Още 10 записа разкриват насилието в ДГ "Брезичка"

В понеделник ще стане ясно кой ще е новият директор на детската градина
36

4838 гледания   |  Още видео
Съществуват около 10 други записа с продължителност около 10 минути, които показват отново брутални кадри от детска градина "Брезичка" в Бургас, научи Bulgaria ON AIR.
Още по темата
Междувременно още не е ясно чие дело е видеозаписът, показващ кадрите на насилие над малките деца в детската градина. Под въпрос остава и кой точно е поставил скритата камера в стаята.

След приключване на учебните занятия през деня, физкултурният салон в сградата на заведението се отдава под наем за тренировки по йога. Този салон се намира непосредствено до стаята на група "Мики Маус", което навежда на мисълта, че и външен човек би могъл да е отговорен за заснетите и подадени кадри.

Говорителят на Районната прокуратура Керка Дюлгерова обясни, че системата по намирането и осъждането на този човек е много сложна.

Междувременно психолог започна работа с децата от "Брезичка".

Сутринта пред сградата на градината се образува напрежение от разделени родители, които се събраха на протест. Едните бяха в подкрепа на директор Събка Недева, други негодуваха от това, че се стигна до тази ситуация Милена Иванова да се отнася по този агресивен начин с 4-годишни деца.

Част от родителите също обвиниха персонала на детската градина, че не са чули крясъците, идващи от стаята на група "Мики Маус". Служителите пък се оправдаха, че такива не е имало.

Милена Иванова в петък е изпратила своята майка да подаде молбата ѝ за напускане. Както вчера стана ясно, по предложение на ДГ "Брезичка" Иванова е била наградена лично от кмета на Бургас Димитър Николов за изключителен професионализъм.

В понеделник ще стане ясно кой ще е новият директор на детската градина.


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
8
 
0
 
! Отговори
Хаха преди 8 месеца
В България камерите не са доказателство в съда.200 кинта в съща и ще се премести да бие шамари обратно другата седмица.
21
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
...системата по намирането и осъждането на този човек е много сложна.....Ще награждаваме насилницата и ще обсъждаме този, който е изкарал това безобразие. Е това е абсурдна държава. Направо се отвръщавам. И моето дете беше в сини от детската градина в България, сега вече в чужбина средата е позитивна, отношението прекрасно и без камери. Защо българите са толкова лоши и злобни и това е навсякъде.
20
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Камери трябва да има задължително.А тези са всичките за затвора,малко им е уволнение.Една да влезе в затвора и втора няма да помисли да се държи така.Директорката да ме извинява, ако беше сложила камери, можеше още да е директор.Тя е длъжна да знае какво се случва в градината.Най- мъчно е за децата.Какво са преживели и как сега ще искат отново да ходят там.
19
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Съд за такива, които тормозят физически и психически децата.
18
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 17
Простачка, простачка, ама детска учителка в града знаеш ли как се става? Само диплома не е достатъчна. Пък и набързо са я наградили и то точно кмета на Бургас. Тая простачка е наш човек, не ще да е случаен човек.
В коя ли партия членува?
Никой не повдигна този въпрос.
17
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Как да защитим нашите деца от насилие в детските ясли и градини? Само камери онлайн с кодиран достъп за родителите.
16
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен
На видеото се виждаха не повече от 10-на деца. А учителката със сигурност си е била същата простачка и преди 2 години.
15
14
 
10
 
! Отговори
Пак ЛайнЯНКА ТАКЕВА преди 8 месеца
Трябва да се осъди тоя, който е направил записа.Ние сме несъгласни да ни наблюдават как не си вършим работата.Сега горката лапачка директорката как ще краде? Ами учителката кого ще бие? Вие мислите ли за тях?!
14
13
 
11
 
! Отговори
ЛайнЯНКА ТАКЕВА преди 8 месеца
За това не искам да има камери по градини и ясли, не ми е приятно да се разкрива какви велики професионалисти тероризират децата на тия които ни плащат мизерните заплати.Не искам да се знае,че яко се пият кафета и се пушат цигари докато децата са оставени на вниманието на чистачката.Не искам да виждате какво ядат децата и как лелките ( без изключение дебели и мазни) всеки ден си отиват с пълни торби.Не искам да виждате как ги унижаваме, бием и скубем за наше ЛИЧНО удоволствие.Трябва да се осъди.
13
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
На това президентът казва "добро възпитание".

Нашенци.
12
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Поведението на учителките не е изолирано ,това е поведението в момента между всички нас.Убиват семейство на нова година кучета ядат хора алоизмамници лъжат баби Политиците ни лъжат крадат работим без почивка и това е грозния резултат Тези учителки дали са преглеждани профилактично-например заболявания на щитовидна жлеза водят до такова държание.Не ги оправдавам но търся причината за тази злоба ярост и посягане върху живота на човека днес в България ,а върху детето е още по-грозно Вината е у нас
11
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Директор Събка Недева,каквито и заслуги да има,видно е в пенсионна възраст. Заслугите към детската градинане не и дават пожизнен пост.Такива крясъци не може да не са били чути от останалия персонал,нито "възпитателните" методи на Милена Иванова,тайна за колежките и.
10
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Веднага да се сложат камери във всяка група, задължително свързани с Интернет- нека всеки да види възпитаните си деца, да видят претъпканите групи, да се изчислят и колко квадрата се пада на дете. По разпореждане на РЗИ на всяко дете трябва да има 4 квадрата, смятайте 25/30 деца, 25 столчета, 6 маси, шкафове за играчки, играчки и сега смятайте какво се получава. КОЙ ЛУДНА УЧИТЕЛКАТА- НА 4 ТА ГОДИНА НАГРАДЕНА, НА 6 ТА ГОДИНА ЛУДНАЛА- ВЕДНАГА РЕОРГАНИЗИРАЙТЕ ПО 10 ДЕЦА В ГРУПА.
9
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Браво на човека сложил скритата камера, явно основателно.Иначе персоналът и директорката щяха продължаваха да бъда със запушени уши и затворени очи за тормоза упражняван от колежката им към 4годишни деца.
8
4
 
12
 
! Отговори
не разбирам преди 8 месеца
Как може фискултурен салон на детска градина да се дава под наем за някакви спортни занимания освен за децата от градината? Така всякакви външни хора могат да поставят освен камери,каквото си пожелаят.
7
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"...Иванова е била наградена лично от кмета на Бургас Димитър Николов за изключителен професионализъм..."

Тц, тц, тц. И как я оцениха, като изключителен професионалист? По гербаджийски...
6
11
 
25
 
! Отговори
zeus преди 8 месеца
Ясно, търсят да накажат кой е сложил камерата, а учителката направо да я назначат в ЦК на ГЕРБ, има всички нужни данни.
5
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Правилно! Този който е поставил камерата да се вкара в затвора!На директорката една
голяма парична премия! А, и дайте и още деца.
4
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
В световна новина го превърнахте. Всеки ден по няколко статии за тая детска градина. Същата истерия беше и за "Къщата на ужасите" в Свищов.
3
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тази е награждавана от кмета човек на някои е и за това са я държали