Още 10 записа разкриват насилието в ДГ "Брезичка"

В понеделник ще стане ясно кой ще е новият директор на детската градина
2 фев 2018 17:30,
36

Съществуват около 10 други записа с продължителност около 10 минути, които показват отново брутални кадри от детска градина "Брезичка" в Бургас, научи Bulgaria ON AIR.
Още по темата
Междувременно още не е ясно чие дело е видеозаписът, показващ кадрите на насилие над малките деца в детската градина. Под въпрос остава и кой точно е поставил скритата камера в стаята.

След приключване на учебните занятия през деня, физкултурният салон в сградата на заведението се отдава под наем за тренировки по йога. Този салон се намира непосредствено до стаята на група "Мики Маус", което навежда на мисълта, че и външен човек би могъл да е отговорен за заснетите и подадени кадри.

Говорителят на Районната прокуратура Керка Дюлгерова обясни, че системата по намирането и осъждането на този човек е много сложна.

Междувременно психолог започна работа с децата от "Брезичка".

Сутринта пред сградата на градината се образува напрежение от разделени родители, които се събраха на протест. Едните бяха в подкрепа на директор Събка Недева, други негодуваха от това, че се стигна до тази ситуация Милена Иванова да се отнася по този агресивен начин с 4-годишни деца.

Част от родителите също обвиниха персонала на детската градина, че не са чули крясъците, идващи от стаята на група "Мики Маус". Служителите пък се оправдаха, че такива не е имало.

Милена Иванова в петък е изпратила своята майка да подаде молбата ѝ за напускане. Както вчера стана ясно, по предложение на ДГ "Брезичка" Иванова е била наградена лично от кмета на Бургас Димитър Николов за изключителен професионализъм.

В понеделник ще стане ясно кой ще е новият директор на детската градина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
12
 
29
 
! Отговори
Пипи преди 6 години
Да, видяхме действително какъв доказан професионалист е! То това е голям професионализъм да буташ, блъскаш, скубеш, убиждаш и ругаеш малки деца. Пак да я наградят! Колко ли още такива"професионалисти"хрантутят градините.