Продава се: ?100 000 за 12-годишната Клеопатра. Сама ги поискала!

Родителите й твърдят, че обявата е публикувана на шега
Обновена: 6 фев 2018 09:23 | 6 фев 2018 09:15,
93
Продава се: ?100 000 за 12-годишната Клеопатра. Сама ги поискала!
Снимка: Facebook, скрийншот

Обява за продан на 12-годишно момиче за 100 000 евро се появи във Facebook. Случаят е от русенското село Ветово, а детето, чиято снимка се появи в мрежата, се казва Клеопатра.

След като обявата предизвика вълна от недоволство, тя беше свалена, а отдел "Закрила на детето" се самосезира.

Снимката на малката Клеопатра беше публикувана в разградска Facebook група за покупко-продажба на вещи.

Клеопатра от Ветово живее с майка си и баща си, както и с още трима братя и сестри. Всички знаеха за случката от социалните мрежи.

Клеопатра е на 12 години и обявата за нея е публикувана от профил "Принцесата на тати" и "женидбата" й, както пише в обявата.

Продава се: ?100 000 за 12-годишната Клеопатра. Сама ги поискала!

"Тя по шега си направила, че се пусна там на Facebooka", казва майка й пред Нова тв и допълва: "Смешна работа!"

"Тя си го направила, детето, ний хабер си нямаме", казва майката Мария Парушева.

Тя обаче твърди, че няма намерение да продава дъщеря си за брак - нито сега, нито когато и да е. И щяла да я омъжи, когато момичето порасне.

"Малко дете, как ще я продваме? Смешна работа!", отсече майката. И дори казва конкретна възраст - Клеопатра трябва да стане на 21, тогава ще се омъжи.

Службите са провели разговор с майката и бащата на Клеопатра. Според социалните детето е публикувало снимката със знанието на родителите и не е срещнала укор от тях.  Сега  детето ще бъде насочено за работа със социални работници.

В крайна сметка майка й обаче отсече, че дори и някой да предложи €100 000 за дъщеря й, тя няма да я продаде.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На 12 била. Ами май вече е малко застаряла. Досега трябваше поне 5-6 чаавета да лашка.
37
5
 
16
 
! Отговори
аз преди 6 години
До Един БЪЛГАРИННеграмотният правопис вече не е характерен само за р.о.м.и.т.е. Много българи правят елементарни грешки при писане. *** пример с една позната, уж в университет учи, по програма Еразъм участва, а написала във фейсбук ПРЕАТЕЛЧЕТА. Ако беше само една погрешно написана буква, да речеш неправилно натиснат клавиш.....
36
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз се продавам .50 000 evro.Търся богата германка,може и дърта да е.
35
3
 
5
 
! Отговори
до 30 преди 6 години
На това ние му викаме цитат, а не правописна грешка.
34
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ДнесАми те затова са сложили такава висока начална цена, защото после винаги следва пазарлък. Традиции, какво да правиш ...
33
11
 
8
 
! Отговори
Изрут преди 6 години
Аз ще я купя, ще си я отгледам...няма проблеми. Младо яре...
32
3
 
20
 
! Отговори
Днес преди 6 години
За 100 000 евро и българин ще се продаде,но на българите пари не им дават.Само им искат.Тарикатка е малката,някой богат романел може и да я купи,естествено след пазарлък за цената,много се е надценила!9
31
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най- интересна е позицията на защитниците на прочутата Конвенция - тук лицемерието е пълно ,уж е в защита на жените и децата изобщо хората от насилието! И сега има закони за това , но защо не важат в ро..мс..ките махали и като се приеме Конвенцията с какво ще се промени положението там - там се продава човешки живот за " жълти стотинки" и се знае от всички- мерки, реални ??? - НИКАКВИ .Само вижте в коя държава е приета Конвенцията!- сега там жените ,ама направо са над мъжете по статус-смях
30
0
 
17
 
! Отговори
:) преди 6 години
Колторни особености за утринно разведряване.
29
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе и за 20 лева ще я даде..
28
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво е Facebooka? Какво е "й"? На кой език е?Няма ли редактори?
27
1
 
24
 
! Отговори
конвенционаленподход преди 6 години
Ако детето по социално- нестереотипен критерий е решило да си пусне обява в Фейсбук за самопродажба за 100 000 евро, то всяко действие срещу него и обявата му е " насилие срещу детето"! Родителите и учителите му трябва да бъдат поставени под закрила, в случай че детето поиска по нестереотипен критерий да пусне обява, че ги продава и тях!Единственото, което *** НПО-тата могат да направят, е да осъдят чуждестранната компания Фейсбук, за подстрекателство към " търговия на деца"!
26
2
 
22
 
! Отговори
българина преди 6 години
външната министърка Захариева открито обяви ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЗА КВОТНОТО РАЗПРДЕЛЕНИЕ ! къде са патриотите! спът продават ни като тази па ча
25
2
 
37
 
! Отговори
???? преди 6 години
Защо се правят на "ощипани" .... и медии и институции !? Все е едно е първия случай! Занимавате ни с на "***" простотиите! Няма ли да напишете някоя статия за обезлюдяването на България, ама не просто да констатирате, ами да попитате и президент, министри, депутати, евро депутати?! Занимавате хората с махленски истории. Чакате някакъв индивид да изцепи нещо в нета и разпъвате локуми и надувате балони.... бай м...л продавал дъщеря си ... добро утро!
24
5
 
43
 
! Отговори
няма управия преди 6 години
Така си я карат роните от хиляди години и не искат да се променят. В огромната си част изтеглят децата от училище рано, за да не се образоват и социализират. Оставят ли ги да завършат средно и висше образование се губят за етноса. Европейците ни съскат, но от 14 до 19 век са ги изтребвали по ЦЯЛА ЕВРОПА и гонили с нарочни закони-Франция, Англия, Испания, Швейцария, Чехия, Унгария и т.н. Така милиони са се преселили в Османската империя, сиреч БГ И Румъния.
23
1
 
17
 
! Отговори
Коце Маца преди 6 години
Тоя *** /сир. баща и / нещо е пообъркал местоположението си в Google и явно си е въобразил че е в Саудитска Арабия - за да предложи подобна висока оферта.
22
1
 
19
 
! Отговори
автобус 72 преди 6 години
До Анонимен 27Зависи, може да е талантливо детето - да е с *** палец примерно, за да джоби неусетно?Добре обучените крадли струват скъпо в средите на бъдещите стопани на територията.
21
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бухахаха. Кой ще ти даде толкова пари, бе? Човешкият живот не струва буквално НИЩО. Замислете се колко хора ги оставят да умрат, само защото нямат пари да си платят лечението, примерно...
20
5
 
36
 
! Отговори
шматка преди 6 години
За 100 000евра мога да си купя Галена бре.
19
3
 
47
 
! Отговори
Един БЪЛГАРИН преди 6 години
... Тоя , само като го видите как е написал ... "жениДба" и Ви става ясно от кой етнос е и за какво иде реч в тази "реклама" на щерка му ..... Дали с или без намесата на Социалните служби , малката ще бъде "ОМЪЖЕНА" на 100 процента преди да е навършила 18 години ... А на 35 - вече ще е баба вероятно .... :) ;) :) Изобщо не разбирам за какво се занимавате с този ЕТНОС , след като им знаете нравите и привичките ........ :) ;) :)