Продава се: ?100 000 за 12-годишната Клеопатра. Сама ги поискала!

Родителите й твърдят, че обявата е публикувана на шега
Обновена: 6 фев 2018 09:23 | 6 фев 2018 09:15,
93
Продава се: ?100 000 за 12-годишната Клеопатра. Сама ги поискала!
Снимка: Facebook, скрийншот

Обява за продан на 12-годишно момиче за 100 000 евро се появи във Facebook. Случаят е от русенското село Ветово, а детето, чиято снимка се появи в мрежата, се казва Клеопатра.

След като обявата предизвика вълна от недоволство, тя беше свалена, а отдел "Закрила на детето" се самосезира.

Снимката на малката Клеопатра беше публикувана в разградска Facebook група за покупко-продажба на вещи.

Клеопатра от Ветово живее с майка си и баща си, както и с още трима братя и сестри. Всички знаеха за случката от социалните мрежи.

Клеопатра е на 12 години и обявата за нея е публикувана от профил "Принцесата на тати" и "женидбата" й, както пише в обявата.

Продава се: ?100 000 за 12-годишната Клеопатра. Сама ги поискала!

"Тя по шега си направила, че се пусна там на Facebooka", казва майка й пред Нова тв и допълва: "Смешна работа!"

"Тя си го направила, детето, ний хабер си нямаме", казва майката Мария Парушева.

Тя обаче твърди, че няма намерение да продава дъщеря си за брак - нито сега, нито когато и да е. И щяла да я омъжи, когато момичето порасне.

"Малко дете, как ще я продваме? Смешна работа!", отсече майката. И дори казва конкретна възраст - Клеопатра трябва да стане на 21, тогава ще се омъжи.

Службите са провели разговор с майката и бащата на Клеопатра. Според социалните детето е публикувало снимката със знанието на родителите и не е срещнала укор от тях.  Сега  детето ще бъде насочено за работа със социални работници.

В крайна сметка майка й обаче отсече, че дори и някой да предложи €100 000 за дъщеря й, тя няма да я продаде.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една позната си продаде девствеността на 16 години. Чукна 32000 евро - Хора, 65 бона в лева !
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До оня с коня: Тва не е истинската Сузанита от страницата бее кога ще разберетее????
56
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно е гледала някой филм как Гейша си продава девствеността,но тук не е Япония или Сащ,хората нямат пари това девалвира всичко
55
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви 100000евро?! За цяло 20 лв. ще го поеме и песен ще пее!
54
2
 
4
 
! Отговори
Оня с коня преди 6 години
Сузанита качи снимка под която пише"30 000 коментара и свалям халата!'А тази пикла?-тя директно сама се продава за женитба!Тц,тц,тц.Аз съм на десет и през ум не ми е минавало да правя такива неща(дори на шега).
53
0
 
1
 
! Отговори
Нивтж преди 6 години
Лал аз за 100000 лв ще си викам п.......... в продължение на 10 години
52
14
 
11
 
! Отговори
Неочаквано тъп. преди 6 години
Да не съм луд да давам за гнусно *** толкоз пари,с тая сума ще мандръсам две хиляди пеперуди за по педесет лева, всеки ден.
51
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лелее, на 50 години съм и все се надявам нещата малко от малко да се пооправят, ама все по зле и по зле става !
50
10
 
26
 
! Отговори
наивни разсъждения преди 6 години
До 123Кой какво ще работи изобщо не зависи от грамотността му, а от роднинствата и познанствата му. Ако ти не си го разбрал досега, значи си неграмотен житейски, ако ще и 5 дипломи за вишУ да имаш.Пълно е с неграмотни хора на високи позиции и винаги е било така, не само през последните години.
49
11
 
32
 
! Отговори
Малака преди 6 години
За толкова пари Николета и Преслава ще си купя... бе ей мангалииии мизеерни.
48
6
 
21
 
! Отговори
Събина преди 6 години
Тя направо си е на прИмоция.
47
8
 
23
 
! Отговори
МИТЕВ преди 6 години
Ако някой предложи не 100 000 , а и 1000 евро ще му я продаде. Сигурно има още доста. Брей скъпчии: 100 000 за едно ц...ле. :)
46
6
 
18
 
! Отговори
123 преди 6 години
До Анонимен 46Неграмотността си е повод за подигравка. Все пак сме 21-ви век. Който е неграмотен няма какво да работи освен чистач/ка или нещо за което не трябват повече от 2 мозъчни клетки на кръст. Та си е повод за подигравка и не само от "меринджеи".А тая защо си мисли, че някой ще даде толкоз пари за нещо дето го има във всяка ***'ала не мога да разбера. Ще кажеш, че за човек става дума.
45
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Модерна работа ей , сега някой от племето да се научи как се прави сайт и да се започва онлайн наддаването за булки .Ама това не е проституция или робство ,тва е традиция бе ,ТРАДИЦИЯ НА ЕТНОСА !
44
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откога думата М О Д А се цензурира и я замествате със звездички?Какво е нередно при думата мо-да?Масово в сайта се пишат постове възхваляващи Хитлер, коментари призоваващи към насилие срещу учители, ро ми, тур ци и какво ли не, никой не ги цензурира, а заменяте думата мо-да със звездички.А, сега ме изтрийте.
43
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До аз 39Неграмотността не е от сега. Познавам и 50 годишни, които не могат да пишат, и 60 годишни, които не познават буквата Щ, и т.н., но си работят и се справят в живота.Тая мода да се обвиняват хората в неграмотност я измислиха през последните години големите меринджеи. На меринджея му е много важно да смачква, стъпква хората, да ги обвинява в неграмотност, некадърност, за да не им плаща. За меринджея е жизнено важно да очерни другите, да ги представи за ***, за да въздигне той.
42
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на момичето! Образовано. От Интернет разбира, може да пише, мизата се вдига. Иноватично. Онлайн търговията открило. Знае цената си.
41
2
 
16
 
! Отговори
Хаха преди 6 години
Колкото и да е криво като се замисля имаш право... поне 30% от българските мъже не са виждали жена на живо. Имам приятели - добри момчета дето вече са над 30и се притеснявам дали въобще ще се задомят някога... "Закрила на детето" е комична безгласова организация за съжаление.
40
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бре, сигурно сама се е пуснала. И няма нищо общо с факта, че наближава пазар на булки. И тате със сигурност няма да изпие парите в селската кръчма! Къде сте бре, НПО-та и "Закрила на децата"?
39
3
 
47
 
! Отговори
DanielaNed преди 6 години
Ей и интернет ли имат в махалата вече?!И това ли трябва да плащаме? Не стига, че електричеството е от нашите удръжки и данъци, дървата им за огрев и водата която дори не е ползват по предназначение пак ние плащаме... А сега са ги и окабелили.