Как загина Кристиан? МВР: Неравности по трасето на шейната!

Теренът край хижа "Чакър войвода" е изключително труднодостъпен
Обновена: 3 фев 2018 07:39 | 3 фев 2018 07:30, Екип на Dnes.bg
451
Как загина Кристиан? МВР: Неравности по трасето на шейната!
Снимка: архив, Булфото

4-годишният Кристиан, син на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски, загина вчера дледобед при тежък инцидент на Боровец.

Още по темата

Неофициалната информация е, че двамата са били на моторна шейна, която най-вероятно се е ударила в дърво.

Все още не е потвърдено дали трагедията се е разиграла на пистите в зимния курорт, или извън тях.

Теренът в района на хижа "Чакър войвода" е изключително труднодостъпен. Местните казват, че до хижата се достига само с моторни шейни или с планински водач, пише "Монитор".

МВР пусна кратка информация за инцидента с 4-годишното момченце. В полицията е бил получен сигнал за трагедията към 15,15 ч.

Има установени свидетели на случилото се, но не може да даде повече информация, тъй като текат процесуално-следствени действия, съобщиха от МВР.

Загиналото момченце е по-малкият от двамата сина на Ивайло и Маринела Московски. По-големият е Александър, който е на 7 години.

Съпругата на министъра, която работеше в българска банка, от години се грижи за децата, тъй като съпругът ѝ е един от най-ангажираните в правителството на Бойко Борисов.

Ивайло Московски е сред най-успешните министри. Той е трети мандат начело на Министерството на транспорта.

Според близки на Московски министърът си е взел ден почивка, за да бъде със семейството си.

Екипът на Dnes.bg изказва съболезнованията си за сполетялата ги трагедия на семейството на министър Московски и всички техни близки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


451
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 6 години
Майката на Дамла я прибраха веднага.Тя не скърбеше ли за детето си?Ами вуйчото на детето наядено от куче, той не скърбеше ли?Има ли законе в тази държава, или те ся сямо зя простолюдието?Московси качва детето си в разрес със зякона и причинява смърт по непредпазливост.Светла му памет на детето, нищо не е причинило на никой , но Господ предупреждава.Когато затриват живота на милиони хора така става.Посееш ли ветрове, ще пожънеш бури.
237
7
 
11
 
! Отговори
До 262 преди 6 години
Повярвай, това е на дявола работа, Господ не наказва!
236
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всяка събота и неделя група с джипове теглещи ремаркета с моторни шейни паркират в двора и около, почивната станция на министирството но финансите на Мальовица. После карат като и*иоти до хижата, минават през пистите и пешехосните зони. Никой нищо не смее да им каже правят каквото си искат.
235
4
 
39
 
! Отговори
Позитивен пич преди 6 години
На цялото правителство пожелавам да имат, те и семействата им, все повече пари за най-новите и мощни модели джетове, коли, шейни и мотори!В крайна сметка, заслужили са си ги с всеотдайната си работа за благото на народа!
234
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чета, чета уж нов морал е това да искаш убиец в затвора. Слаби сте, а пед....стията е заразна. Слаби сте и се мазните. Не защитавам убиец. В затвора.
233
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като човешкото правосъдие не може да достигне членовете на шайката, то може би поне божието такова...
232
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Министрите на Бойко , които са най - подготвените , За кво са подготвени за отпуските !
231
6
 
11
 
! Отговори
House M.D. преди 6 години
Няма как да простя на атеисти. Детето е виновно a priori, поради престъпния ген, който носи. Ваш: Бог
230
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато цял живот стъпваш по човешки глави, в устрема си нагоре, нормално е по някое време да се подхлъзнеш на някое олисяло от мъка теме...
229
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тука ако беше за някой от нас, щеше вече да е вързан в чувал с прангите и съден по бързата процедура за умишлено убийство, ама щом е за Москов.....Ушев ще гледа местопрестъплението като дървеница алуминиева дограма, ще си бърка в носа и ще чака Боко Суджука да му каже как да си направи огледа.Накрая Орешарски ще излезе виновен.
228
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малкото дете няма вина че на бащата празната глава на министър е сътвориха простотията довела до трагедия- иначе управлява транспортния отрасъл на цяла държава !Смятай
227
1
 
49
 
! Отговори
Бахмаамо и държава преди 6 години
Понеже познавам някои"специалисти", няма да се изненадам на Ушевите и ПрОкОратурата,ако повдигнат обвинение на горския,за това,че не е отсякъл дървото.
226
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже, боже, пази децата от глупостта на възрастните. Бог да прости малката душичка
225
7
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
700 загинали при катастрофи между Видин и Монтаназа което е виновен именно този министър, който открадна парите за магистралащо не пишете за протеста на кървавия пътзатова ще умират децата ви , защото не ви пука за нашитеи на нас не ни пука за вашитесмърт за смърт
224
1
 
18
 
! Отговори
Тъжно преди 6 години
Михаел Шумахер, когато се преби на френската ски писта беше с каска и протектори, но сътба имаше друго в предвид... сега детето на Московски с или без предпазни каска и други мерки е пострадало, а дали баща му цял живот няма да се самообвинява за инцидента? Тъжното е, че колата като се преобърне, пътища много...
223
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи навремето в Хитрино, изкараха машинистите виновни за несъобразена скорост, а не неравностите по трасето. А сега обратното... Малко ттъъпо.
222
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бе приятел, но детето е едно, а бащата е нещо друго, различно... Мир на душата на хлапето! Но тия гнусни обяснения за обстоятелствата и вината на бащата дразнят.
221
3
 
45
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Министър на транспорта с 4 - ри годишно дете на моторна шейна ! Министър от Герб който се бори с корупция , инфраструктура , отрасли засягащи човешки съдби и животи!Примера е уникален в уникалната държава на герберите!Просто супер се живее в БГ
220
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що за мислене? За да не изкарат московски виновен, се позовават на некви неравности. А те от векове си стоят там, и досега убииства не са извършвали, но виж, баш сега посягат на дете! А за това, че бащата е карал шейната - нито дума. Значи неравностите били виновни... Айде де!
219
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Престъпление е да вози дете на 4 години на моторна шейна. Предизвиква транспортна катастрофа, при която има жертва. Какво още иска прокуратурата?