Пиян обиждал и плашил с брадва полицаи в Нова Загора

Той се опитал да избяга, но е открит и задържан
2 фев 2018 13:00,
16
Пиян обиждал и плашил с брадва полицаи в Нова Загора
Снимка: visualhunt.com

Пиян мъж е заплашвал с брадва полицейски служители в Нова Загора, съобщиха от МВР.

Служители на участък "Кв. Шести" в града са задържали 40-годишен мъж за хулиганство. Той е отправял обиди и закани към униформени при опита им да го задържат, след като грубо е нарушил обществения ред.

На 31 януари в 18:20 часа от телефон 112 е получен сигнал, че в квартал "Шести" мъж в нетрезво състояние нарушава обществения ред, като отправя обиди и закани и размахва брадва. На място е изпратен полицейски екип, който прави опит да задържи мъжа.

Действията на полицаите са били възпрепятствани от други жители на квартала, които му помогнали да избяга.

При опита си да избегне задържането, той е отправял обидни жестове към полицаите и е хвърлял по тях и служебния автомобил строителни материали.

Малко по-късно мъжът е открит при свои роднини и задържан. Иззета е брадвата, която пък се оказала обект на кражба. По случая е образувано бързо производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
6
 
! Отговори
бял ден преди 6 години
Щом действията на полицаите са възпрепятствани от съкварталци които са му помогнали да избяга ясно е що за квартал е този 6ти-лилав.
9
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ISTINSKI BALGARIN.
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Усмихвам се, когато ми изтрият коментара. Значи, попаднал съм в целта. Удоволствието е същото, като когато получиш много "лайкове". :)
7
0
 
13
 
! Отговори
хмел преди 6 години
Перуанец 100%
6
0
 
25
 
! Отговори
Бивш Новозагорец преди 6 години
Жалко за градчето. Преди 20-тина години беше хубаво място за живеене, спокойно, подредено...Сега са остнали само Бразилците, но да речем 95 не смееха да минат канала и си стояха само във въпросния Квартал 6-ти. Лошото е, че това не е само в Нова Загора, а почти в целия регион. Сливен, Айтос, Карнобат, Котел...За селата не говорим, там трагедията вече е прерастнала в катарзис.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде сега, всички, които са се прекалили, да бъдат заържани и вкарани за по година -а, за възпрепятства е на правосъдието ...
4
0
 
32
 
! Отговори
Да преди 6 години
Наскоро ми се наложи да ходя до Нова Загора.Малеее, там бели почти не са останали, само братята!
3
14
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Sled kato sa mu se podigravali i ubijdali polizaite v bg polizaite mnogo di posvoljavat obijdat na ti govorat sapladchvat s i bijat tova e isvesno a i mirischat ujas hodete na sabolekar mirischite boiko vi e dal vidokite saplati ne da zigari i allohol samo
2
5
 
30
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Цигaнckите избирателите на ГЕРБ са недосегаеми за законите в държавата
1
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На някой да не му стана ясно етноса на побойника? Нищо че ДНЕС ни го спести. Все пак съм оптимист да дочакам полицай да извади оръжие и да защити живота си и честа на МВР.