В центъра на Варна: 26-годишен предизвика верижно ПТП

Пострадали са и пешеходци, които чакали на автобусна спирка
6 фев 2018 13:37,
10
В центъра на Варна: 26-годишен предизвика верижно ПТП
Снимка: архив, Булфото

26-годишен с Мерцедес предизвика верижна катастрофа в центъра на Варна, съобщават от полицията, предава Информационна агенция "Черно море".

Катастрофата е станала на кръстовището на ул. "Генерал Колев" и ул. "Царевец" във Варна, на 05 февруари, около 12:30 часа.

26-годишният водач на лек автомобил "Мерцедес", при движение в лента, предназначена за завой наляво, не спазва маркировката и вместо това продължава своето движение направо, като блъска лек автомобил "Форд", който изчаква на червен сигнал на светофарната уредба. След удара първият автомобил се отклонява и блъска "ВАЗ" и "Ситроен".

Последният се качва на тротоара и блъска две жени, чакащи на автобусна спирка там.

Вследствие на инцидента двете жени (на 32 г. и на 37 г.) са получили контузни наранявания, прегледани са и освободени за домашно лечение, без опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Да ви имам центъра на Варна на улица Царевец и Генерал Колев. Мястото наистина е неприятно за шофиращите с предимство. Винаги някой реже от лентата за ляв завой чакащите в колоната за направо. При това не един и двама. На глези много .
5
2
 
8
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 1Не го оправдавам ама това едно от най идиотските кръстовища във Варна.Минаваш зелен светофар и след 10м те спира друг на червено.Другото подобно м.алоумие е на Военна болница.
4
1
 
25
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Мястото е неприятно, през 5 метра светофар с престрояване, но по-вероятната причина не е маркировката, а че се е изтарикатил да изпревари тръгващите на светофара, но се е оказал затворен, а скоростта му висока.
3
4
 
13
 
! Отговори
tman преди 6 години
До Анонимен Братооо... ако знаеш каква е маркировката там, лошо ще ти стане.. както си караш в най- дясна лента, и си следваш маркировката изведнъж се озоваваш в бордюра.. а ако си в най- лява лента, която по знак е за напреди си караш спокойно, се озоваваш в лента за наляво...
2
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ах, колко жалко е да си шофьор. Този етикет е равносилен на псувня. Всички шофери сте прасета.
1
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Льолю кара кола сега *** кажи че общината не е изчистила пътя.Или е нямало маркировка пък и тая спирка как му е пресякла пътя