Трагичният инцидент с детето на министъра - заради неравност?

Трасето, по което Ивайло Московски се е спускал, не е скоростно
Обновена: 2 фев 2018 21:28 | 2 фев 2018 21:27, Веселина Йорданова
221
Трагичният инцидент с детето на министъра - заради неравност?
Снимка: архив, БулФото

Неравност на трасето е най-вероятната причина за инцидента с моторната шейна, при който загина четиригодишният син на транспортния министър Ивайло Московски.

Още по темата
Това обаче предстои да бъде изяснено при огледа, е съобщил на брифинг заместник-директорът на ОДМВР-София комисар Веселин Георгиев, цитиран от БТА.

Трасето, по което двамата са се спускали, е регулирано за моторни шейни в курорта Боровец и не е скоростно.

Трагичният инцидент се е случил днес между 14.30 и 15 часа.

В момента служители на ОДМВР-София извършват множество процесуални и оперативни действия под ръководството на Окръжна прокуратура - София.

Трасетата са сложни за огледи и действията вероятно ще отнемат време, уточняват от МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така ,като гледам дявола е прочел една страница от евангелието ,а не цялата библия. Досега Бог не е наказал бедния ,защото няма какво да яде. А ми се струва ,че все царе на роби наказва.
143
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой друг не е виновен на пилота убиец - нито природа, нито хора! Вземете се в ръце и осъдете убиеца на детето!
142
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неравност това не е мол а планина. И причината не е неравност, а безотговорност. Нелепа случайност предизвикана от неспазване на правилата.
141
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако си беше стоял на работното място в петък.а не да се разкарва със служебните коли с приятелски компании по курортите дали щеше да се случи това?
140
0
 
24
 
! Отговори
до Спрете се преди 6 години
сложихме си неговите обувки - ама на, ние нямаше да си качим 4 годишното дете на моторна шейна, та да не търсят под вола теле, бащата е ВИНОВЕН!!!! не е лошо някои истини да се кажат на висок глас
139
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
намериха ли вече виновното дърво, камък или самата шейна /която била негова лична, не под наем/ за виновна, на тоз недосегаемия -----
138
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неравност по планината не може да е причина за смъртта на 4-годишно дете, качено от баща си на моторна шейна. В планината неравностите са норма. Това не е шосе. Причината е не добре осмислено поведение от страна на бащата и за жалост - трагичен резултат, като последица от това поведение.
137
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съд за убиеца на детето!
136
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Спрете сеТи спираш ли се, лешояди сме били.., мъчно ни е, отишло си е детенце, ама какво да правим, да затворим очи и да махнем с ръка защото собственият му баща е виновен и му е мъчно.., ами ще му е мъчно, на нас също, за това ще си понесе наказанието, а то е доживотен въпрос, какво щеше да е, ако не го бях качил на шейната+наказателната отговорност която носи.
135
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво страх ли ви е??? Такъв продажен народ, да защитават убиец. Истински хора с морал биха искали престъпника в затвора.
134
16
 
3
 
! Отговори
Спрете се преди 6 години
бе лешояди. Направо ми се гади като гледам как се храните от мъката на хората. Вие сте безгрешни, имунизирани, застраховани от подобни неща навярно...Вместо да сочите с пръст, да обвинявате, да търсите виновни се поставете поне за миг в обувките на другия и се замислете, че утре може да се случи и на вас и ваши близки
133
0
 
24
 
! Отговори
Защо преди 6 години
Нищо лично .Но за първи път чувам "неравности на пътя"обикновено водача се глобява несъобразена скорост и е виновен .Май се мери с два аршавина тук.Жалко за детето.
132
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички ние загубихме едно четири годишно българско чедо. Загубихме го заради немърливост и невнимание, заради гордост и суета, заради високомерие и недосегаемост. Едно дете което никога няма да може да каже обичам те Мила. Знам че е адски болезнено, но само с итърпяване на наказанието което е заложено в наказателното законодателство, човекът виновен за случилото се може би ще намери покой. Сурово е, но е справедливо
131
4
 
46
 
! Отговори
1 преди 6 години
Щом министъра на транспорта не спазва правилата, КАК ще искате другите да ги спазват?!
130
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а бе тия планини ни ги ли заравнихте?
129
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали пък големият му син не е управлявал шейната?
128
0
 
40
 
! Отговори
Yakov преди 6 години
Тъжно! А, е призван да управлява и да носи отговорност за транспорта в държавата ни! Вечна му памет на детенцето! Нека власт имащите да се замислят - не са богоизбрани! Самочувствието и самонадеяността не прощават никому!
127
1
 
44
 
! Отговори
данъкоплачещ преди 6 години
Лека му пръст на Ангелчето!Но добре,че министерО не е пребил чуждо дете, защото щеше да се образува дело срещу "неизвестен" извършител и "разследването"щеше да се проточи бая време,докато Ушевите не намерят втори такъв,като Румен "Горския"от Нови Искър или някой клошар от Пловдив,на когото Пр0к0ратурата да трупоса обвинението.
126
1
 
60
 
! Отговори
Брадвата преди 6 години
За министъра, ако беше нормална държавата - белезници и под стража. Убийството си е убийство. И не е по непредпазливост, щото деца под 12 не се допускат на тия "забавления"
125
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За министерско чедо е трагичен инцидент. Питаха един от МВР, кой ежкарал шейната, едвам измънка, че е министъра. Правели се много огледи и екпертизи, защо много, една експертиза и един оглед, като при всички останали случаи. И естествено, че никой няма да го съди както се прави по закон. Загубата е огромна.Властта развръщава, особено у нас.Ходят, говорят, действат все едно са обожествени.Правят каквото си искат, знаят, каквото и да стане ще се покрие. Ако беше ударил друго дете, щрше да е друго.