Дете пострада при инцидент на писта в Пампорово

Изясняват се обстоятелствата около случая
Обновена: 5 фев 2018 14:13 | 5 фев 2018 14:12, Веселина Йорданова
11
Дете пострада при инцидент на писта в Пампорово
Снимка: архив, БулФото

5-годишно дете е пострадало при инцидент в Пампорово, съобщи дежурният в Планинската спасителна служба в курорта за "Фокус".

Сноубордист е ударил детето на една от пистите.

Инцидентът е станал около 13.00 часа.

На място веднага са пристигнали линейка и полиция. Детето е закарано в болницата в Смолян и предстои да се установи какви точно са получените травми от удара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
Кретен преди 6 години
До Анонимен 6 и 9Именно, защото някои го възприемат за екстремен спорт. Не за удоволствие със спазване на съответите правила. Детето е ударено на Писта 6 в Пампорово, която е "зелена". Лека, за начинаещи скиори. Било е със инструктор. "Екстемния" се включил на пистата със скок и се е приземил върху детето. Подобна *** преди петнадесетина години щеше на същата писта да помете 6годишния ми син.Напряко през гората и скочи на пистата.Със скорост и се хили.Какво топлкова станало.Екстремен спорт!
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неравност на пистата.
9
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕВЕРОЯТНА НОВИНА! ШОК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дете пострада на ски писта. Олеле, и какво сега? Карам ски от 3-годишен, бил съм по състезания много пъти. Това е ЕКСТРЕМЕН спорт и деца падат и стават всеки ден. Пази се скиорче, че иде борче... Деца биват удряни от други деца, от невнимателни скиори, от какво ли не... Абсурдна и смешна "новина". А за коментарите по-долу, търсещи огромно невнимание, безотговорност и дълбока философия в една ежедневна случка- глуповати хора, не стъпвали на писта.
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СкоростХайде се, пък,руснаците са ти виновни,че си калпав. Руснаците са много добри в зимният спорт и нямат грешка. Друг е въпросът,че българите са безотговорни към собствените си деца и отрочета и допускат други българи да ги трепат.
7
8
 
2
 
! Отговори
Скорост преди 6 години
Миналата седмица бях на Боровец.Пълно е с пияни руснаци.Карат като изоглавени
6
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво прави 5 годишно дете само на пистата? Ето това е въпроса на въпросите? Къде са майка му и баща му? На бик ли са били? На такива безотговорни твари трябва да им се отнемат децата и да се пращат в Сибир.
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виновна е неравността на Земята. Земята не била плоска, а кръгла и обрасла с дървета. Трябва да направим Земята плоска и равна навсякъде.
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С такива лоши новини,имам чувството,че човечеството умира...Такива грозни случаи -на пострадали и загинали хора(независимо от възрастта) НЕ ме радват,но други пък вероятно изпитват радост,че хората умират...
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди дни-дете пострада в Боровец,сега пък дете пострада в Пампорово. Няма значение ,какъв е социалният статус на даден човек,важното е да се спазват правилата за безопасност.МНого е важно родителите да бъдат покрай децата си и да ги пазят от такива неприятни случаи. Другите спортисти нека да разберат,че не са единствените на зимната спортна писта(площадка). Трябва да се цени и пази човешкият живот,както на нас,самите,така и на другите! Това се отнася и ,когато хората пътуват с автомобилите си!
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак ли дете пострада? Хора,бъдете внимателни както към самите себе си,така и към останалите човеци! Пазете и децата! Хора сме все пак! Колкото и да отричат някои -Човешкият живот е много по-важен и ценен ,отколкото животът на животните!
1
0
 
17
 
! Отговори
:):) преди 6 години
пълен хаос е по пистите. Да ти избоде очите табели, цели пана с надпис за бавно спускане....пълно е с мсло умна ци които нарочно точно там са на шус. И убити ще има скоро..