Как загина Кристиан? МВР: Неравности по трасето на шейната!

Теренът край хижа "Чакър войвода" е изключително труднодостъпен
Обновена: 3 фев 2018 07:39 | 3 фев 2018 07:30, Екип на Dnes.bg
451
Как загина Кристиан? МВР: Неравности по трасето на шейната!
Снимка: архив, Булфото

4-годишният Кристиан, син на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски, загина вчера дледобед при тежък инцидент на Боровец.

Още по темата

Неофициалната информация е, че двамата са били на моторна шейна, която най-вероятно се е ударила в дърво.

Все още не е потвърдено дали трагедията се е разиграла на пистите в зимния курорт, или извън тях.

Теренът в района на хижа "Чакър войвода" е изключително труднодостъпен. Местните казват, че до хижата се достига само с моторни шейни или с планински водач, пише "Монитор".

МВР пусна кратка информация за инцидента с 4-годишното момченце. В полицията е бил получен сигнал за трагедията към 15,15 ч.

Има установени свидетели на случилото се, но не може да даде повече информация, тъй като текат процесуално-следствени действия, съобщиха от МВР.

Загиналото момченце е по-малкият от двамата сина на Ивайло и Маринела Московски. По-големият е Александър, който е на 7 години.

Съпругата на министъра, която работеше в българска банка, от години се грижи за децата, тъй като съпругът ѝ е един от най-ангажираните в правителството на Бойко Борисов.

Ивайло Московски е сред най-успешните министри. Той е трети мандат начело на Министерството на транспорта.

Според близки на Московски министърът си е взел ден почивка, за да бъде със семейството си.

Екипът на Dnes.bg изказва съболезнованията си за сполетялата ги трагедия на семейството на министър Московски и всички техни близки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


451
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
298
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой ни дава право да съдим - наказателния кодекс за ПТП, вече и Наказателен кодекс, за антикорупция, Наказателен кодекс за защита на правата на човека. И колко и да ви се искате да използвате магия, разни каракоджоли, това не е сериозно за една европейска държава.
297
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СашкаСашке,ти не си свещеник,че да казваш и цитираш Библията. Всеки ще дава отговор за делата си пред Бога( даже и политиците),а не пред тебе,ясно ли ти е,злобарке? Хората изказаха съболезнования,изказаха и свои мнения(които са различни от твоите)така че стига си скачала против тях! Ивайло Московски няма нужда от подмазвачи като тебе.
296
11
 
6
 
! Отговори
Сашка преди 6 години
До АнонименИзкажете съболезнования и замълчете,злобари! И нека всеки се замисли за библейската сентенция че "синовете плащат за деянията на бащите си"Този,който изрича това трябва да е напълно сигурен в своите деяния,за да не чуе друга библейска мъдрост: " Нека пръв хвърли камък ,този,който е безгрешен" Има ли такива? Светлина на душата на това дете!Съболезнования на семейството и близките!
295
4
 
7
 
! Отговори
Рени преди 6 години
До МарияДа,Мария,жалко за невинната душичка! Ужасена съм от злобата и нечовешкото настървение,което бълват тука коментиращите! В този момент говорим за една човешка трагедия,непредсказуема и неволна. Това е пръста на съдбата и никой не е застрахован. В такива моменти нормалните хора забравят политически пристрастия и ежби.Човешко е да изкажем съболезнования на семейството на господин Московски,не на министъра и съпругата му,а на бащата и майката,загубили рожбата си.Моите дълбоки съболезнования
294
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 312"Ало дами и господа незнам да ли сте такива като чета вашите писания но трябва да знаете че проклятията които отправихте първо настигат тези които го пожелават"Какви проклятия видя тук във форума ,***? Хората изразяват възмущението си от безхаберието на Ивайло Московски спрямо собственият син и дете,и спрямо българският народ!А,пък с твоята лицемерна "благословия",по нищо не се различаваш от онези нещастници,които лижат краката на "известните",за да получат някоя пара.
293
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 312"Ало дами и господа незнам да ли сте такива като чета вашите писания но трябва да знаете че проклятията които отправихте първо настигат тези които го пожелават"Какви проклятия видя тук във форума ,***? Хората изразяват възмущението си от безхаберието на Ивайло Московски спрямо собственият си,и спрямо българският народ!А,пък с твоята лицемерна "благословия",по нищо не се различаваш от онези нещастници,които лижат краката на "известните",за да получат някоя пара.
292
9
 
