Жена сложи край на живота си - тормозели я, че няма деца

Севгюл от Момчилградско била женена от 10 години
2 фев 2018 15:22,
79
Жена сложи край на живота си - тормозели я, че няма деца
Снимка: 24rodopi.com

Млада жена от Момчилградско се самоуби след тормоз от семейството на съпруга й, че няма деца.

36-годишната  Севгюл избягала от дома си, а ден по-късно била открита мъртва на плаж край Бургас.

Жената изчезнала на 22 януари, съобщи 24rodopi.com, позовавайки се на познати на жената.

Ден по-късно двама бургазлии намерили тялото, изхвърлено от морето на плажната ивица в района на парк "Отманли” край морския град. Не са установени данни за насилствена смърт, затова се смята, че най-вероятно става дума за самоубийството, информират от полицията в Бургас.

Дни наред то е престояло в моргата без да бъде потърсено. От полицията дори смятали, че тялото е на бежанка. Жената била облечена с хубави дрехи, имала и пръстен на ръката.

След изчезването й съпругът на Севгюл сигнализирал в полицията в Кърджали и жената била обявена за издирване първо в района, а после и за общодържавно.

След въвеждането на данните в информационния масив, от дирекцията в Бургас се свързвали със семейството. Съпругът разпознал тялото.

"Бе омъжена от 10 години, но нямаше деца. Вероятно семейството на съпруга й, при което живееше, я обвиняваше за това. Преди да отиде на работа сутрин, тя доеше кравите. След като се върне от работа я товареха с още задачи. По-малката й сестра роди преди два месеца. Живяла е в тормоз заради това, че няма дете”, разказаха познати на 36-годишната жена.

Това не бил първия случай, в който Севгюл напускала дома си, след което отново се връщала.

"Не е имала подкрепа от никого, работила е като роб. Избрала е Бургас, за да сложи край на живота си, вероятно защото не е искала да я открият”, коментираха за 24rodopi.com познати на жената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
2
 
! Отговори
до #37 преди 6 години
До 37ми коментар...Хубаво е да се осъзнава, че в този свят животът е тежък и че раждането на дете е обричането му на много мъки.Но може да се осиновява, което е добродетел, помага се на деца?И защо без мъж? Може да се грижиш за негови деца или да живееш с мъж, но без деца.Не че животът без мъж е недостатък, но не е задължително да имаш деца, когато живееш с мъж. Не всички искат деца.
52
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не забелязвате ли новата тенденция да се публикуват ежедневно самоубийства, все едно са нещо нормално. така масите се насочват към суицидни действия. тази агенда служи на елита и пропагандира геноцид над християните. не вярвам в израел да пишат толкова усилено за самоубийства.
51
7
 
25
 
! Отговори
Коментатор преди 6 години
Все едно сме 1818 година
50
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нормален турски ден
49
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РОССИЯКато ни е толкова лош манталитетът, защо дотича да живееш тук с българин?Не ми отговаряй, отговори на себе си.
48
7
 
46
 
! Отговори
:( преди 6 години
Жалко за женицата. Да имаш у дома си толкова работлива и явно покорна жена и да не я цениш е равностойно на престъпление.Интересно е да се знае дали през тези 10 години съпругът на тази жена е счел за нужно да иде и да си направи изследвания, за да се знае кой е виновен за бездетството на семейството и дали изобщо има виновен?
47
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Димич Защо това семейство не провери сина си. Може да е с крипторхизъм. Тогава не само от тази , но и от която и да е друга жена ,? Няма да има деца. Жалко за жената. Очевадно е почтенна. Иначе можеше да кръшне и да си има дете. 70% от причините за безплодие са у мъжа. Но страдат жените.
46
5
 
47
 
! Отговори
Борис преди 6 години
Tуй турчеещите се помаци са допотопни животни. Семейството на съпруга и, ама свекървата, ама сестра му, леля му... и всичките накачулени в една къща си душат под юрганите. Примитивизъм, държане векове назад заради малоумието им да продължават да спазват поробителските обичаи на тези които са трепали и изтезавали прадедите им за да приемат исляма - религията на омразата и зверствата. Никакви конвенции няма за примитивите, живеещи 5 века назад и подчиняващи се като овце на имами и ходжи.
45
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом семейството на съпругът и,я е тормозил,и е взела това крайно решение без да потърси опора при мъжът си.Вината е на мъжът и,омъжила се е за ***.И сега на ,,Еркекът'' цял живот ще му го натякват,дори и собствените му родители,заради които е избягала жена му.Ще се моли на Аллах всеки ден да бъде прибран от този свят,ще му се стъжни жалкият животец.***.
44
1
 
2
 
! Отговори
Здравко преди 6 години
26 - Янче, къде ни метна горе на черешата, бре чедо?! 😉
43
2
 
42
 
! Отговори
БАЙ МИЛЕ преди 6 години
ГОРКАТА....МИР НА ДУШАТА И.....МНОГО ТОРМОЗ Е ВИДЯЛА И СЕ ОТЪРВАЛА...НО НЕ Е ТОЗИ НАЧИНА....МЛАДА Е,ДА БЕШЕ СИ ХВАНАЛА НЯКОЙ РАЗБРАН И ДА ГО ЗАРЕЖЕ НЕЙНИЯ СМОТЛЬО...
42
9
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Накрая да не излезе Мехмед ялов ? Тая туркиня да се беше разходила по комшиите малко, можеше да прехване нещо.
41
3
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дано сега съпругати даси намери някоя която десет години подрет да ражда , децата ушите му да изядът , да работи като вол за тях , както жена му е работила като роб , само и само простаците да кажат една добра дума за нея
40
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
малцинствата са много чуствителни на тая тема аз поне не съм виждал сред тях стар ерген или мома
39
5
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
лека и пръст на жената , но трябваше този смотльо тои да пострада някакси , а не тази женичка , жалко много жалко , че все още има задръстаняци мъже пундьовци
38
2
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лека и пръст.Да беше напуснала съпруга си.С друг можеше и да има деца,а и не задължително да има.За 10 години ако са се обичали са можели да предприемат много неща за да решат проблема като първото е да живеят самостоятелно,да пробват лечение,инвитро.
37
41
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заразата наречена 2nd wave feminism се разпространява и в България. Очаквайте скоро и жените в БГ да са все жертви и лошия патриархат да е виновен за всички беди сполетели човечеството.
36
13
 
42
 
! Отговори
@37 преди 6 години
Не че нещо, но светът, в който живеем е най-добрият за живот в последните 5000 години. Само преди 200 години, шансът да доживееш старост е бил минимален. Хората са живели в глад, мизерия, работа от изгрев до залез и малко с..екс преди сън. И това е било всичко. Днес имаш достъпно здравеопазване, образование, сигурност, че ако ти се случи нещо имаш шанс за закрила. Никой не е длъжен да иска деца. Но поне не си измисляй несъществуващи причини. Животът днес, сега, е много по-хубав от преди.
35
29
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А тука някои госпожи се видяха себе си - горките ги тормозели с намеци за деца и въпросчета! А самоубилата се жена са я третирали като робиня... Феминизмът не ви прощава на коефициента на интелигентност.
34
6
 
39
 
! Отговори
РОССИЯ преди 6 години
няма значение етноса този манталитет си е в българско от години и ще си остане с години главната роля е у съпруга той ако я обичаше искрено щеше да я изведе от родителския си дом.има достатъчни такива случаи и с бг семейства родителите на младежите чисто просто търмозят младите и те излизат на квартира родителите плашат че няма да им оставят наследство