДИТЕЛИ- ВЕДНАГА ПРОКУРОРСКА ПРОВЕРКА И НАКАЗАНИЯ ЗА ВСИЧКИ НАРУШИТЕЛИ.