Нов скандал в детска градина! Възпитателки бутат и тормозят деца

Бургаският кмет категоричен: Уволнения ще има още днес!
285

Нов скандал с агресия към деца в детска градина избухна този път в Бургас. Възмутени родители разкриха за брутално отношение на възпитателки към техните деца от група "Мики Маус" на детска градина "Брезичка".

Едната възпитателка вече е уволнена, предстои същото да се случи и с другата, съобщава "Дарик".

От кадри, разпространени във Facebook става ясно, че двете учителки крещят и обиждат петгодишните деца, а освен това и ги блъскат.

Директорът на детска градина "Брезичка" Събка Недева научила за издевателствата от видеото, след като се завърнала от тридневен отпуск. Тя обяви, че е шокирана от видяното, а едната учителка е уволнена още тази сутрин.

Кметът на Бургас Димитър Николов също изрази позицията си по случая с пост в социалната мрежа Фейсбук:

"Ужасяващите кадри, които видях от детска градина "Брезичка", нямат нужда от проверка! Всичко е ясно - категорична физическа и психическа агресия над децата! Уволненията ще са факт още днес. Но както въпросната “учителка”, така и колежките й, които гледат безучастно агресията, трябва да носят наказателна отговорност.

Сезирали сме прокуратурата и Агенцията за закрила на детето. Въпросната учителка дори ми е била предложена за награждаване от ръководството на детската градина! Няма да има безнаказаност, уверявам ви! Изпитвам не по- малък гняв от вас!", написа кметът на морския град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
27
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
айде всички некадърни учителки да млъкнете вече и да се засрамите, че сте безпомощни да си вършите работа.Децата са ви виновни, родителите им - не се ли сещата, че вие просто не ставате?
191
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дечицата бяха толкова кротични и малки,какво ли си мислят,защо мама ме води тук да ме бият ,скубят и да ми крещят без нищо лошо да съм направила?
190
8
 
11
 
! Отговори
Дедо мъди преди 6 години
Ужас,ужас карат им се и ги блъскат! Да идват днендър-джедайте!Иначе, какво лошо има по-улавите да ги овикват за повече дициплина?
189
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
поне в 50% от дет.градини и училищата се случва това,като в клипчето....някъде даже нещата са още по-лоши...и е трудно да се определи къде е вината...в родителите или възпитателите....трудно е да се определи....но поне е 50 на 50 средно...
188
32
 
7
 
! Отговори
дам преди 6 години
Крайно време е да снимате всички учители и да ги изгоните от работа, тъкмо ще си държите отрочетата вкъщи и ще си ги гледате сами, вместо да се размотавате из селските МОЛове и кръчми. Дерзайте, дебелогъзи дропби! Щом сте се размножили, трябва да си гледате популацията!
187
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до Пора,човече ама тя може да ти е благодарна след това хахахахаха,може-би и в това е проблема,само не я бий много за да има спомен за по-хубавата част,тая и другата трябва да бъдат подведени под съдебна отговорност за злоупотреба със служебно положение
186
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ниска топка си с тези мачо лафчета, присъщи на несретници с комплекси за мъзжкарство. *** да се облекчиш в *** си на двора, не се занимавай с мен, ниско тине нивото. Айде довиждане. И не си бий детето, за да не стане умно като теб
185
12
 
9
 
! Отговори
до 191 преди 6 години
Мда, само пачките са ви в главите!!! Значи не сте за тази работа! Но като Ви прочетох мнението, Вие и 2К да получвате няма да ставате за детска учителка! Просто не е за Вас тази професия! Хайде анализирайте речта и поведението на колежката си! Направете анализ и на "Ще отворим прозорците....и утре да ви няма"! От клипчето виждам много злоба, нетърпимост, грубост, простотия! Очаквам анализа Ви!
184
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименАбе умник, мъжете не могат Ли да се размножават. Ти ако не можеш, другите могат.--бе в твоя случай де да знам... Това че жена ти и *** викат , че си мъж, не означава че си такъв , нали си наясно?
183
17
 
26
 
! Отговори
детска учителка преди 6 години
Хайде сега да анализираме клипчето. Деца в групата - 39. И не са на 5 годинки, а на 4 - ри, щом са във втора група. Музикален ръководител явно няма, щом учителката сама прави танца за осмомартенското тържество. А защо няма музикален ръководител, защото директорката го е съкратила, за да пести пари от бюджета. Следователно директорката кара учителката да прави нещо, което не и е работата и то напълно безплатно. О Т КАКЪВ ЗОР?
182
12
 
17
 
! Отговори
яяя преди 6 години
"Сега ще отворя широкооо прозореца, да дишате въздух и утре да ви няма"!!! Това съм го чувала, че било практика в детските градини, за да намалявт групите и да им е по-лесно на лелките!!! Не вярвах, но сега го чувам със собствените си уши!!! Нечовешко! Тези са ***!
181
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе умник, мъжете не могат Ли да се размножават. Ти ако не можеш, другите могат.
180
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 183Джендър мъж или ?
179
4
 
3
 
! Отговори
До 183 преди 6 години
Жалко за детето ви.Мъж съм, ела да се пробваш несретнико
178
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 179кяато ме "гледате" , ако можехте и да мислите цена намяше да имате. Или поне щеше да ви пресветне, че говоря от мъжки род. Аз пък като ви "гледам" добривам представа за детето ви. Някой вие объркал, че можете да ме вкарате в режим на въпроси и отговори. В общи линии ме бъркате с мъжа си,.
177
9
 
3
 
! Отговори
До 179 преди 6 години
Като ви гледам езика, май вие сте образът от клипчето
176
12
 
14
 
! Отговори
от видеото, преди 6 години
Определено г-жа Милена Иванова не става за детски възпитател.Методите и тона и са по-подходящи за надзирател в затвор.Да се преориентира в тази посока.
175
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 179Въврете да снимате, да фейсбуквате колко егати и страхотното дете имате и колко са гадни възпитателките,училището и университета, образоватеклната система че нищо няма да излезе от едно откровено глупаво и живеещо с мисълта че всички са му длъжни дете.И се сърдете след на държава, че не може да намери нито възпитателки нито учителки за СТРАХОРНОТО ВИ дете.А за моето "размножаване" не се безпокойте, вече съм го направил. Обади се може и да ти дам по добри от тези на мъжа ти гени.
174
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сефте!!Дисциплинарни уволнения трябват а не да отиде в друга детска градина,НА КОЙТО СА МУ МАЛКО ПАРИТЕ ДА ОТИВА В ЧАСТНИЯ СЕКТОР,ТЪРСЯТ СЕ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ РАБОТНИЦИ И СЛУЖИТЕЛИ малко от малко да знаеш език и ще взимаш добра заплата,ако не в Бургас другаде така е по "белия"свят!
173
20
 
10
 
! Отговори
Зверове ли ??? преди 6 години
Знаеш ли ти на какъв звяр ще ми заприличаш ако това е моето дете... и Бойко и законите няма да те спасят от това което ще преживееш! Ти си там за да възпитаваш и учиш децата да бъдат социални , разговорливи и отворени в общуването си с връстниците си..да не очакваш , разумни големи хора дето всичко да им идва от вътре и да не се лигавят. Ти като дете лигавеше ли се ?? Майкоооо това добре ,че не е ставало ,че вече щях да лежа някъде осъден!