Сметище изправи отново на протест жители на Джерман

Спорът на хората с местната управа е от години
Обновена: 3 фев 2018 11:23 | 3 фев 2018 10:45, Петя Славова
5

Проект за депо за битови отпадъци изправи един срещу друг жители на Джерман и община Дупница, съобщава Bulgaria ON AIR.
Още по темата


Споровете между местните хора и общинската управата дали да има или не депо за битови отпадъци в землището на село Джерман продължават от години.

В решенито си да не позволят строителство на съоръжението, местните хора се организират в сдружение. Изпращат сигнали до различни институции, с настояване проектът да бъде спрян.

Изграждането на депото за битови отпадъци е по европейски проект, уточниха от общината в Дупница. Експертите са категорични, че то не представлява екологична заплаха.

Хората в село Джерман обаче са категорични - утре отново излизат на протест.

 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дупничани са хипер нагли, като не е опасно депото да си го построят в Дупница! Защо трябва нагло да го натрисат на Джерманци.
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Матряло за всичко против...единствено за повече пари е ЗА !
3
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жал ми става като гледам ( по телевизията ) какви "ПРОТЕСТИ" правим българите. С ДЕСЕТ- ДВАЙСЕТ ЧОВЕКА!Е как политиците, местни, държавни, ще чуят исканията на хората, като НЕ УМЕЕМ ЕДИН ПРОТЕСТ КАТО ДРУГИТЕ НАРОДИ ДА НАПРАВИМ!ЖАЛ МИ Е, ЧЕ ДОРИ И ДА ИСКАТ, МНОГО БЪЛГАРИ НЕ МОЖЕМ ДА СИ ПОЗВОЛИМ ДА ПРИСЪСТВАМЕ, ДА ПОДКРЕПИМ, ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СЪНАРОДНИЦИ!ЗАЩО?....,...........С ДОХОДИ, ПЕНСИИ ИЛИ ЗАПЛАТИ, ПО-НИСКИ ОТ 600 ЛЕВА НА ЧОВЕК, И ТОВА НЕ МОЖЕМ ДА СИ ПОЗВОЛИМ! А ОРГАНИЗИРАН НЯМА!
2
0
 
7
 
! Отговори
Стерилен преди 6 години
Не знам хората защо се бунтуват ,те сметищата винаги ги е имало и то много,често пътувам и то по пътя за Кулата,то по пътя на всяка отбивка е сметище ,ама глобяват за скорост ,а не за замърсяване ,та за споменатото село Джерман от магистралата се виждат сметища малки и по големи направени от кого, разбира се,че от местните хора,не са долетяли от друго място
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Bravo na xorata.Ne pozvolqvaite na prodajnite obhtinari da stroqt smetihte.