6
 
! Отговори
Стоян Стоянов преди 6 години
Московски си е карал съвсем бавно и внимателно човека. Дървото се е движело срещу него с непозволена скорост. Трябва да бъде подведено под съдебна отговорност!
291
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ало дами и господа незнам да ли сте такива като чета вашите писания но трябва да знаете че проклятията които отправихте първо настигат тези които го пожелават
290
8
 
15
 
! Отговори
Тряс преди 6 години
Както винаги, цялата вина за смъртта на едно дете ще понесе някаква неравност по трасето! Как ще живее тази неравност с подобна ужасяваща вина, просто не знам...
289
7
 
28
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 6 години
Съд за Московски!Какъв е този баща,а е и министър на транспорта,да качи 4 годишното си дете на моторна шейна!Този е згафил всички права и закони в държавата.Сега да видиме,ще го съди ли държавата или не!Поне да си подаде оставката като МИНИСТЪР на ТРАНСПОРТА.Жалко за детето!Съд за теб ПРОКЛЕТНИКО!!!
288
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съд за убиеца на БДЖ и собствено си дете!!! В прав текст -Убиец, крадец, като свойте колеги. Лиляна Павлова да се извини на нашите майки, баби, дядовците и бащи пенсионери. О , ако ви пречи пенсионера на европредствалство, толкова си можете. Слушах ви вечерта как се изказвате, ама вие не знаете какво говорите. В речта си имате -аааа;ъъъ, Вие не познавате темата. Аман да ви набутат там където ни ви е мястото. Ако се харесвате на Г-на Борисов, на народа не .Във вашия регион ви поддържат ,само
287
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съд за убиеца!
286
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бе да!Бащата сякаш не е виновен.За това че бях безработна няколко месеца и децата ми бяха по скромно облечени от едно училище ме дадоха на социалните,макар да знаеха че си гледам децата сама.Аз бях виновна та че се справям абсолютно сама с 3 малки деца на една заплата.
285
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо Мисковски вместо сина си, да беше качил Дембелина от Банкя. Днес щеше да е герой и да славим името му.
284
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 295Никой не злорадства за тази трагедия! Хората изказват съболезнования за майката и бащата на това дете! Това,че ти си злобна( злобен) и имаш психически заболявания-това е друг въпрос! Можеш да предприемеш активно лечение-нужно е да лекуваш злобата си,която имаш към хората! А,и още нещо: социопатите са такива като тебе. Социопатите обичат животните(особенно кучетата),мразят хората,имат проблеми и затруднения с общуването с хората;избягват хората и са гадни мизантропи! От теб не щем мнение!
283
3
 
38
 
! Отговори
КОЙ Е УБИЕЦА? преди 6 години
двамата са били на моторна шейна, която най-вероятно се е ударила в дърво.------------------------------------И КАК ТОЧНО Е ИМЕТО НА ТОЗИ, КОЙТО Е УПРАВЛЯВАЛ ШЕЙНАТА?КАК ТОЧНО Е ИМЕТО НА ИНСТРУКТОРА, КОЙТО НЕ Е ПОСМЯЛ ДА ИНСТРУКТИРА МИНИСТЪРА?И ШЕЙНАТА САМА ЛИ СЕ Е УДАРИЛА В ДЪРВОТО??
282
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, че е трети мандат министър не значи, че е успешен.Като гледам железниците....Пък и корупцията в ДАИ...Но... както е казано в Библията:СИНОВЕТЕ ОТГОВАРЯТ ЗА ДЕЯНИЯТА НА БАЩИТЕ СИ.
281
5
 
44
 
! Отговори
до 295 преди 6 години
Вие май сте от "богопомазаните" на които далаверката върви.Никой не се радва на случилото се, но бащата е част от политическата мафия в България.Родният ми град беше съсипан и обезлюден,децата ми емигрираха, защото баща им не е полит. функционер или "тарикат",всичко за което съм работил и градил,мечти, надежди се разпаднаха заради тези крадльовци.Да,май съм се озлобил!
280
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 295Не си мисли,че ще станеш по-мил/а и драг/а на Ивайло Московски. Като плюеш срещу разумните българи( а ти не си от тях, защото си куче и животно!),няма да угодиш на този ,който сам си е причинил това нещастие.
279
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 295"В тази държава не живеят хора, а зли демони, завистливи и злобни."Не си прав/а. Хората са човеци,не им приписвай дяволски и животински качества. Ако ти се чувстваш като куче- добре ,нека министрите да те впишат в регистъра като животно. Ако имаш дете,то с такъв родител с третополови разсъждения,би трябвало да бъде взето от социалните. Относно личната трагедия на Ивайло Московски,хората не злобеят и не злорадстват за това,че е починало детето му. Това е заради нехайството на баща му.