Жена сложи край на живота си - тормозели я, че няма деца

Севгюл от Момчилградско била женена от 10 години
2 фев 2018 15:22,
79
Жена сложи край на живота си - тормозели я, че няма деца
Снимка: 24rodopi.com

Млада жена от Момчилградско се самоуби след тормоз от семейството на съпруга й, че няма деца.

36-годишната  Севгюл избягала от дома си, а ден по-късно била открита мъртва на плаж край Бургас.

Жената изчезнала на 22 януари, съобщи 24rodopi.com, позовавайки се на познати на жената.

Ден по-късно двама бургазлии намерили тялото, изхвърлено от морето на плажната ивица в района на парк "Отманли” край морския град. Не са установени данни за насилствена смърт, затова се смята, че най-вероятно става дума за самоубийството, информират от полицията в Бургас.

Дни наред то е престояло в моргата без да бъде потърсено. От полицията дори смятали, че тялото е на бежанка. Жената била облечена с хубави дрехи, имала и пръстен на ръката.

След изчезването й съпругът на Севгюл сигнализирал в полицията в Кърджали и жената била обявена за издирване първо в района, а после и за общодържавно.

След въвеждането на данните в информационния масив, от дирекцията в Бургас се свързвали със семейството. Съпругът разпознал тялото.

"Бе омъжена от 10 години, но нямаше деца. Вероятно семейството на съпруга й, при което живееше, я обвиняваше за това. Преди да отиде на работа сутрин, тя доеше кравите. След като се върне от работа я товареха с още задачи. По-малката й сестра роди преди два месеца. Живяла е в тормоз заради това, че няма дете”, разказаха познати на 36-годишната жена.

Това не бил първия случай, в който Севгюл напускала дома си, след което отново се връщала.

"Не е имала подкрепа от никого, работила е като роб. Избрала е Бургас, за да сложи край на живота си, вероятно защото не е искала да я открият”, коментираха за 24rodopi.com познати на жената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забележете журналистическата манипулация - самоубила се е не защото се държали с нея като с роб, а защото я питали защо няма деца
32
43
 
2
 
! Отговори
София бейби преди 6 години
Като не иска деца, така е!!!
31
4
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мир на душата й! И тук етноса не е основен. И българките биват тормозени от семейството на мъжа, ако се забавят с децата. Ако човек не живее със свекърите си, няма значение, защото винаги може да не се вижда с тях. Но ако си им в къщата, няма къде да избягаш. Тормоз, въпросчета, намеци. Пък проблемът може да е във всеки, може да не са готови за деца, може изобщо да не искат. Тормозът над жените е съвсем реален. Затова много ви отърва да пищите за гейовете.
30
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това да не разбираш ценностната система на старото поколение и да си толкова опиянен от собственото си целомъдрие, подкрепяно от една болна политическа класа с изкривени разбирания е доста сад. Като му дойде времето ще разберете какво е тормоз, разглезени дечурлига.
29
31
 
18
 
! Отговори
Владко Мурдаров преди 6 години
Цариградската конвенция щеше да предотврати това. Турското семейство живеещо по стандарти от 17-ти век нямаше да тормози кадъната че е ялова :D
28
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Живеем уж във времена, в които всеки може да взрме решение да се махне от нещо, което не му харесва. Проблема не е в хората, че ви питат що нямате деца, проблема е във вас, че оставяте подобни дреболии да ви влияят на психиката. Като не ви харесват свекърви и свекъри да ви питат що нямате деца, преспокойно можете да не контактувате с тях. Имайте малко мозък в милениълските глави.
27
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия турци са я тормозели клетата женица...Да се разследва съпругът и семейството му!Лека й пръст!
26
13
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бегето е дивашка държавица, населена с комплексирани *** с безкрайно големи претенции и тарикатски наклонности.
25
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да живее българският мозък и мисловни процеси.на нас не ни трябват конвенции.
24
5
 
51
 
! Отговори
яна преди 6 години
Една баба на 68 г. са я оперирали гинекологично и лекарите видяли ,че е девствена Цял живот е мълчала и е пазила достойнството на съпруга си който имал проблеми Търпяла е издевателствата на роднините му ,той починал преди нея, но никога не го е издала , ако не е трябвало да се направи операция никой нямало да научи за това....
23
3
 
58
 
! Отговори
Инес преди 6 години
Тормозили са горката жена, а никой не е помислил и за миг че проблемът може не е в нея, а него. Мъжът и може да е този с проблем. И ако ще 20 жени да си вземе няма да има деца.
22
31
 
9
 
! Отговори
24 годишен преди 6 години
Какво ти младо семейство? Тя на 36 г.... Турците на нейните години имат вече по 3/4-ри дечурлига.....
21
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Психическият тормоз много по - често води до повече поражения, отколкото ако човек е бил физически малтретиран. И не го принизявайте и омаловажавайте до етнически проблем. Проблемът е огромен и много характерен за балканско-ориенталските нрави в България. Проблемът с насилието над жени у нас е чудовищен и много добре прикриван и случаи като този за в бъдеще ще стават все по-чести. Законите не защитават жертвите на психотормоз.
20
5
 
19
 
! Отговори
Галина преди 6 години
Балкански нрави!
19
11
 
13
 
! Отговори
Boto преди 6 години
Освен ме е мъртва цената едва ли има друго верно в тази статия.Изречението "Вероятно семейството на съпруга й, при което живееше, я обвиняваше за това. " говори на колко солидни и проверени данни лежи статията.Ама то повечето новини тук са от същите източници ,..
18
2
 
38
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Жалко за момичето, но не е ли било чувало, че има и развод!
17
13
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде, айде сякаш за българите жените не са разплодни машини и само бучат някой като не иска да прави деца. Няма такива лицемери!!!
16
5
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До М26Не е само до турския етнос бъди сигурен/а. Това е проблем на балканския манталитет,където родителите непрекъснато се бъркат в живота на младото семейство и изпадат в истерия примерно ако се роди дете и то не носи името на свекървата например. След което се започва тормоз и така цял живот мъчения. А недай боже да не може да има деца...
15
18
 
18
 
! Отговори
М26 преди 6 години
Обичайно за турския етнос....
14
2
 
24
 
! Отговори
Неа преди 6 години
И трябва да тормозиш някоя жена че да получиш помощи ли ???? Айде те измислят хиляди начини поради които да цоцат държавата .